17

Анонимен

преди 9 години

Мюсюлманите трябва да се изгонят до един от Америка, Европа и Австралия! Това са диваци с дивашка религия в чиято свещена книга пише, че ще влязат в рая ако убиват нас и децата ни! Това ли искаме?! Добър мюсюлманин и мюсюлманин който не е коварен и лъжец е само мъртвия!

16

Аврам Моисеиски

преди 9 години

Много злоба бълвате и омраза всичките сте със промити мозъци вие сте същите като САЩ всичко разбирате и знаете затова България е във цветущо състояние

15

ico

преди 9 години

Smart chrez razchekvane za isliamista!

14

Анонимен

преди 9 години

da go predadat epiliran na semeistvata na ubitite hora i edno vaze- te ste se setiak kade da go varjat; tam na visokia most taka ce krakata mu leko da doksvat vodata. akulite i kosatkite ste se setiat kakvo da praviat

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1не го оправдавам ама какво правят американски военни или финансирани от тях групировки с мирното население в близкия изток - същото.

12

до 13

преди 9 години

Простотии ръсиш дано да си вярваш....Това че се подпомагат бойците срещу режима в Сирия и част от парите отиват при ислямисти не значи, че САЩ съзнателно ги въоръжава. По тази логика можеш да пишеш, че ЕС дава пари БГ за реформи, като с това подпомага корупцията в БГ, защото на всеки е ясно, че част от парите ще се откраднат.

11

Анонимен

преди 9 години

С други думи, в САЩ има закони. Не са мухльовци!

10

Шаран -БГ

преди 9 години

САШ упорито акумулират /особено след Втората Световна Война/ цялата човешка световна злоба! Щом техните политици искат да си затъкнат гърлата със златни залъци, все ще се намери някой ,който ще им ги затъкне.То няма паралел и меридиан, по кълбото, където да не са се ***. И не се заблуждавайте, че им пука за техните хора войници, журналисти и пр. Всичко е про форма важното е да падат долари !!!!

9

Анонимен

преди 9 години

До 9Еми дай тогава да оставт ИДИЛ сега да превземе всичко в близкия изток. Що мислиш, че сте спрат там при положение, че според техните планове България влиза в картата им.Не ме интересува дали са САЩ или Русия или Китай някой трябва да ги спре ако не искате да се напълним с ислямски *** и да си удряте главата по 5 пъти на ден или да умрете.

8

Анонимен

преди 9 години

Али Махмуд.... Браун... :)))

7

Анонимен

преди 9 години

Сега ще отмъстят на *** му в затвора.Едни едри момчета, наричат се арийски братя и много обичат такива "правоверни убийци"

6

Анонимен

преди 9 години

Mnogo sme silni sme,poslednoto koeto ste vidite e gabata primati!

5

Барак Хюсеинович

преди 9 години

по нищо не се различава от всеки друг ХАМЕРИКАНЕЦ. Е малко е по-тъмен. Малко

4

Анонимен

преди 9 години

Американците толкова са се ояли с тая измислена кредитна политика, че са им атрофирали мозъците. Отделно постоянно им промиват мозъка и четат само това, което им поднасят техните медии. А те принадлежат на 2-3 човека и стриктно се придържат от 60-70 години към тази практика.

3

Lekolud

преди 9 години

Abe hora ... ppomnite li, che the US podkrepiaha jihadistite sreshtu pravitelstvoto na Asad ...No coments

2

до 1

преди 9 години

Когато подкрепяш политиката на правителството си, ти ставаш негов съучастник за световния геноцид, на който подлагат хората. И по света умират милиони невинни. Може би когато се случи и с невинни американци,останалите ще си зададат някой и друг въпрос.

1

Анонимен

преди 9 години

ami za6to ne e oti6yl da se bie v irak sre6tu tiah mangalion ubiva hora, koito niamat ni6to ob6to.