7

Анонимен

преди 9 години

Интересно, след като всички сме на едно мнение, от къде идват всички минуси. :D

6

до 4

преди 9 години

хаха, ***! Много знаеш аз какво карам. Далеч е от Дачие. Волво е една Дачия с кожа и това е истината. Бяха добри едно време, но в момента са една китайска марка със стара слава. Качи се в новите Волвота и се качи после в друга премиум марка. Разлиакта от земята до космоса.

5

до 4

преди 9 години

Това важи ли за Волво с Двигатели на Рено,Ауди и Митсубиши?!?Или ти караш някакво различно Волво????

4

M

преди 9 години

Я си карайте голфчетата, дачийките и ренцата, на батя сладурковците. Волво не е за всеки!

3

Бай Онзи

преди 9 години

Те отскоро започнаха да правя дизелови двигатели,и вече започнаха да се напъват да стигат Мерцедес!!!!!!Както преди се казваше карам Рено а си плащам за Волво !!!Имах една служебна кола Волво V40.....беше 4-5 годишна когато я карах,с дизелов двигател на рено ,купувана като нова.След скъсването на ангренажния ремък изсвири и хидравликата....и това й и реши съдбата.След нея ми взеха Тойта Авенсис и нещата си дойдоха на мястото.Волво НИКОГА няма да си взема ,по-скоро Дачия или бензинов Опел.

2

Анонимен

преди 9 години

Тези китайски *** за нищо не стават вече. Струват колкото един Мерцедес, а качеството им е по-зле от един Форд. Тези коли са си пълен ***. И още един шанс да получат, пак няма да се наложат на пазарада. Просто трябва да си свалят цените, да направят нов дизайн на купето, да разкарат този АйПад и да конкурират Форд и Фолксваген, а не БМВ, Мерцедес и Ауди. Какво им става изобщо на тези скандинавци. Мениджерите им нещо хич ги няма. Скапаха Нокиа, сега и Волво. Това бяха пионери!

1

VW Golf

преди 9 години

Тези нещастници от Волво още ли ги има?