41

Анонимен

преди 9 години

***. Големият Макдоналдс на Пушкинска е уникален, известно време беше нй-големият МкД'с в света, над 20 касиери и побира 700 души. Стотици руснаци сега са без работа. Тея хора как търпят само...

40

случаен

преди 9 години

Не мога да разбера само на тия клоаки макдоналдс защо им викат ресторанти????

39

гъзолюб

преди 9 години

До АнонименДо пост 56:Научи се да пишеш правилно на български!

38

до 62

преди 9 години

то и "пулитик" е твой пост, не се прави на умен

37

istinata

преди 9 години

az sum fen na mc donalds.imat super iaki ne6ta osven sandvichite.ne budete ***.osven tova da si vzeme6 v mc drive sled rabota si e super udobstvo

36

Анонимен

преди 9 години

колко *** трябва да бъдеш за да цъкнеш два +на човек който пише думата политик като "пулитик"

35

проруска

преди 9 години

Ха, да им е честито на американците!!!!

34

Анонимен

преди 9 години

Я погледнете нашите макдоналдси. На кого му е направило впечатление, че всички хамбургери се сглобяват с голи ръце. Попитах в МНЗ, отговориха ми че е недопустимо. Трябва да ползват или ръкавици или щипки. Попитах служителите в макдоналдс защо не ползвате ръкавици, отговориха ми че това е невъзможно защото боравили с горещи прибори. Но пък от друга страна ме успокоиха, като казаха че си мият ръцете по четири пет пъти на ден. И аз много се успокоих.Ако и в Русия правеха така нямаше да ги затворят

33

Анонимен

преди 9 години

Мишките. Инанас ни трябва такъв пулитик като Путин за да излезнем то това блато.Този човек е най великият пулетик в светът само той се опитва да спре хегимонията на САЩ дано да надделее над властвите Американци и да отарвеът човечеството то тиранията си.КОГА И Ния ще се гордеем с пулетик като Путин.

32

Анонимен

преди 9 години

Мишките

31

Анонимен

преди 9 години

всички макдоналдсове,молове,кокаколи,синемегаплексове ,,карфуракиси не внасят и 1(ЕДИН)нов български лев в бюджета.Те ползват данъчни преференции на база амортизационни отчисления за "милиардите "инвестиции,които са направили под формата на гисокартон,хартиени опаковки и колзети.Нещо повече-те не плащат и данък сгради и такса смет.Не си палщат икредитите към български банки(засягам болна терма).Да мрът е редно...мисля си.

30

шопето

преди 9 години

Днес Макдоналдс, утре Кока-Кола, вдругиден всички да карат само москвичи и лади, ама след двайсетгодишно чакане. Горките руснаци, как го търпят тоя още!?..

29

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Ми питай служебното правителство в България ! В момента няма дребен търговец който не е проверен и не е посъветван да вземе пък да закрие дейност от всички видове институции , ама транс граничните закусвални са недосегаеми въпреки ,че 1 лв данъци не носят в държавата!

28

Анонимен

преди 9 години

Размечтах се:Децата ни да ходят на екскурсия в Тел Авив,за да ядат макдоналдс ,да пият кока кола и да гледат Трансформърс 67 част

27

1

преди 9 години

На мен ми е интересно, колко пъти досега са били затваряни ресторанти на Макдоналдс и колко пъти са им били налагани глоби и предупреждения. Едва ли това е първия случай, но със сигурност е първия, за който разбра света. Сега ако затворят и някоя обществена тоалетна заради голям пацул, световната журналистика цена няма да има.

26

Анонимен

преди 9 години

виц:Извинете грешка:еврей е станал губернатор на Чукотка: )))

25

Анонимен

преди 9 години

виц:чукча е станал кмет на тел авив: )))

24

Анонимен

преди 9 години

До АнонименDunerite sa po hubavi :))))

23

Анонимен

преди 9 години

Ей,сега за сефте Путин ми стана симпатичен.Ако омле всички фирми свързани с един определен народ със странен човеконенавистен манталитет.Не говоря за САЩ,а,за едни малки е***и.И аз му ставам фен.Всички фирми свързани с посочения народец завладяват национални пазари със стредствата на войната:Кокакола,макдоналдс,уорнър абе всички ев*****и фирми е реднао да си оперират най-вече в Тел Авив.Браво!

22

Анонимен

преди 9 години

тук хората дават грешни пари за тия ***, в сащ само бедняците ядат подобни нещада им се чудиш