49

мръсни педофили

преди 9 години

ООО, РЕКЛАМА НА ПЕДОФИЛСКИ САЙТОВЕ, ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАБРАНЕНО АААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ И БЕБЕШКИ ЛИЧИЦА, А ПЕДОФИЛИ ДОЛНИ И МРЪСНИ ГАДОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

!!

преди 9 години

Хмм за мъжете - цяла кукла направили с всички атрибути на истинска жена.А на жените им стига само една част от мъжката анатомия.

47

бас

преди 9 години

Цял час Ена българка не реагира. Не сме и очаквали с нейния embedded софтуер да знае за какво става дума. Друга по-долу свидетелства, че куклите били по-евтини от тях. Това не е така, защото тя по никакъв начин не би се завряла във вас и вашето пространство. Евтините го правят независимо колко струват. Те са форми на живот, често различни от човешките. Какподяволите си мислите, че трябва да направим място за всичко, което си е направило във вас?!

46

Чворестия Джо

преди 9 години

Все едно да се сношавам с труп

45

бас до ганьовица

преди 9 години

Ние сме компресирани в zip архив. Паролата е infected

44

Анонимен

преди 9 години

Хахах най-сексуални били българките а? Залагам на рускините, шведките и полякините... Класи над нашите. Е, ако имаш повечко пари...тогава стават и тукашните много страстни уж...ама само на ужким. Да са живи и здрави японците - една такава кукличка е по-добра от всяка кифла.

43

@ бас

преди 9 години

Вземи си една кукла , изхвърли си безполезното наследство в нея и дишай дълбоко.

42

бас

преди 9 години

Аре да издигнем ганьовката да се състезава по сексуалност с джапанките! Не болшинството повлекани, а готините мацки (кифлите, мръсниците...). Губят с отрицателен резултат. А мърлите са много по-опасни, затова си ги крийте у вас до печката, и им купувайте по един хляб дневно.

41

jjj

преди 9 години

Много пуритани тука бе ей.Значи прстче върху к.иторчето може, чекийка може, а кукла не може, а? Май лицемерничим, а?

40

Анонимен

преди 9 години

Басии!Ако тези кукли започнат да говорят,ще стане трудно да се различаваме-кой човек, кой робот...Лошото за нас хората(обикновените) е,че на робота му е нужно например да се пече цял ден на слънцето и ще зареди батерията,а ние се нуждаем от доматки,краставички,месце и т.н.Щом има мъже,които предпочитат куклите пред жените,защото са по-евтини и не мърморят,какво ще предпочетат да виждат богатите по улиците-бедни и мрънкащи хора или кукли-красавици, които ще ти направят *** по всяко време?

39

Dichev

преди 9 години

До оляХъм, ако си импотентен, няма да го вдигнеш и при кукла и при *** и при безплатна жена. Тези кукли са фетиш за хора, които проста са със сбъркани мозъци нищо общо с импотентността!

38

Анонимен

преди 9 години

Момчета, най-важното е ,че вероятно може да се регулира размера на отворите .При реалните върви го стягай....

37

Анонимен

преди 9 години

днешните жени са много странни.ако някой нашенец я заговори,в повечето случаи отговора е -кво бее/на морето съм го виждал 100 пъти/.Ако е някой чужденец,дори и мазен и миризлив е друго,усмихнато ,добродушно отношение.пълен смях.кой успя да ни накара,да се чувстваме *** в собствената си страна?защо цели поколения им се вързахме?

36

Анонимен

преди 9 години

При куклите, плащаш един път и ползваш цял живот :)При жените, ползваш един път и плащаш цял живот :)

35

Анонимен

преди 9 години

keles, то в Бургас други освен *** няма :D

34

keles

преди 9 години

За толкова пари ще обиколя половината *** в Бургас! Ще се нагледам на номера, на които тия кукли няма да се научат и след 100г )))))))))

33

Анонимен

преди 9 години

Ша повърна

32

Бизнесмен

преди 9 години

Купувам 10 -на бройки и ги пускам под наем .

31

ало, ваньо

преди 9 години

те са прекрасни :) красиви, изглеждат мили, не мрънкат, не се сърдят, когато гледаш мач... :)е, имат си и недостатъци, като например, че не перат, готвят, не правят салата и не поднасят студена ракийка, но за тези цели има перални, съдомиялни и кръчмета с добри мезета и студени питиета. така че подкрепям холандските съпруги да дойдат и у нас :)

30

Анонимен

преди 9 години

...колкото една нация е по-сексуално извратена толкова по-хубави коли прави