13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11 Корал си е далаверка в която е забъркан и ГЕРБаджията Димитър Николов...

12

гробар

преди 9 години

Прави сте -ковчезите не ги правим нито с ремаркета, нито с джобове!

11

Анонимен

преди 9 години

Жалко за красотата, която алчните гадове унищожиха. Морето вече е една нагъчкана бетонирана ***. При нас законите са само написани, но не и спазвани. Морето с времето само ще се справи с натрапниците, но ще минат много години. Алчността убива.

10

СУПЕР ЛАНГАТА

преди 9 години

Бъдете безпощадни към корумпираните и инвеститорите бийте ги или ги плюйте с храчка защото са недосегаеми за съд и прокуратура !

9

Анонимен

преди 9 години

Дойдат ли меркантилните типове от БСП на власт винаги така става. Обаче как блажено говорят, как заобикалят неудобните въпроси и прехвърлят топката - стигане нямат. Нищо против партията, ама зад името и се крие голям чет от много мерзка пасмина.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6В допълнение да кажа - на толкова години съм, ама до сега не съм видял катафалката да влачи и ремарке!

7

корал

преди 9 години

Моля Ви,отидете на Корал и вижте за какво иде реч.Псевдоеколозите експлоатират разбойнически плажната ивица-страхотна мръсотия.Там няма канализация и питейна вода,а има каравани,палатки,чадъри и се събират пари.От кого?От тъй наречените еколози.Да се построи в рамките на закона,за да е чисто и приятно.

6

дебил

преди 9 години

от Дуранкулак до Резово всичко трябва да се бетонира,плаж не трябва да има само бетонови комплекси трябва да има.

5

Анонимен

преди 9 години

Уж гледаме от европата и света, а пък у нас всичко е наопаки -с много грозота, с много бетон и много алчност и без природа! Не всичко е пари в живота господа бизнесмени и капиталисти и едри собственици! Има и болести, има и фалит, има и край живота не само нашия на бедните, ами и вашия на богатите все са два метра!

4

до 2

преди 9 години

Демокрация, брат. Всеки може да прави квото си поиска. Включително и да руши природата, плажовете, пък дори и националните паркове.

3

асд

преди 9 години

на толкова малък плаж 12 хотела ?

2

Анонимен

преди 9 години

Айде, засрамете се най-после, бе! То не бяха мъни-мъни, то не бяха сделки! Осрахте от всякъде морето... пък после що сте нямали туристи! То не остана и пясък, всичко бетон.

1

Анонимен

преди 9 години

Родните бизнесмени изобщо не се интересуват от природата и я разрушават системно. Еко-лобистите са прави.