266

Анонимен

преди 9 години

Турски агент !

265

Самочувствие

преди 9 години

Водача на чалго-мутренското сборище ГЕРБ търсил кадърни.Да си вземе фенер и като Диоген да ходи да ги търси,че досега не е намерил нито един.Няма и да намери,защото само пълен *** може да приеме за лидер дрънкаща глупости тиква.

264

Tina

преди 9 години

Мислите ли, че са дошли времената, в които всички хора са добри, никой не мисли лошото на другия, всички се обичат и си помагат, в които се ценят наистина умните и способните и назначенията стават според това, а не според партийната принадлежност, че Турция вече няма апетити към България?...Сега може и да прецените правилно кой е Борисов, какво прави и до къде ще доведе България.Защото турците, чрез турската агентура в България, си действат по задачите и този предател е част от това...

263

Анонимен

преди 9 години

Алооу Ваньо

262

Idealist

преди 9 години

Ти си най-некъдърния и не те искаме!

261

Анонимен

преди 9 години

Голям лъжец и селски тарикат. Останалото е мълчание.

260

Анонимен

преди 9 години

Ако аз взема властта, ще назнача поне 10 заместник министри! Ако не гласувате за мен, глад и бой, защото идва тройната коалиция!

259

кадърен

преди 9 години

Здравей бате Бойко.Аз съм кадърен българин преуспял в живота. Приватизирах няколко губещи завода още по времето на иван лостов и не ме хванаха.Малко преди това участвах в схемите на пирамидалните банки и кредитни милионери - пак не ме хванаха.Преди броени месеци си мръднах показалеца и 90% от активите на КТБ се изпариха.Още не са ме хванали. Единственно политик не съм бил и не съм участвал в дебатите на парламента.Не че не мога да ви купя всичките,но така е по-интересно...да съм в джаза.Чакам от

258

Анонимен

преди 9 години

В Сибир го наричат Лилипутин.

257

Анонимен

преди 9 години

Путин изпълни няколко поръчки на масоните и спомогна за разпада на РПЗЦ в САЩ. Уж бил вярващ и от добри подбуди действа, но факт е, че с неговата активна намес РПЗЦ вече не съществува. Разбира се един ден ще отговаря пред Бога "Тежко ви ако съблазните едно от тези малките".

256

Анонимен

преди 9 години

Путин разбира се крие еврейската си жилка, както крие, че е масон от висшите степени на "посвещение". В руските чатове пише, че е педофил, но всеки в Русия, койот се осмели да твърди това умира. Вече няколко обществено известни личности заплатиха с живота си.

255

Анонимен

преди 9 години

Путин шаломов всъщност е юдеин. Уж ходил на църква. *** той и Медведев ходи, но за медведев се знае, че е юдеин. Даже самият Медведев се хвали, че има право на израелско гражданство.

254

Анонимен

преди 9 години

Един от най-големите *** на света е товарищ Путин.Майка му е еврейка. Моминската и фамилия е Шаломова.Та ако Путин носеше фамилията на майка си щеше да се казва Шаломов.Не случайно е толкова добър приятел с чудовището Берл Лазар.И не случайно всички важни предприятия, и длъжности са в ръцете на евреи.Русия е подарена на евреите в момента.

253

Анонимен

преди 9 години

Думите на Бардак Обама за изключителната нация.. *** са изключителни като Американската нация и Арийската нация на Хитлер..А останалите са животни и животните могат да бъдат убивани ..Ако искаш г война вмени , че една част от населението че са изключителни..

252

цццццццц

преди 9 години

Следващия който ще се озъби и гледа в несвяс като станишев и тато ще е някой друг, изпатил си от поредния сол....к на великата етническа партия! Но при това явно ново управлене освен да сеем картофи и гледаме прасета както зове новия месия какво ли хубаво да очакваме???????????

251

Анонимен

преди 9 години

Ротшилд си е преместил главната квартира от Лондон в Хон Конк.. Скоро Соросидите ще разберат , че са заложили на куц кон на САЩ..

250

Анонимен

преди 9 години

В последния мандат на БСП етническите български турци така се бяхя ояли с власт , та чак им приседна на края.Само не разбрах какво общо има "вожда", който през цялото време им викаше ,че това не е нормално.

249

detelina

преди 9 години

български мюсюлмани.АБЕ, ВОЖДЕ, ДОКОЛКОТО ЗНАЕМ БЪЛГАРИТЕ СА ХРИСТИЯНИ!?АМА ТЕ ТУРЦИ ЛИ СА ИЛИ СА МЮСЮЛМАНИ, ЗАЩОТО ТУРЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ТУРЦИЯ, ТУК ИМА САМО БЪЛГАРИ!ВСИЧКИ РОДЕНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЯДАТ БЪЛГАРСКИ ХЛЯБ, ИМАТ БЪЛГАРСКИ ПАРИ, ДЕДИТЕ ИМ СА РОДЕНИ В Б-Я И Т.Н, И Т.Н. А, КАКТО Я КАРАТЕ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ, НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО ГЕРБ И *** , КОИТО СЕ ТУРЧЕЯТ!ЗАЩО, ЛИ СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА И ОТГОВОР-НЯМА!?ТЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗМРЯХА И ОТЛЕТЯХА!ОСТАНАХА ПЕНСИОНЕРИ,ДЕЧИЦА-ТОВА Е!

248

Анонимен

преди 9 години

За ДСБ само спомени името Иван Костов , и това ще е достатъчно , да отблъсне дори избирателите , които едно време са гласували за него.Толкова е затънал в далавери, че ако започнем да ги изреждаме , ще станем досадни.

247

ronstoff01

преди 9 години

Някои изглежда все още не могат да разберат, има такава последователност в задържането на властта от комунистическите престъпници - бкп/бсп/сдс/дпс/ндсв/герб/атака, и да не изброяваме тук по-малките партийни инженерни проекти за отклоняване на гласове. Всички те бяха и са против ДСБ. Това нещо говори ли ви? Не, че ДСБ са блестящи, но са далеч за предпочитане пред изброените ***. Колкото до Борисов, той не заслужава никакво внимание. Подставено лице за привличане на простеещи избиратели.