83

Анонимен

преди 9 години

интересно Маринчо Мамин защо не смени НИТО ЕДИН човек никъде в държавата. Щото знаете чии кадри бяха. А сега смени, смени. :-)Проституиращата мрежа?

82

Анонимен

преди 9 години

министър означава слуга на народа. Това е превода на думата министър. А чии слуги са тия министри, оставям всеки да си прецени сам.Аз мисля че са слуги на народа, даже го знам поименно тоя народ - няколко души е народа.

81

Крас

преди 9 години

Този кабинет е на власт само, за да може да подсигури безпроблемното избиране и последващо управление на ГЕРБ

80

Мариян

преди 9 години

Направо не знам как Близнашки допусна Борисов и Плевнелиев да го превърнат в тяхна кукла на конци

79

Здравко

преди 9 години

Нямам доверие на кабинета на Близнашки и на това, че ще се справи със задачите си

78

Любо

преди 9 години

Основната задача на служебния кабинет е да организира изборите и да поддържа установения ред в страната, а не да действа, като постоянно назначено правителство

77

Велко

преди 9 години

Ако целта на правителството е да върне доверието на народа в институциите, на този етап не се справя особено добре с целите си

76

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е партии с престъпно минало, които са убивали невинни хора да се простят с политиката. Това са БКП-БСП и ДПС. Не може да се пъчиш напред, просто трябва да си отидеш по един или друг начин. Засега Близнашки се справя добре и ги чисти бесепарите и депесарите както трябва.

75

Анонимен

преди 9 години

ей тоя с многото звания, време ти е да се представиш и за ***.

74

75

преди 9 години

я фермера, политолога и историка вече е и преподавател в СУ :-) Само бб е по универсална личност от теб о персонаж на Алеко.

73

Анонимен

преди 9 години

един е ренегат като мен. :-)

72

Анонимен

преди 9 години

в БКП-ГРЪБ се чувстват основателно репресирани от комунистите. Все пак не са били генерални секретари на ЦК на БКП а само секретари на окръжните комитети на БКП. Не са били Григор Шоповци, а шофьори и охранители на Григор Шоповците. Не са били партизани, а партизански внучки. Затова са такива антикомунисти, не им е стигнала власттъ и сега гледат само за власт да драпат. Вся власт ... :-)

71

Анонимен

преди 9 години

напъваш се, напъваш, а не си убедителен кой знае колко.кОСТОВ КОМУНИСТ А твоичките едни такива антикомунисти, едни репресирани от комунистите (чрез постове преди и след десети, свят да ти се завие) чак живи да ги ожалиш от непрекъснатия комфорт... :-)

70

Анонимен

преди 9 години

Задкулисието се завърна във властта през задния вход. Къде са позьорчетата от Платена мрежа да протестират сега ?

69

анонимен

преди 9 години

Като сте започнали Разград, давайте и Търговище.

68

фермер

преди 9 години

Ох какво облекчение за честните и образовани Българи, че Близнашки чисти всички *** от БСП и ДПС , които са на ръководна работа. За тях има предложение да гледат овце и си направят една комуна и да си поканят Олигарски да им смята млеконадоя.

67

Преподавател в СУ

преди 9 години

Кадрите на БСП или ДПС да говорят за закони е все едно педофил да иска да стане детски учител. Какво може или не може служебния кабинет е проблем на Плевнелиев, а да напомня на червените *** , че Близнашки е професор по конст. право. Няма нужда неграмотни и необразовани *** каквито са в този сайт да дават акъл. Ако имахте много акъл правителството на Олигарски нямаше да го изгонят след една година.

66

джо

преди 9 години

До Анонимен71Много си *** бе, "професора" е най-червения *** на света, обаче се продаде за пари и власт. Не е по-различен от Тиквата всъщност.

65

Анонимен

преди 9 години

Няма да сменява всички, само тия които не са от.... Герб. В Българската история е пълно с предатели които толкова се престарават пред новите си господари че стават и на тях противни!!!!

64

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези схеми ?От кога премиер за 2 месеца има такива правомощия?