8

Анонимен

преди 9 години

до 2. Ти нормален ли си?!? Мъж ли си? ***.о ли си? Кой истински мъж би постъпил така? Каква душевна болка какви 5 лв. Той ако я обичаше нямаше да и причини това!!! Независимо дали му е изневерила или не, с нищо не му е длъжна. Детска постъпка била.Да я бяха заляли с вода поне или латекс нямаше да получи това изгаряне. И качил клипа в соц. мрежа... Това си е чисто престъпление с умисъл и подготовка.

7

Bela

преди 9 години

Ако всички жени тръгнат да заливат с боя или с киселина "МЪЖЕТЕ" за изневериииии.......

6

Произволен

преди 9 години

Нещата са прости - има ли извършено престъпление? Има. Кой е извършил престъпление? Тая тумба ***. Момичето извършило ли е престъпление? Няма данни за такова. Имат ли право да се разправят с нея по такъв начин? Не. Защо? Защото е незаконно. Който не може да се примири с тези прости ПРОСТИ факти, препоръчвам му да се застреля някъде.

5

Анонимен

преди 9 години

До ГруКурвавалъка и ревнивците си вървят ръка за ръка!Родителите трябва да нучат момчетата си да разпознават джадийте , а момичетата да ги научат ясно да си си показват какви са , какво искат и какво не искат щото психопатите често посягат на момичета които хитреят и не са на ясно какво точно искат от живота!

4

Мей-мей

преди 9 години

До leadТук въпроса не е дали момчето е преживяло душевни страдания,а дали има право да посяга физически на друг човек,който и да е той.

3

Гру

преди 9 години

Много шум за нищо! Голяма работа, нито тоя е мъж, нито оная жена...да се оправят както намерят за добре, стига са ни занимавали с техните инфантилни взаимоотношения.

2

lead

преди 9 години

Не мога да разбера едно,до кога ще се гледа само едната страна,кой от вас комплексари подкрепящи *** се замисли за душевната болка,която е причинила на пича?както знаем всички тялото здравее,душата не!

1

Анонимен

преди 9 години

И тия ще се измъкнат тънко с този български съд и дефектните му прокурори. Тъжно но факт. Може би с този съд скоро и заливащите с киселина изверги ще са под домашен арест. Не знам много по въпроса, но мисля, че донякъде престъпленията са аналогични. И киселината и органичната боя разяждат клетките на тялото на хората.