25

do 30

преди 9 години

Вода има достатъчно. Хайде стига с тези апокалиптични представи. Като се разлива, да не би да се изпарява в космоса тази вода? Отива си в почвите. Като пиеш вода и после я изпи**еш да не би да изчезва. Вода не достига само в определени държави. И това е Индия, заради безумното им плодене и липса на всякаква цивилизация и свързаните с нея последствия, като инфраструктура. И другите страни са африканските. Там няма да обяснявам защо няма вода.

24

Анонимен

преди 9 години

Така е, хората си правят реклама, не благотворителност. А негативните коментари показват само колко ви е ограничено мисленето.

23

Анонимен

преди 9 години

Сега очаквам Пищова да се включи, да се залива с казан пълен с банкноти по 2 лева ...

22

pastoral

преди 9 години

в никакъв случай не искам да критикувам и омаловажавам подобна инициатива, само искам да река, че има ужасно много по-големи проблеми за които не е нужно да се събират пари, а на които трябва да се обърне внимание. защото след войните за природни ресурси, войните за прясна и студена вода, която така слабоумно днес се разлива ще са онази точка от която няма връщане назад и чивечеството ще трябва да остъпи пред масовото си измиране заради това, че е било ослепено от пари и "слава" мимолетна.

21

Анонимен

преди 9 години

Моля ви, запознайте се с благотворителната кауза и тогава плюйте. Въпросното заливане се предава от човек на човек чрез номиниране. Ако не се залееш до 24 часа - даряваш 100 долара. Ако се залееш в рамките на 24 часа, даряваш 10 долара. В конкретния случай, човекът е дарил цели 10 хиляди, така че си трайте и евала. Дали ще се залееш или не - все ще има пара към ASL.

20

Анонимен

преди 9 години

Абе момо, ти *** ли си?

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи май си последния ***, който не е разбрал, че освен заливането даряват и пари.

18

педро

преди 9 години

Егати ***, сякаш другите, които се заливат не дават пари.До GruА ти не ги слагай в една кофа всичките, Бил Гейтс всяка година тегли милиони от сметката си, които са минали данъците вече и ги дарява. Като говориш първо провери, иначе ще си останеш просто дрънкало.

17

до момо

преди 9 години

Пишеш "въпреки, че е добър актьор"...ми не позна!Той може да е всичко, но не и добър актьор. Кариерата му беше трагедия и абсолютен провал, докато най-накрая се намери един гений - Чък Лори, който направи поредния си невероятен ситком и Чарли беше просто един от всичките му актьори. Когато се махна сериала вече беше досаден и скучен (нормално, имайки предвид, че бяха минали сума ти и сезони), но Ащън Кътчър (когото иначе не харесвам) го освежи и пак стана един от най-рейтинговите. А Чарли-нищо.

16

Gru

преди 9 години

Алооо, дето спорите отдолу данъчните и процентите..... и Гейтс и тоя клоун на снимката, и куп други подобен калибър милярдери им се налага да правят "благотворителност" защото спестяват една камара пари от данъци в щатите....това е простата и грозна истина.

15

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ СА ЗА ПСИХО,ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЛИВАТ ККАТО ЖИВОТНИ ДА СЕ ЗАПИТАТ КОЙ ОРГАНИЗИРА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК И ЗАЩО,ЧОВЕЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО СТАДО,ВИЖДАТЕ ЛИ КАК СИ ИГРАЯТ С ТЯХ ? ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЛИВАТ В ИМЕТО НА СВЕТОВНИЯТ МИР ???

14

Momo

преди 9 години

Напротив!Всички, които се заливат с вода и лед даряват пари, но никой досега не съм чул да тръби колко е дал за каузата освен този пропит наркоман.Бил Гейтс е налял милиарди за какви ли не каузи, но не е тръгнал да се снима с камари с пари.Пак ви казвам: Този който дава безкористно не търси благодарност и публичност.

13

Чарли е велик

преди 9 години

А бе момо....човекът се занася с един куп звезди, които си изливаха кофи с вода на главата! Футболисти, актьори и т.н., които също изкарват страшно много пари ама уви, изливат си кофа с вода на главата! После даже е приканил и други хора да си излеят пари на главата. Какво повече искаш!!! Десет футболиста си изливат кофи на главата - 0$, чичо Чарли си излива кофа на главата -10000$. Хейтърче си ти май....жив и здрав и повече позитивизъм :)

12

Momo

преди 9 години

Ще обясня за последно.Имате 400лв заплата и от тях дарявате 20лв, което е 5% от месечния ви доход.Имате 1 000 000лв заплата на месец и от тях дарявате 10 000лв, което е 1% от месечния ви доход.Според вас за кого дарението е по-скъпо?Бедняка не казва, че е дал 5% от парите си, а богатия се бие в гърдите, че е дал 10 000лв, които за него реално погледнато са нищо?!Писна ми от "благотворителни" богаташи търсещи още популярност и реклама!П.П.:Кеф ви левове, кеф ви долари...

11

Чарли

преди 9 години

Знаете ли какъв ви е проблемът? Жените, пиенето... гледате ме и си мислите, че е лесно. Но това, което не виждате, са годините на тежък труд и отдаденост, който ми трябваха, за да се превърна в щастливия, безотговорен купонджия, който съм днес.

10

Идиоти

преди 9 години

И ква е идеята - Дай пари във фондацията и пий студена вода, но тъй като парите са повече полей се с лед, за да осъзнаеш каква глупост си направил

9

Momo

преди 9 години

Каква злоба?!По-ценно и мило е да печелиш 400лв и да дадеш 20лв за благотворителност, отколкото да печелиш милиони и да дадеш 10 000лв примерно.Надявам се, че вече ще ме разберете.И да погледнем от друга страна... Този с 10 000$ си направи страхотна световна реклама. Той, ако искаше да ги дари безкористно нямаше да тръби навред за това си деяние.Сладък е хляба, когато някой си е разделил залъка с теб наполовина, а не когато фурнаджията ти е подарил 2 филии.

8

Momo

преди 9 години

На коментари без препинателни знаци и пишещи за "***" нямам навика да отговарям.Хората, които дават не парадират с благотворителността си, а този *** въпреки, че е добър актьор е *** и половина като човек.10 000$ на бас, че ги дава за едно излизане вечер на бар. ***!

7

333

преди 9 години

истински най-големия знае как да живее,много като него имат пара но ква файда

6

Kolio

преди 9 години

Ти и 5 лв не си дарил, *** !