22

До 28

преди 9 години

Еми пропадналото му е, че е работел за джихадистите и ги е защитавал ама нещо май за парите не са се доуточнили и са му резнали тиквата!

21

Анонимен

преди 9 години

Три дена ли ще ни занимавате с един пропаднал американец ?'Кое му е пропадналото бе ***?

20

Анонимен

преди 9 години

"Надявахме се и се молехме да не е така и се опитахме всячески да възстановим връзката с тях и да им кажем, че Джим е само един невинен журналист, който обича сирийския народ, който познава исляма и иска единствено да разкаже какво се случва със сирийския народ, допълни той."Това трябваше да го обясните на собственото си правителство във Вашингтон, джихадистите са го държали 2 години жив и са го убили като ответен удар на действията на вашето правителство.

19

Анонимен

преди 9 години

Целта е да се почисти терена за създаване на Велик Израел!Тези *** ще изколят всичко по тези земи, и накрая ще атакуват Израел, който ще окупира всички прочистени територии под предлог че се бори с Ислямска държава.

18

НАГЛОСАКСОНЦИТЕ

преди 9 години

сами отгледаха ПРИЯТЕЛИТЕ НА СИРИЯ. Сега какво реват като взеха , че убиха техни журналисти. Нали бяха ДЕМОКРАТИ досега, бореха се с лошия в СИРИЯ, помагаха в борбата с РУСИЯ. Историята с АлКайда и ТАЛИБАН, рожба на ЦРУ се повтаря, ама НАГЛО-АМЕРИКАНЦИТЕ не си вземат поука. ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ

17

Анонимен

преди 9 години

До ха-ха-ха-ха :)))Това, че е сгрешил не означава ,че не е истина--напротив много точно го е казал........

16

САЩ са долни лицемер

преди 9 години

Наистина е жалко за човека,но той е жертва на американските интриги в арабският свят.Разбира се че този главорез е дивак-но тези диваци ги създадоха точно САЩ и ЦРУ.Все повече мильони хора страдат от болните американски амбиции,вече и собствения им народ.Единствено Вашингтон е виновен,но както виждаме-пропагандата здраво работи.Да припомня на аудиторията,че преди месец САЩ размениха петима главорези за един войник.Защо не го направиха сега?Май в случая трябва да се оформи"правилното"общес.мнение

15

Анонимен

преди 9 години

#16 да, на нея се вижда как ти светя с лазер, а ти гониш червената точка.

14

pastoral

преди 9 години

това, че са били предупредили да го отметнем в графи "хуманитарност" и "човечност" ли? парите, с които биват подкрепяни тези неверници са получени благодарение на ресурси извлечени от Земята, която не е дело на нито един от забогателите и мислещи се за "богове" временно обитаващи тази планета. няма и не може да има никакво оправдание за такива деяния, както и за онез, които плащат за тях. просто ня-***!

13

АНТИМУТРА

преди 9 години

До Анонимен 15СРЕЩУ ДУМАТА СЛАБОУМЕН ИМА ТВОЯ СНИМКА!

12

Анонимен

преди 9 години

#13 Да не го жалим, защото е работил там за пари? За разлика от всички нас, които живеем от дарения...логиката ти е остра като топка за голф.

11

Анонимен

преди 9 години

Странно защо ли са го държали 2 години в плен и са заплашили, че ще го убият точно след началото на американските въздушни удари? Съпадение- не, Пентагонът трогнал ли се е- очевидно не.

10

АНТИМУТРА

преди 9 години

Изобщо не го жалете!!!!Получавал е тлъста заплата и за това е там плюс всякакви други разходи са му се плащали!!!Всичко е за пари!!!Те и нашите войничета си рискуват живота да одят на подобни места за заплата далеч по-малка от та тоя хитрец!

9

doc

преди 9 години

Не оправдавам екстремизма, но като виждам и как се използват медиите за пропаганда, манипулиране на общественото мнение и оправдаване на водените от САЩ войни.... Каквото почукало, такова се обадило!

8

за Филип Балбони

преди 9 години

"...че Джим е само един невинен журналист, който обича сирийския народ, който познава исляма и иска единствено да разкаже какво се случва със сирийския народ, допълни той.""...И иска единственно да разкаже какво се случва със сирийския народ"????Според мен за един журналист като Джим - той отива там където шефа му го прати да отразява събитията, така че работодателя му да не си мие ръцете - изпратил го е в Сирия, където е бил екзекутиран. Знаел е че е рискована зона. Да не се оправдава.

7

Аз

преди 9 години

Когато френските джихадисти играха футбол с отрязаните глави на цивилни сърби в Босна къде бяха незавсимите американски журналисти тогава? Те разпалиха джихада и те ще си сърбат попарата.

6

Аз

преди 9 години

Еми добре е опознал приятелчетата си джихадисти! Сигурно в последните си мигове е проклинал факта, че е бил срещу Башар Асад и мислено му е пожелал победа ;)

5

пинко

преди 9 години

Човека отишъл в Сирия за да покаже как страдат невинни хора, въпреки че са със съвсем различни възгледи и религия!! Все пак са хора, които биват поставени в отвратителни условия заради шепа ***, които искат да узаконят *** си учение с власт?!Тези *** го уиват ей така?!? Малоумие, да убиеш човек защитаващ правото ти на мнение и свобода на думите ти?!? ***, света трябва да поведе истинска война с тези ислямски ***-като искат война да им дадем мамицата им!! Да бъдат изтребени скотове

4

АЗ

преди 9 години

ММММ..МНОГО ТЪЖНО..КОЛКО ВАЛКО ЗА ДОБРОТО АМЕРИКАНЧЕ СЪС ЗАПЛАТА 15-20 БОНА ДОЛАРИ НАЙ МАЛКО..ДА ОТИДЕ ДА СНИМА КАК АМЕРИКАНЦИТЕ ПО ЗАПОВЕД НА ЕВРЕЙТЕ ВОДЕНИ ОТ МАКАКА ОБАМА ИЗБИВАТ ЖЕНИ И ДЕЦА БЕЗ ПОЩАДА НО ЗА ДОБРО И ДЕМОКРАЦИЯ..ДА НЕ СОМИСЛИТЕ ЗА ПЕТРОЛ-НЯМА ТАКОВА НЕЩО..ТЕ СЕ ЖЕРТВАТ ЗА МИР..А ПЪК ЛОШИТЕ АРАБИ ДЕТО ИМ ИЗТРЕБИЛИ ВЕНИТЕ И ДЕЦАТА ДА МУ РЕЗНАТ ТИКВАТА..МЪКА..КОЙ СЕГА ЩЕ МУ ХАРЧИ КИНТИТЕ..ПРЕДЛАГАМ САЩ ДА ОТМЪСТЯТ С ЯДРЕН УДАР НАЙ МАЛКО И ДА ПОДАРЯТ ЗЕМЯТА НА ДОБРИТЕ ***...

3

xzv

преди 9 години

Мръсни, скапани *** и чаршафи!! Аллах ще накаже тези скотове, защото тези *** долни не са мюсюлмани-радикалния ислям не е учението на Мохамед изразено в Корана!! Човешкия живот е много ценен в ислямската религия!! А тук става дума за скотско учение, създадено от *** с идеята да се създават слепи за каквото и да било убийци, а тези скотове докарват милиони на ***, стоящи зад подобни ПСЕВДО ислямски учения!! Аллах ще въздаде на всекиму според стореното, тези радикали ще *** скоро!!