37

Анонимен

преди 9 години

Какво ви дреме за Германия. Те са си добре. Нашето злато излита за Америка за едно тенкю.

36

национал

преди 9 години

Върнете златодобива в Български ръце, продажници сини и червени майкопродани!!!Всички + свинката Караджова която даде и Крумовград на съд !!!

35

Анонимен

преди 9 години

Пак цялата социалистическа *** се е събрала на купон тука...

34

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 20,не че не си прав, но в името на коректността трябва да се отбележи, че България, според собственото ни законодателство, не може да преработва нашето злато тук, защото съдържа арсен.

33

до 27

преди 9 години

0.75 процента са за България. Това не е ли жив обир?

32

Анонимен

преди 9 години

Germania i Franzia poiskaha prez 2013 zlatoto si ot USA, kadeto beche na sahranenie no dosea ne go poluchiha.Dori ne mogat da go vidqt. Amerikanzite ne mogat da go namerqt.Tova e istinata.Zatova mnogo darjawi si iztegliha zlatoto ot Amerika.

31

Анонимен

преди 9 години

До ИсторикБългария плаща на СССР милиони тонове петрол, газ и стомана. СССР построява и милиони заводи, пътища и АЕЦ в България.

30

Анонимен

преди 9 години

До Историк4 милиона жертви България плаща заради двете световни войни на страната на Германия. Отделно само териториалните загуби струват повече от 400 тона злато.

29

Анонимен

преди 9 години

Нашите политици ни продадоха. Други смучат богатствата на малката ни страна.

28

Историк

преди 9 години

Нашето злато след втората световна война замина за СССР -40тона дори не ни върнали и влаковата композиция с което е транспортирано...

27

дедо Ташунко

преди 9 години

До номер 31. И Англия държи около 30% от общото количество в своите трезори, нека не се забравя това. А Англия чий васал е? Не само тя и Германия, ВСИЧКИ държави от ЕО са васални на САЩ! Не забравяйте чия е военната организация НАТО. Французите само се перчат със собствена армия, независима от НАТО, но те са една въшка сравнени с НАТО или Русия.

26

от 33

преди 9 години

И въпреки това, Германия е втората страна с най-голям дял злато в света!

25

Хонорик

преди 9 години

Какво ми пука за Германия?Да са мислили преди да правят 2 световни войни.

24

Анонимен

преди 9 години

Естествено обирджиите от САЩ да са на първо място. Те крадат от всички.

23

Анонимен

преди 9 години

Нали знаете от къде е швейцарското, руското и американското злато? Швеизарското злато е спасеното от нацистите злато, което е изнесено за селска Швейцария през алпите от офицерите, когато Германия е капитулирала. За това Швейцария е държана неутралан и от тогава Швейцария е станала това, което е сега. Останалото немско злато е плячкосано хамериканците и пияните руснаци, както и немските учени. От тогава американците и руснаците са започнали качествено машиностроене и ракетостроене.

22

Анонимен

преди 9 години

Едно доказателство, че Германия са васална държава - от ВСВ златните им резерви - втори в света се съхраняват във САЩ и Франция като страни победителки. Миналата година Сметната им палата поиска от САЩ да им върне златото - познайте как им отговориха!?

21

до 26

преди 9 години

Включително и терорист номер едно.

20

Анонимен

преди 9 години

11 страна е била съседна Турция

19

дедо Ташунко

преди 9 години

Немското злато е прибрано на "съхранение" от "победителите" - САЩ, Англия и Франция. Истинският победител СССР на времето не е можал да прибере злато, защото същото е било вече докопано от горните 3 държави. На Англия и Франция, Германия плаща за съхранението до ден днешен, САЩ правят това безплатно. Има сериозни подозрения, че Германия няма да получи никога обратно златото си от САЩ и Англия. От Франция може да го получи някога, но това е само около 20 % от цялото количество откраднато злато

18

Анонимен

преди 9 години

САЩ са номер едно, зпомнете го това