57

Коста

преди 9 години

Михаил Миков отново се изрази точно и на място относно ситуацията, вижда се, че не е направена грешка с избора му

56

Мишо

преди 9 години

За пореден път се вижда, че Миков е много по-класен и подходящ лидер на партия от Бойко Борисов и съм сигурен, че до провеждането на изборите разликата между БСП и ГЕРБ ще бъде стопена

55

Сашо

преди 9 години

Време е вътрешните борби в БСП да престанат и всички да се обединят около лидера си, за да могат да постигнат така нужния на България добър резултат на изборите. Просто не бива да позволят на ГЕРБ а спечели заради вътрешни неразбирателства

54

Катя

преди 9 години

За разлика от другите авторитарни партии в България където има най-много по двама представители, които народа да знае поименно, то в БСП всички номинирани за лидери са добре познати и утвърдени политици

53

Жоро

преди 9 години

Напълно съм съгласен с лидера на БСП и се надявам, че обстановката ще започне да се подобрява

52

Симона

преди 9 години

Каквото и да се говори БСП си остава единствената партия която може да извади България от кризата

51

Радо

преди 9 години

Миков е много добър избор за лидер на БСП. Справя се перфектно със задълженията си на ръководител

50

Анонимен

преди 9 години

Ако си ги изтегли ще остане само Йордан Бакалов на всички постове. мъка мъка.

49

Анонимен

преди 9 години

е как ще ги изтегля, нали те по своя воля :-) са отишли, хич не са се допитали до него. Тва е много леберална партия - гръп се променя като БКП през 1956 година на априлския пленум.

48

ПРАВИЛНО

преди 9 години

МУЙКОВ ТОВА Е РУТИНО ВИГИНАТА,КОРНЕЛКА ВСИЧКО Е НАРЕД ДА МУ КРЪШКАМЕ СЪС СРЪБКИНИТЕ НАЛИ ЗНАШ СРЪБСКИ НИЩО НЯМА НЕРЕДНО С ВАС,А И В АБВ-ЧАКЪРДЪК,РУМА,ЛУМБА.

47

Психотерапевт Вучков

преди 9 години

Секса разтоварва Миков. Ударете му една партийна оргия, да спадне напрежението. Над 100 и кусур години сте, трябва да си пазите здравето.

46

Анонимен

преди 9 години

Стига с този Бойко бе даже и като пишете уж за БСП пак в статията само ГЕРБ и Бойко. Омръзна ни вече този Бойко и ГЕРБ

45

Г

преди 9 години

*** народ, проста червена столетница с прости алкохолизирани лидери. Гласувате за комунистите, а децата ви бягат да учат и да работят на запад, къде ви е акъла бре червени ***.

44

криско

преди 9 години

БСП доказа че е национално безотговорна партия.след разгрома на евроизборите самите бсп признаха че Вигенин носи също отговорност за загубата и сега обаче продължават с магарешки инат да го пробутват. това ще доведе до разчепление и повече членове в АБВ.

43

Анонимен

преди 9 години

До всички комунистически червей , масови убийц, крадци и доказани мафиоти комунистически ! БСП като партия никога не е съществувала има едно единствено име и то е БКП !!! набийте си го в главата това и стига сте си променяли имената.. БКП е вашето име и зад него седят най - големите огромни национални предателства в българската история за всички времена! като смените името на БСП това не ви изчиства мизерствата и предателствата вие си оставате национални предатели и масови убийци винаги !

42

Анонимен

преди 9 години

До пенчода битката е много проста или ГЕРБ или създателите на българската мафия БКП ! :) прав си ама трябва да размениш местата ...доказаните престъпници от БКП си създадоха мафияата на чело с твоя вожд Генерал Любчоооо :)) ама си детенце и не разбираш за това стой далеч от тези неща очеизваждащо е , че не са за теб !

41

Анонимен

преди 9 години

България за българите! Всички руснаци, американци, еврей и долни масови доказани убийци комунистически и глобалисти да си заминават от дупките от който изпълзяха ! Мама ви чуждоземска !

40

Анонимен

преди 9 години

Късно е либе за китка шарена, вече си показахте рогата, че БСП и ДПС е една партия. Имате и то много добри отношения с ДПС и то за бъдещо управление.

39

до Червената шапчица

преди 9 години

Оцеляли са защото иман ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ и срещу тях трябва да се борим с "БОЕН ЧУК"!(10кг.)

38

Го4о

преди 9 години

Защо ни го НАТРАПВАТЕ този *** МИКОФ! На изборите ще изхвърлим всички ЧЕРВЕНИ ***!