142

Джон

преди 9 години

Ние в България имаме опит с извергите и има една песен добре илюстрираща какво ти казах, казва се "Даваш ли, даваш Балканджи Йово хубава Яна на турска вяра".

141

Джон

преди 9 години

След това признание мохамет нарежда да го убият, това не е нещо необичайно за него всъщност истината за мохамет е че той е един разбойнически главатар използвал религиозни текстове за да набере достатъчно хора за каузата си. Който е изразявал съмнения или несъгласие просто е бил убиван, така че лоялността както и при диктаторските режими е била голяма. Всъщност исляма се е разпрострянява по следния начин - извергите идват и или приемаш или умираш. Той не се разпрострянява по убеждения.

140

Джон

преди 9 години

представа какво представлява исляма. Исляма представлява една сбирщина от различни религиозни текстове включително езически голяма част от които са редактирани и изрязани, особено частта с езическите текстове при първия халиф. Тези текстове са едно фалшиво оправдание за вършене на злини и престъпления, извращения а добрата им част идва от християнството. Мохамет е имал християнин наставник който после е признал че огромната част от приказките на мохамет идват от това което той го е учил.

139

Джон

преди 9 години

Дивашките последователи на мохамет пленили група арабски жени и били раздвоени по въпроса какво да ги правят. Затова питали лидера си - псевдопророка дали да ги изнаселват или да ги върнат за откуп защото били алчни за парите което ще получат между другото същите неща и този начин на мислене е и при ислямистите терористи в наши дни. Какво им отговорил "великия мъдрец" представящ се за божи пророк? - ами първо ги изнасилете а после ги върнете срещу откуп. Само оттук може да се добие добра

138

Джон

преди 9 години

Ей salaadin когато мохамед отива в мека който е град на езичници той има много малко последователи затова с типично арабско лукавство им се мазни и се прави на много толерантен. Лъжа, когато е в Медина друга песен запява - който не е с мен под ножа, ама тогава има много последователи впечатлени с примитивните си мозъци от жестокостта и фанатизма и желанието му да убива и граби. Ето ти интересен пример за начина на мислене на Мохамед.

137

Анонимен

преди 9 години

Допълнение към 176.А тези са "ислямиските хайдути"

136

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да си драскам тук нищо няма да променим! 170 правилно го е казал.Тази война не е между исляма и християнството истината е някъде там. Едно веме кръстоносните походи са се правили за да се заграбват чужди земи и богатства, като единственото средство да накараш войницит да войуват е била религията ( Тя и затова е създадена) Промиват ни мозаците с религиозни мотиви, а всъщност войните са за ПАРИ, За МНОГО ПАРИ,НЕФТ и т.н. Бих казал, че изтока е под "Американско робство"

135

vanko84

преди 9 години

първа цел 1-създаваш хаос (конфликт,проблем,тероризъм).2-ро-раздухваш го и казваш как тези са такива и онакива,докато излязат нещата извън контрол.3-то -после ти решаваш проблема,обаче вече не могат да се справят с това и ни водят към 3-та световна войнавсичко това са ГМО,хормонни хамстериканците.проумейте го

134

Анонимен

преди 9 години

До DaddyМного си прав. Аз затова вече гледам навън. Вече наближавам 40-те, не съм така авантюристично настроен, но имам семейство и искам всички да живеем по-добре. Мой приятел и бивш колега замина преди година за Германия и ме навива за там. Малко съм притеснен, но вече сме пуснали апартамента в София за продажба и до месеци мечка страх, нас не страх, заминаваме.

133

sallaadin

преди 9 години

Въпросът е за поуките, които човечеството не си прави, от примерите, които е натрупало за 5000 години история. Ще си позволя едно сравнение между Библията и Корана: Иисус гони търговците от храма с думите "Вън от домът на моя баща.". Когато 600години по-късно Мохамед влиза в Мека, където има храмове на много богове, той се обръща към управниците с думите "Пуснете ме да съградя храм и на своя бог, в който ще дойдат много поклонници и търговци.". Поуките оставям на всеки от коментиращите.

132

Ддд

преди 9 години

Ще се светнат но ще е късно разрешават им да влизат в Европа защото са правови държави но те си остават мюсюлмани изучават се на език взимат паспорти и после еди ги хвани слагат бомби и убиват невинни .Затова не ги допускайте в България

131

Daddy

преди 9 години

Сега като пускаме тези ислямисти в нашета държава такъв таралеж си вкарва ме в гащите ,че после ще се чудим кал да се управия

130

хахахахаха

преди 9 години

егатти и коментарите хахахахааххаха исляма е бил виновен за всичко това?! никой не пита защо тези хамериканци се задържаха толкова дълго там?! и защо се е увеличил наркотрафика от тези региони към света в пъти повече... а нефта?! дори никой не пита от къде имат тези така наречените "ислямисти" оръжията хамериканско производство....вие сте овце бе хора, прости и *** овце!

129

Анонимен

преди 9 години

Жалко за невинния човек.Дано на британците им дойде акъла, че не българите и румънците им са проблема, а ***. САЩ няма да предприемат военна операция, освен ако не им засегнат нефтените кладенци...

128

Гост

преди 9 години

Камерън, кой ви оцапа гащите - българите и румънците ли?

127

не е лицемерие

преди 9 години

ЕС поощрява борбата на украинските хора за свобода и демокрация срещу руския агресор !Така трябва.

126

лицемерие

преди 9 години

Отново лицемерие и демагогия! Т.н. ЕС се възмущава от зверствата на "Ислямската държава". В същото време, ЕС поощрява зверствата на фашистката хунта в Куев, срещу собствения си народ!

125

Julis

преди 9 години

Тези си просят нов кръстоносен поход.

124

Анонимен

преди 9 години

В днешно време няма невинен журналист, има добре платени. Поемат си риска на професията, винаги има някой сърдит.

123

sallaadin

преди 9 години

Днес чух следния виц: "Попитали Радио "Ереван" - Защо руснаците не си правят Selfie, когато отрежат главата на някой украинец, както правят бойците от "ИДИЛ"? Радио "Ереван" отговорило - Защото ползват GSMи "Правец 81" с шайба и кабел.". Дали е смешен или не, оставям на всеки от коментиращите.