285

Анонимен

преди 9 години

Ako Rusia spre vnosa na koli ot EO to togava Merkel i Oland ste zapeat druga pesen.

284

do 379

преди 9 години

До АнонименХуйо, а през 2009 г. петролът е бил и 60$, а тогава какъв са го яли, а?

283

Рускиня от Сибир

преди 9 години

До ГоносанМир тесен. 560 000 население. Фото 101hotels.ru/main/cities/Tyumen/photos

282

Анонимен

преди 9 години

Голяма ..."любов" изпитвате към други нации!!! А към собствените Ви сънародници - омраза ??? Не съзнавате ли, че така губите самите Вие, вашите деца, внуци!

281

Анонимен

преди 9 години

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ.Току що се връщам от Крим,бях и в Москва.Магазините им са претъпкани със стоки,хранителни и други.Изведнъж след ембаргото на Путин,целият свят иска да търгува с Русия.Казват ,че цените на хр. стоки са паднали с 3% за седмица.Да е жив и здрав Путин,по умен президент не сме имали-казват руснаците.Всички говорят за залежите от нефт в северно море,били големи колкото на арабите взети заедно. Американците само приказки са ни дали досега.А южен поток ще мине през Турция......

280

Анонимен

преди 9 години

Петрола падна под 100 долара за барел. Много ми е чудно ако го смъкнат още какъв ще го ядат руснаците.

279

sallaadin

преди 9 години

Въпросът ми отново не е много по темата ама питам се, след 05.10.2014г. дали Наште политици пак ли ще се редят на опашка пред "Догановите сараи" и кой какво ще носи: Снимка с целувка от Орлов мост, Кафеварка от парламента, Декларация за признаване Възродителния процес за геноцид ... и всеки поотделно много, много вазелин?

278

Анонимен

преди 9 години

Prodavam lada -Samara.

277

!

преди 9 години

Да но фирма регистрирана на бермудите и с дейност в Сърбия реално не е сръбска ... тогава за кой ще са наказанията :)

276

Киро

преди 9 години

Бих искал да видя лицата на тези, които с настървение мечтаят Русия да страда. Лицата им вероятно са с неандерталски черти, може би са продажни комплексари или просто ***. Това, което им се иска не може да се случи!

275

Бай Иван

преди 9 години

А бе запазните карпорации спират лекарствата за Русия и тя набърже отива на майната си...

274

бореца

преди 9 години

И още нещо всички стоки около 80 % се произвеждат в Далечният Изток така че дреме им на руснаците че не внасят стоки от ЕС да му мислят европейците защото в разгара на кризата именно поръчките за руският пазар спасиха много компании но ако сега ги загубят вакуум в икономиката няма веднага идва друг на твоето място така че не мислете блоково такова животно вече няма,а за колите ако не са германски или френски спокойно можеш да ги заместиш с японски,корейски или китайски а и са много по-евтини!!!

273

Анонимен

преди 9 години

Аерофлот ще обнови парка си със самолети Ту, Сухой и Ил, а Еърбъса и Боинга ще се продават. Отделя се бюджет за националното стопанство и започва сериозно стимулиране на селското стопанство. Забранява се покупката на западни автомобили за държавни учреждения- парка се обновява с автомобили руско производство, а западните се продават на търг. Подозират, че идеята е да се купуват тойотите произведени в С.Петербург- "руско производство" а не руски марки- това засега дава място за маневри на ведомст

272

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 349 То в казармата какво ли не се прави,та една боя за обувки е вятър работа ,ама това дето се прави сега в демократична ГеЙропа, да я карат я карат и на лепило и на бои и на наркотици и на амфетамини и на ЛСД-та, хероини, марихуани и конопи разни ,и като връх се узаконява употребата на наркотици в демократичната Ивропа, е те това не е ,ама никак нормално. Явно в Европата съвсем са изкукуригали от наркотиците . Някои пишещи също!

271

бореца

преди 9 години

Като ви чета коментариите си мисля че в нета са само *** или ***!Сега не е 1980 а 2014 година и ако нещо което не можеш да си го купиш от Германия същото нещо е с малко по-ниско качество можеш да го купиш или от Китай,Турция,Южна Корея,Япония,Бразилия,Тайван,Индия или Южна Африка стига само да имаш пари а руснаците си имат защото имат нефт,газ и каквото може да се сетиш,а арабите също усетиха какво значи да си продаваш скъпо петрола така че никой не иска да губи-ГЛОБАЛИЗАЦИЯ !!!!

270

Рудан

преди 9 години

До До ГУРБЕТЧИЯ По точно не е 200 милиона, а е 240 тона златен резерв на Гърция! И когато протестират гърците реват и си искат 240т. злато откраднато от германците ,ама как да се върне, след като САЩ са го откраднали пък от Германия . А накой знае ли че ,Германия не е платила на България над 260 милиона райхмарки за изнесена продукция от страната ни ,предимно храни. След капитулацията и осупацията, райхсмарките са били платежто средство повече от 2 години .

269

Йово

преди 9 години

Чета и разбирам, че голяма част от драскачите не разбират народно психологията на руския гражданин. "Руснака" предпочита гладен да стой но не и да го унижават. Това да не ви е някой продажен западняк които за 1 $ или ? би убил или българин който за жълти стотинки и аспержи в UK ще бере и англичаните да му се подиграват. Затова Русия е била империя и още е. ЗАЩОТО НЕ ОТСТЪПВА ПРЕД ТРУДНОСТИ. Подобно мислене имат и англичани, французи и германци но не и българите.

268

Анонимен

преди 9 години

Идеално за нас. Просто перфектно ,калко кинти ще завлечем от тия санкции на другарчетата от москва и е бедна фантазията. КОНТРАБАНДА БЕ ДРУЗЯ . Трябва спешно да копуваме товарни кораби и фериботи. Аз се чудих Цветелинка защо и е тоя свръх модерен ферибот.

267

Анонимен

преди 9 години

До 1 А аа!! Дреме им, дреме иим ! Ще им вдигат за втори път тази година, пенсиите и заплатите. Да вземете да си махнете дИмУкратичните очила ,че нищо не виждате ,нищоо!

266

Dedo Ivan

преди 9 години

Предложение: просто резеватът, управляван от Путин да бъде ограден като в зоологоческа градина и да бъдат оставени да си живеят както на тях им харесва. И нормалният свят да спре да се интересува от тази зона на диващина, ако сте чели "Пикник покрай пътя". Ако искат да внасят-да внасят. Ако не искат- техните мутри ще развият контрабандата не супер ниво. Проблемът пак е техен и кататься на ***,черт с ними!