35

Анонимен

преди 9 години

До робПравилно,съвсем истина,ама колега,има много застреляни тук както е видно,не си виждат по далеч от носа...

34

Анонимен

преди 9 години

До чудно ми еАбе,ти явно се видя че си голям ***,а! Какво общо има между лицензирана от БНБ банка с 100 офиса,законни в цялата страна,с бинго,бе селянино!? Защо да не искам по висока лихва,а,някой някога,някъде споменал ли е че това е бинго,а не банка и ако си вложиш там законно придобитите средства,мможе да ги изгубиш,че сега да ми дрънкаш 100 поста с глупости,а!?

33

АНП

преди 9 години

Нещо все песента на Слави ми се върти в съзнанието : Нема такаа държава. ***, *** ама с власт. Не станаха ли много педерастите? Едно време ги причаквахме до градските тоалетни, и .......... Дали да не ги чакаме до народното събрание, министерски съвет и президенството. Май идва на някой хора съдбата която сполетя Чеушеско?Те какво си мислят,че ще се оставим ли? Защо така бързо забравихте случая на човечеца,който от упор пръсна главата на банкерката в Бургас.Писнало му е. И на нас ни е!

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19 - да пукнеш ти бе ***, какво кълнеш като селска бабичка лузър смотан! обраха хората а ти злорадстваш, заслужаваш да си бедняк цял живот ***!

31

АНП

преди 9 години

Имам достатъчно пари в КТБ. Кажи речи като Веждито. И знаете ли не е лошо,човек да има. Но да има след платени данъци, ДДС и други рекети от страна на държавата. Но да ви кажа ли кое е лошо. Трите ЗЗЗ. Злоба, завист и затлъстяване. Манталитета ни е такъв. Вече съжалявам, че останах в тази страна, а не навън. Ами ако всички тръгнем? Защото на мен вече доверието в държавата ми се изпари,ще си изкарам децата навън.

30

АНП

преди 9 години

След като има юристи и явно компетентни хора, защо никой не чете чл.7 от Конституцията на Р.България. Там се говори за длъжностно лице/лица нанесли щети със своите действия на други лица. За какво бинго и хазартни игри ми говорите. Аз говоря за ролята на БНБ и за това ,че ние ГОЛЕМИТЕ данъкоплатци и вложители сме плащали и продължаваме да плащаме за да ни грабят законово според тях. Аз платих преди дни авансов данък на пари който са затворени в КТБ. От НАП ми казаха,че ако не- лош платец. Яко!!!

29

Минувач

преди 9 години

До минувач,:) Юрист съм от 9 години. Но все пак благодаря за компетентното ти мнение :)))

28

минувач,

преди 9 години

продължавай си по пътя, защото от право не разбираш. Все още сме държава, а не щат от едно много разклатено обединение!

27

Минувач

преди 9 години

.... продължавам си поста: И щом България се е ЗАДЪЛЖИЛА сама , да изпълнява Директивата на ЕС за ГАРАНТИРАНЕ на влоговете на гражданите в размер на до 100 000 Е, то ще си изпълнява задълженията по закон. И толкоз! Какво се харесва и какво - не , на прошляци и ***, не е проблем на държавата, вложителите в банки, на самите банки , и т.н. И ще гарантираш, и ще плащаш и още как! Такива са законите! Ако не ти харесват - бегай в Тринидад и Тобаго

26

Минувач

преди 9 години

До чудно ми еЧудно ми е и на мен колко си ограничен и неграмотен индивид!! След влизането на България в ЕС, държавата е подписала в документите за встъпване клауза, имплементирана по-късно в нашата Конституция, която гласи, че при колизия на Правото на ЕС със законите (вкл Конституцията) на страната, прерогатив има Правото на Съюза. Т.е. всяка Директива на ЕС има пряко и незабавно приложение в нашата правна сфера. Казано по-просто , правото на ЕС има силата да дерогира всеки наш нормативен акт

25

до 27

преди 9 години

За пръв път някой прецака богатите! Ама яко!

24

чудно ми е

преди 9 години

Защо най- умните коментари имат най- много минуси! Ако загубя парите си на"Бинго", длъжна ли е държавата да ми ги връща? Всеки вложител в която и да е банка подписва договор и сам поема риска. Не е редно сега загубите на полакомили се за високи лихви да се поемат от БНБ , т.е от всички нас.

23

Анонимен

преди 9 години

Ина папата се оплачете ако искате,пари скоро няма да видите,това бяха руски пари,във тази банка бяха парите на кгб агентите които живеят в бг,събираха балъци със високата си лихва да могат да върнат парите на Русия,дойде Лавров и си пробра парите,тези които ва подведоха и измамиха са дс агентите на България,бойко ,доган,гоце,станишев,ген любен гоцев,бнб няма власт

22

Анонимен

преди 9 години

Жалка картинка. Да я фалират банката и да изплатят до 100 000 евро на обикновените хора да се приключва. А такива като веждито да го ду*ат.

21

Анонимен

преди 9 години

Факт1: Фонда за защита на депозитите няма пари да изплати парите на депозантите в КТБ гарантирани от закона.Факт2: БНБ не фалира КТБ за да не се изплащат парите на хората.Факт3: Колкото повече се забавя изплащането на гарантираните депозити толкова повече пада доверието в банковата система.

20

andros

преди 9 години

Значи всички да плащат, а крадеца, който отмъкна всички тези пари в *** си фирми и медии - Пеевски - си се разхожда на свобода, и нито един инициативен комитет не иска обвинение срещу него. Българско малоумие

19

SS

преди 9 години

Пазарното решение за КТБ е тя да се закрие незабавно - иначе ще бъде едно безкрайно източване по всякакви начини и отвсякъде...А виновните да отговарят според закона. Който е източвал - да върне парите. Засега нищо не се прави по въпроса. Какво се чака??

18

Анонимен

преди 9 години

Хем искат пазарно решение, хем държавата чрез БНБ да им плати. Пазарно решение е вложителите да получат толкова, колкото платят кредитните милионери на банката.

17

Анонимен

преди 9 години

Hahahahaaa-PRPTEST I KOMITET OT MILIONERI:DA PUKNETE DANO

16

Анонимен

преди 9 години

Основната причина за банковата паника е самия валутен борд, който не позволява БНБ да печати левове и да рефинансира банките при атаки и ликвидни затруднения. Това е основен недъг на валутния борд.