25

Гуидо

преди 9 години

До bg - точно така е, аз когато го писах това всеки път ме триеха не искаха да излезе наяве тайната. Мишел Обама е травестит който има връзка с Бари Суеторо или както е познат Барак Обама който е ***. Като представя Майкъл/Мишел като жена Бари се гаври с целия свят но той представя сатанинските евро-атлантически ценности най-пълно - ***, гей-паради, травестити, лесбийки, феминистки а скоро и инцест-извратеняци.

24

Аугусто

преди 9 години

Гръчките *** - в Сибир. Може и в КНДР.

23

до минусите на 30

преди 9 години

Натовска Гърция Не даде коридор да бъде бомбардирана християнска Югославия през 1999 г. Изпедерастена България даде такъв коридор.

22

Александър

преди 9 години

Гърците са народ с достоинство. Освен това пазят добрите си чувства към Русия, благодарение на победите на която те можаха да се освободят от Османско иго. Православието при тях е живо. Великият грък Казандзакис беше писал, че докато я има Русия, ще го има православието. Гърците- натовци, ама купуват руско оръжие - два звяра на въздушна възглавница, които със страхотна скорост могат да струпат десант, ракети С-300, а ще има и още неща. Натовци, ама не слушат! Не са като нас!

21

ЦК на либерастите

преди 9 години

До Анонимен 32Когато финансовите социопати победят , ще живеем в един мирен свят ! На никой няма да му режат главата заради вярата или събира корички корички хляб на стари години !На никой не му прави впечатление ,че тези които се изхождат в златни *** и кръстосват света със личните си самолети и яхти насърчават мракобесието!

20

Шоп

преди 9 години

До АнтисоросоидВсеки средноинтелигентен и информиран човек е наясно, че целта на сакциите не е да се накаже Русия---------------- На кои санкции? Европа не е забранявала износ на храни за Русия, Путин ги забрани. Решил човека да се самонаказва, може да го е ударила съвестта...

19

bg

преди 9 години

Bivshite bulgarski komunisti4eski maimuni mrazat imeto Rusia.

18

хм

преди 9 години

До Анонимени ти ще изчезнеш ,ама първо се наведи е се хвани за палците!

17

Анонимен

преди 9 години

КОМУНИСТИТЕ И РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЗЕМЯТА НЕ НА БСПНЕ НА РУСИЯ

16

bg

преди 9 години

Posledni ***:Mishelle Obama e transgender.

15

ПУТЛЕР КАПУТ

преди 9 години

АЙДЕ БЕ РУСОФИЛСКИ СВОЛОЧИВИКАЙТЕ *** ДА ПРАЩА ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА И У НАС ТО Е ЯСНО ЧЕ ДОКАТО НЕ БЪДЕТЕ ИЗТРЕБЕНИ ДО КРАК КАТО В УКРАЙНА НЯМА ДА МИРЯСАТЕСМЪРТ ЗА ПРОДАЖНАТА РУСОФИЛСКА *** !!!!!

14

ПУТЛЕР КАПУТ

преди 9 години

ГРЪЦКИТЕ КОМУНИСТИ ПЪРВО ДА ВЪРНАТ МИЛИАРДИТЕ ДЕТО ЕС ИЗЛЯ В ГЪРЦИЯ ПОСЛЕ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЕС И ЧАК ТОГАВА ДА ГОВОРЯТ ЗА СПИРАНЕ САНКЦИИТЕ

13

..

преди 9 години

Е това е - хем русофили, хем съветофили, хем комунисти, хем православни :)Момчета, повтаряте опорните точки, припалете Жигулата да повърти маслото, гасете ВЕФ-чето и си лягайте в караулното, утре ще ви пратят нови точки и пак ще громите.

12

Джон

преди 9 години

Гърците явно схванаха реалната ситуация по-бързо от нас. Тука доста години честващите Ханука "наши" политици ни баламосваха с евроатлантически ценности и как трябвало да бъдем европейци ... ха все едно не сме.

11

Анонимен

преди 9 години

Ha -ha .Gruckite domati v Rusia , a bulgarskite -ne.Samo bulgarskite komundeta ne razbraha shto za stoka sa piandetata.

10

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Кои ги пита ?!! 9Колегите финансови социопати от Германия извършиха множество екзекуции на гръцките частници с малки и средни фирми !

9

Брей тези гръцки ком

преди 9 години

Брей тези гръцки комунисти бееее..... Ама благодарение на тях вероятно има хиляди дребни гръцки производители на селскостопанска продукция.Ама те тез комунисти ама много се загрижили за дребния производител и селянин бееее.....Много *** комунистическа смрад и воня се носи от тия комунисти беееее!!!!

8

стар комунист

преди 9 години

До Кои ги пита ?!! А бе тикво, недорасла и зелена ,та тези пари са руски, но дадени по непряк път! В политиката нищо не е това, което се вижда понякога и две и две не прави 4! Ей, пълно е *** и *** народ!

7

до 2 и 9

преди 9 години

Първо, баба ви Меркел не ги даде тези пари от джоба си. И второ, в същия ден се подписаха едни договори за закупуване на военно оборудване от Германия на приблизително същата стойност. Гърция и Кипър бяха наказани, защото искаха оттам да минават тръби не на САЩ и Сауди. Същото очаква и България много скоро, ако не се изберат западни подизпълнители за Южен Поток. Ама вие си лайте и живейте като роби, в кръвта ви е! *** долни!!!

6

Анонимен

преди 9 години

До ИвоУважаеми Иво, какво означава че си част от ЕС и като такъв не може да имаш свое мнение и позиция ли? Та това не е ли комунизъм, единоначалие, слугинаж на една шепа еврочиновници. Това ли е демокрация - козируване на всяка простотия, още повече че това не е позиция на европа а на САЩ. Ами ако същите тия чиновници утре решат че трябва да станете гей, ще станете ли с високо чело и евроатлантическо сърце?