18

АНОНИМЕН

преди 9 години

НЯМА И ДА ИМА ЗАПОДОЗРЕНИ ЗАЩОТО ЕКЗЕКУЦИЯТА Е ПРОВЕДЕНА ПРОФЕСИОНАЛНО. ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА. БЛИЗКИТЕ МУ" ЩЕ ГОНЯТ МИХАЛЯ."

17

Анонимен

преди 9 години

Няма заподозрени, защото случаят е пределно ясен.

16

Анонимен

преди 9 години

Щом е бил гербер всичко е ясно.

15

Анонимен

преди 9 години

защо не се работи по версията за самоубийство тука има нещо гнило!

14

pastoral

преди 9 години

вижте, господа/другари (назначени бизнесмени, банкери, служители на обръчи, кръгове и др.). вие сами се отрекохте и погазихте с ботушите си законите, които собственоръчно създадохте и със своите "прокуратура" и "съд", който днес незнайно (сигур за да ни разсмива) и чудно за всички защо ще ни баламосва с натискането на някакви си копчета (за асансьори) - въведохте закона на джунглата. както добр.се знае в Природата нищо не се губи, законът на джунглата също е закон, който си заслужавате напълно.

13

в

преди 9 години

нямаше нужда от толкова думи,бе нужна само една да се добие представа за този човек-Мафиот

12

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно всички престъпни групи се разпадат, първо бяха "наглите, "килърите" и тн...ето сега и тази на "герберите"....

11

ГОРСКИ

преди 9 години

ЕДНА ХУБАВА РАБОТА БЕ СВЪРШЕНА И ВЕДНАГА ТЪРСЯТ ,КОЙ Я СВЪРШИ .АБЕ ПРОСТО ПРИЕМЕТЕ ,ЧЕ НЯКОЙ Е НАПРАВИЛ ДАРЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА .ЗАПАЗИЛ Е ГОРАТА ЧОВЕКА ОТ КРАДЦИ ,А ГО ТЪРСЯТ .Я ОСТАВЕТЕ ТАЗИ РАБОТА ,АМИ МРЪДНЕТЕ В БАЛКАНА И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ЗА ТРЕПАНЕ.

10

bau

преди 9 години

Какви са тези статии бе, кой го интересува, давайте нещо за великия Съветски Съюз, черно бели снимки, истории за ***, за икономическото благоденствие из Сибир и Чукотка...

9

Varma

преди 9 години

Няма и да се появят заподозрени...

8

Анонимен

преди 9 години

Щом има 15 фирми веднага става ясно че добър ,честен и почтен.За какво му са на един толкома добър човечец цели 15 фирми ,като и една е достатъчна да си развива всичките бизнеси дето са му изписали.Всъщност основния му бизнес е врътки и кражби от държавни и обществени поръчки и други такива лесни и приятни неща.Иначе защо някой ще иска да му вземе бизнеса,ако наистина работи.То така е лесно-всички поръчки за теб и си голям бизнесмен

7

Цвинокио

преди 9 години

Няма версии

6

Анонимен

преди 9 години

Тъй стана вече, Гербер като те похвали какъв "качествен" и "кадърен" човек си, никой не смее да каже лоша дума за теб! Обаче, тя мафията си знае че щом гербер те хвали, няма смисъл да те предупреждава, заплашва или бие! Айде стига толкоз!

5

какво да се каже

преди 9 години

За умрелия или добро или нищо, но и шубето е голям страх. Нали има живи роднини, а и покровители.

4

Анонимен

преди 9 години

Всеки който убива природата , да се наказва по този начин !

3

дедо Ташунко

преди 9 години

От думите на раята излиза, че Серсемко Серсемков е бил ангелче и вече е на небето! От изказванията на отделните хорица личат станалите прочути по цял свят: българско лицемерие, липса на цивилен кураж, страхливост и гьонсуратлък. Особено много ме трогват думите на Емил Димитров. За Серсемко задължително Близашки трябва да обяви 1 седмица национален траур.

2

На съда всичко е ясн

преди 9 години

Абе с две думи "Света вода ненапита"Той и този дето го е гръмнал точно това си е мислел.Пък може да е духа на някоя застреляна от утрепаната мутра гарга.

1

....

преди 9 години

Селото е Литаково не Лютаков !!!!