44

З IQ Б IQ

преди 9 години

До IQ за всичкиБате, вместо да се заяждаш с хората за тяхната интелигентност имаш ли си друга работа?Ти си типичен пример за: "Защо не ни е нужен тест за интелигентност на депутатите."Уж си много интелигентен, пък чак и задаваш въпроси. Като си толкова интелигентен защо не работиш за твоя интерес и не изкарваш пари или защо не помагаш на България и да правиш нещо полезно за нея, ами вместо това седиш във форума и задаваш математически задачки :))Май много интелигентен, а пак на дъното, А :)

43

Анонимен

преди 9 години

Менса, а вие сърце имате ли?

42

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите, които имат себе си за умни а останалите за ***, трябва минат теста задължително! Голям смях ще падне тогава..

41

chefo

преди 9 години

До IQ за всички255

40

Анонимен

преди 9 години

До IQ за всички31 :)

39

На кой ли ви прилича

преди 9 години

Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото

38

Анонимен

преди 9 години

До МарчетоИма такъв тест -ПОЛИГРАФ !

37

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО ЛИ?

36

Анонимен

преди 9 години

До iwan.iwanowПишете си коментари,но все пак трябва и да се чете!

35

Мен

преди 9 години

Бат`Сали ще е номер едно, Пеевски също.

34

Раннобуден плювач

преди 9 години

И преглед при психиатър, задължително!

33

Отлично :)

преди 9 години

До АнонименИзпълнявам си обещанието. "за съжаление едвам сигурно могат да стигнат квотата от 100" - точно затова нашите дупедати смятат с лаптоп така - един лаптоп + още един лаптоп е равно на 2 лаптопа.(А комисионните им ги закръглят до 0, за да не се мъчат)Приятен и слънчев ден.

32

sss

преди 9 години

До IQ за всички31

31

бай Х

преди 9 години

Липсващи звена като Пеев, бат Сали и Страхилчо - и интелигентност?!?"Пистолет без пълнител - за електорат без мозък!"

30

Анонимен

преди 9 години

Мая Манолова оборва вярата, че интелекта има общо с математиката. Когато се сблъска с убеждения и здрава храна, подправени с щипка прах, то интелекта подвива опашка.

29

Анонимен

преди 9 години

Кaто знaят сaмо дa крaдът, кaкъв ти iq тест ще попълвaт. Нaшите депутaти зaслужaвaт дa минaвaт през този тест и през детектор нa лъжaтa с въпрос дa ли крaдът и всичко товa дa се излъчвa нa живо в нaционaлен ефир.

28

IQ за всички

преди 9 години

Кое число липсва в следната поредица:3 7 15 .... 63 127На който познае отговора, ще му кажа как дупедатите смятат с лаптоп.

27

iwan.iwanow

преди 9 години

Е как да се подложат на IQ тест, като са прости, като гъбено семе. Бивши агенти на ДС и крадливи комунисти! Няма друга партия в България! Това си е самата истина, а това разделяне на партии и партийки е да точат от нас! Да спрем веднъж завинаги държавните субсидии за партиите и вижте как ще се стопят, като сняг напролет!

26

Марчето

преди 9 години

По-скоро трябва някакъв тест за склонност към лъжа, крадене и корупция да им се прави на тия. И за проверка чии интереси са им най-близки - техните лични, американските/руските/френските и прочие... или на българския народ. А, и избраните депутати да се заклеват да защитават интересите на българския народ, вързани с детектор на лъжата. Ако не го издържат - къш от парламента.

25

Анонимен

преди 9 години

Тия Менца IQ тестове са пълна простотия и неверни като мерило за интелект. Хванете Пена, продавчката от будката за вестници, дето решава кръстословици и ребуси по цял ден и тя ще ви избичи 200 на теста. А наистина природно интелегентен човек или пък такъв с 2-3 висши, дето не са пипвали вестикарски ребуси през живота си, едва ще докретат до 100-110.