28

Todoroff

преди 9 години

Комбинаторът знае, че само сриналата се БСП би се коалирала с него

27

Анонимен

преди 9 години

а правителството тоя път ще се избере със златния пръст на Местан. :-)

26

Анонимен

преди 9 години

може и да е прав, да излезе прикрит бостан.

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКаква комунистическа партия в парламента?Ти нормален ли си?Мястото на тези национални предатели и престъпници е по затворите или най-добре по лагерите които построиха за геноцида над българския народ

24

Анонимен

преди 9 години

До асдЧе каква българска партия е БСП.Това са най долните руски лакеи и ***.Това е партията изклала най-много българи

23

Анонимен

преди 9 години

Авджията или се прави на луд или е глупав или най-вече се опитва да хитрее и да вкара ГЕРБ в Някакъв сценарий!!? Не се спира да сватосва ГЕРБ с ДПС и Деформаторите, абе комуниста си е комунист, това е истината, от него не чакай нищо хубаво да направи за тази обрулена точно от партията им страна!

22

Анонимен

преди 9 години

Двжение 21 на Т.Дончева ще ви вземе електорат г-н Първанов. Всички бабки от нашия блок й симпатизират. А и тя все още не се показала предизборно.Може би тя ще бъде изненадата

21

Анонимен

преди 9 години

При коалиция Герб с ДПС, Герб безславно пада под бариерата, същото важи и за реформаторите. Очаквам че тази грешка няма да я допуснат. Само БСП имат достатъчно безмозъчен електорат, за да оцелеят и след ДПС.

20

pastoral

преди 9 години

а може ли да ни поясните и колкочислена коалиция се готви и извънпарламентарно? просто ей така, събирам статистики.

19

поговорка

преди 9 години

Гоце и Роско, от трън та на глог !

18

Иванов

преди 9 години

Да бе, Гошко Седефчев Параванов, искате това, искате онова. Ама не казвате как да се реализират тези искания. Защото кажете ли - веднга лъсва истината, че не са за вашата уста лъжица. Много са ви хърбави и недъгави раменцата за такива дела. А и като цяло проекта АБВ е писан от неграмотници познаващи само тези три буквички от азбуката. За това пък те добре познават цифричките, особено онези върху банкнотите. Кихай, Гошко, кихай, колкото кихнеш, толкова ще влезнат в парламата!

17

Анонимен

преди 9 години

Боко в случая постъпи по-умно от Сергей, ще се целуват тайно с Местан, няма да е пред камерите и матриала:) А, електората, блееки ще се радва отново и ще си брои стотинките

16

!

преди 9 години

Гоце го видяхме каква руско-турска *** е.

15

Герчо с тамбуратаДем

преди 9 години

За 30 години не можа да се намери един свестен българин да органицира едно хубаво помитане на изключително замърсената ни столица с всевъзможни политически ***. Жалко!

14

БГ

преди 9 години

Ами защо не се разтури противоконституционната етническа партия ? Нали това е записано в конституцията ! Или всички си правят оглушки - да не стане у нас като в анадола ей, българи, да гласувате през октомври че иначе няма да се оплаквате..

13

Анонимен

преди 9 години

За това трябва да има 2 партии и общо 100(най-много) местта в парламентта!!!Истинска комунистичестка партия и една демократична (по възможност да не е еничерска ,като досегашните)!!!!

12

тролгеносен

преди 9 години

Изобщо не им вярвайте на червените шарлатани. Тези епични битки между АБВ и БСП са сага за наивници. Лъжата за строеж на Белене няма как да бъде лансирана повече от БСП. Е, другарите от АБВ ще си я дъвчат сега. Ще го играят "добрите червени". Кадиев го играе "бунтар". Въпроса е нито един червен глас да не се разпилее. Праволинейните бетонни глави за БСП, плевенско за АБВ а наивниците с преференциалния вот "по съвест":) Т.Е. ПАК ЗА ПЪРВИТЕ В ЛИСТИТЕ ПОДРЕДЕНИ ОТ МИКОВ. Бойко ловял шарани!! Да бе!

11

Факт

преди 9 години

" По думите му една от грешките на прехода е, че държавата се е изтеглила от всички сектори. "Първанов преоткри колелото ....

10

Анонимен

преди 9 години

МЕРЗОСТ!Бащата на ЗАДКУЛИСИЕТО,ПРОДАЖНИКА на БЪЛГАРИЯ,пръв приятел на ОДСТРЕЛЯНИТЕ олигарси,СЕМЕЙНИЯ ПРИЯТЕЛ НА СВИНАРЯ от Пловдив,откраднал благодарение на ГОЦЕ и КОСТОВ ЦУМ,Пловдивския панаир,заробил БГ с РУСКИ ПРОЕКТИ,защитник на МИЛОШЕВИЧ и ПУТИН!ДЕМОКРАТ и НЕЗАВИСИМ,плюе по ПРЕЗИДЕНТА!БЕЗОЧИЕ!

9

Анонимен

преди 9 години

А на гоце задкулисието е путин