133

Шоп

преди 9 години

*** ако има късмета да заповяда спиране на газта, точно след две седмици ше прати Медвежонката да лиже, където господарят му е плювал. Защото ще останат без КИНТИ. И тогава гладните мужици ше го обесат за ЯЙЦАТА.

132

Анонимен

преди 9 години

Чакам с нетърпение зимата на нашето недоволство- когато спрат газта.

131

дълбок сън

преди 9 години

191 :Въпросите ти са съвсем точни,но попадат на неточен адрес.Просто във форума е пълно с едноклетъни американофили и всичко отива нахалост.*** вярват на това,с което ги заливат медиите и политиците и въобще не желаят да мислят,а още по-малко,да действат.Ето,например,вече 7 години ги грабят западни банки,корпорации,монополи,търговски вериги и концесионери на полезни изкопаеми,между които няма руски,но *** хорово лаят срещу Русия и благоговеят пред откраднатите от тях,еврофондове?

130

maxsimos

преди 9 години

Само да отметна,че във Фъргюсън е убит още един афроамериканец на 23 години.източник BBC News

129

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 176 Да се радват докато могат ,после на софиянци като им зафучи зимата и газта за колите им и котлоните им стане колкото бензина ще се усетят какви са ги надробили Надявам се в София тази зима да е най-люта ,та малко да им уврат главите на тъпише шопи

128

Анонимен

преди 9 години

И още към 191-----------Тези централи на въглища нямат бъдеще!А ние ще плащаме по 27 и 29 ст.Вие осъзнавате ли кой ви бърка в джоба или по принцип сте си балъци и си плащате както ви кажат от Вашингтон?!

127

Анонимен

преди 9 години

Много е интересно твърдението енергийно зависии от Русия!1) Аз знам за 2 Американски Марици, от които по договор сме задължени да плащаме по 27 и 29 ст. и сме задължени да изкупуваме тази скъпа енергия, иначе щяхме да ползваме АЕЦ Козлодуй на 5 ст. И това са централи на въглища, нещо срещу което ЕС се бори!2) От ЕС ни задължават да купуваме ток на 50-60 ст. от ВЕИ-та. За нито един подобен договор с Русия не съм чувал!Някой ще ме светне ли как ни заробиха Руснаците, може би с ниски цени???

126

КАПУТ

преди 9 години

ДО - ШОП. Шопе, почини си малко,че не остана НЕОБЛИЗАН АМЕРИКАНСКИ ***.

125

Шоп

преди 9 години

До Анониментова не са бази на НАТО, това са бази на САЩ!------ Да, и какво от това? Какъв е проблема? Какво те мъчи по тоя повод? Егати *** азиатски... Я у лево, бе!

124

Анонимен

преди 9 години

До Шоп------------Шопе, това не са бази на НАТО, това са бази на САЩ!

123

НАГЛЕЦ

преди 9 години

Проблема е , че Русия продава газ в Европа , а шистовия като по скъп и вреден за околната среда / но пък АМЕРИКАНСКИ / няма как да пробие на пазара. Затова наште Американски братя решиха да изтласкат Русия от Европейския пазар слагайки бариера в Украйна. И да печелят от пренос. На принципа : С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ. Същото е и с атомните реактори

122

Шоп

преди 9 години

До АнонименИма ли Руски бази тук, имало ли е ???--------------Какво значение има дали е имало руски бази, нещо не схващам? И да не е имало, сега трябва да има американски.

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 181-----------------Плюс това на наша територия има 4 американски бази!Те не са на НАТО! на САЩ са!Има ли Руски бази тук, имало ли е ???

120

Анонимен

преди 9 години

И като говорите за заробване:Ще плащаме още дълго за американските централи и ЕС зелената енергия!А от Руските инвестиции знам 2 проекта - АЕЦ Козлодуй, продаващ на 5 стотинки и Нефтохим Бургаз - Лукойл, продаващ на конкуретни цени, осигуряващ работа на хиляди!Е какво излиза?Май някой ни пороби, докато лаете Русия!

119

До Сергей Смирнов

преди 9 години

Да, Вы правый!:((

118

Анонимен

преди 9 години

Те така говориха и за АЕЦ Белене, че не ни трябва, защото щели сме да си избием парите, чак след много време, че не ни трябват толкова мощности и т.н.А ето сега ще строят нов реактор!Е как изведнъж, като се появи американски инвеститор и вече ни трябват нови мощности???И сега ще продават на 9 ст., докато Козлодуй продава на 5 ст.След години Американски инвеститор ще я построи тая тръба и ще си взема таксички. И тея таксички ще му ги плащаме! ***!!!След години

117

До pastoral

преди 9 години

Ами прав е. Българите сме предатели. Винаги сме били такива. А във връзка с новите добри западни практики, станахме и ***.

116

КАПУТ

преди 9 години

До -анонимен 168. Що така бе Миме ? Когато фактите говорят по добре да не обиждал. А ако не виждаш фактите значи главата ти е завряна в поредния АМЕРИКАНСКИ ***. КОЙТО ОБЛИЗВАШ. Извади я и си почини.

115

Анонимен

преди 9 години

Радвате се, че ЮП е замразен. Зимата като ни се смръзнат задниците на всички друга песен ще запеете. Коментирате каква е ползата и колко ще струва ЮП. А не се замисляте, че в момента БНБ ударно печата пари. Не се замисляте, че държавата ще вземе милиарди заем от МФВ за да изплати влоговете в КТБ. Значи за влоговете, когато те прибират лихвите са си техни, а после трябва всички ние да им плащаме за фалита? Наистина у нас останаха само промити мозъци.

114

pastoral

преди 9 години

173. това, че ти си съгласен нищо не значи, другарю никой. и не се пренапъвайте да си не скинете некоя вратна жила.