9

То щото

преди 9 години

с написването на такава "статия" някой много се издига..... Ние сме единствената нация която се плюе и си пречи без причина, ей така за спорта.

8

Хормоника

преди 9 години

Искам дете от Коки!!!!

7

до коки

преди 9 години

Ти да не си някой "недооценен"гей бе

6

до 3

преди 9 години

Не руски а турски

5

Коки

преди 9 години

тая е толкова просто селско парче, че ако се погледне в огледалото, ще се удари с ракетата по главата .. и така няколко пъти

4

Анонимен

преди 9 години

Пенета е добра така че не разбирам за какво "падение" става дума.По-добре кажете нещо за оакания аскувски *** .....който само дава изявления от трибунитедокато неговите колеги играят тенис.

3

Юлиян

преди 9 години

За какво падение говорите и пишете бе , платени руски *** ,...това момиче само ,че е достигнала до турнир е успех.....или вие само може да хвалите Русия и комунизма....нещастници

2

Шаран -БГ

преди 9 години

Не разбирам такива "умници"/със всичките им дипломи, претенции за интелигентност и гордо самочувствие/, ,които употребяват думи от чудния български язик, без да мислят! Или се мислят за много оригинални........? Ц.Пиронкова би следвало да даде под съд този ***, написал заглавието на горната статия !!! Що означава "падение" ? То е нравствено разложение,упадък! Но упадък със морално изражение. Проклет бъди мръснико! Ти, написал подобно нещо за една трудолюбива жена !!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Пиронкова винаги е била с големи амплитуди в представянето си. Освен личните качества на състезателя, в тениса е много важен и екипа - треньор, лекар, масажист, готвач ако щете. Кадърни се намират трудно, не всеки е навит да води чергарски начин на живот. Рано й е да се отказва, все още заработва добри пари.