312

MITKO PASEV

преди 9 години

AMERIKA E V KOLAPS! DOLARITE SKORO SHTE STANAT BEZ STOINOST . AMERIKA E IZ4ERPANA ....

311

sallaadin

преди 9 години

Днес е Голяма Богородица, и всички църкви в майка България са изпълнени с вярващи християни, които по дефо славят и се молят на своята майка, а тя казва Библията е от народа Израелев - юдейка/еврейка, та въпросът ми е от какво ще се отречете от майка си или от вярата си? с какво украинците или руснаците са по-малко деца на майка си, нали и те са християни?

310

Анонимен

преди 9 години

statiyata e palna glupost.KAKVO SHTE KAJE ELKA ZA INVESTICIYATA NA ECSSON MOBIL?NYAKOLKO MILIARDA SIGURNO SA NISHTO?GRUPIROVKATA RENO-NISSAN,MAN,BMW,CHEVROLET I OSHTE KUPISHTA FIRMI I PARI.CNETI ELKE CHETI I NE PRAVI HORATA NA GLUPACI CHE SE IZLAGASH(MAY GO PRAVISH REDOVNO).

309

Анонимен

преди 9 години

Sled novia svetoven red koito se vyvede ot velikia vozd, sega e vremeto vsichki chuguni da si obyrnat parite v rubli. Tova shte e svetovnata valuta veche.

308

НИКОС АЛЕКСИОС

преди 9 години

През 1960 -1974 ГОД. процента на ЕЛЛИНИ И ТУРКИ БЕШЕ = 84 КАМ 11 ПРОКЕНТА. И 5 ДРУГИ !А ГЪРЦИЯ СЪЩО Е ГАРАНТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА КИПРОС...НЕ САМО АНГЛИА...ТУРКИТЕ НЕ СА ГАРАНТ ЗА НИЩО, ОСВЕН ЗА КРАДЕНЕ НА ГРЪЦКИ ЗЕМИ.ЩЕ СЕ МАХНАТ ТУЕЦИТЕ ТО КИПАР...ИЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ КАМ ОРИГИНАЛНАТА ПРОПОРЦИЯ - 84КАМ 11 1!ЕЛЛИНИТЕ БЯХА 560 000 КАМ 80 000 ТУРКИ.

307

Наблюдател

преди 9 години

До гръкГърците като почнаха избиването на турското население в Кипър, тогава не ревяхте, така че недей рева и сега , когато вече отдавна сте изяли заслужено боя. При това Кипър не беше даден на Гърция , а беше независим от 1960-т ( освобождавайки се от британско владение ) , гарант на която независимост който беше и Турция, а не Гърция ..

306

Божо

преди 9 години

Един от недостатъците на Свободния свят е , че допуска "полезни ***" да ръсят глупости за "комунистическия рай", а да тънат в разкош, осигурен от "гнилия капитализъм"!!! Полезните *** няма да отидат да живеят в рая, защото знаят , че ще се озоват в ада !!! Имаше един Дийн Рид , който се пресели първо от САЩ в Комунистическа Германия по "идеалистични" причини, а след това ГО преселиха от Комунистическа Германия направо в Рая , защото беше осъзнал в какъв АД живее !!! ГНУС КОМУНИСТИЧЕСКА !!!

305

Анонимен

преди 9 години

До грък Kaк Гърция да не си мръдна пръста - Гръцки военни подпомагаха преврата срещу законния президент (гръцки митрополит, които обаче отказа да играе по свирката на гърцките "черни полковници), и така нарушиха споразумението с Турция за отделянето на Кипър като самостоятелна държава. След като гаранта за спазване на споразумението - Англия не взе отношение - Турция се намеси и окупира населената с турци част на острова. Така че , малака , - стига сте ревали - каквто търсехте си го намерихте!

304

грък

преди 9 години

Кипър не е член на НАТО, защото видяха, че полза от НАТО йок! Обаче над Кипър се вее Гръцкото знаме и национален химн е гръцкия химн. А когато стана анексирането и Турция и Гърция бяха в НАТО, а от там не си мръднаха пръста. Така че по-полека. А защо Турция може да си позволи да анексира Кипър, законно призната гръцка територия, а Русия да не си вземе Крим, след като в ООН украинците нямат международно признати граници и са държава измислена от комунист - др.Ленин.

303

Иванчо

преди 9 години

Шопе, англичаните казват, че нямат вечни приятели, но имат вечни интереси. Нъл тъй! Ин диз момент българските интереси съвпадат с руските, защото само Русия има интерес да се запази православието. Западняците отдавна реват, че православието им пречи и г-н Збигнев Бжежински предрича в том трети от великите си писания, че след падането на Русия, ще избие 250 000 000 православни, нищо че католиците са секта. Тогава ти ще сложиш чалмата и ще станеш ***, за да спасиш кожицата... Да ама не.

302

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКипър не е член на НАТО, защото видяха, че полза от НАТО йок! Обаче над Кипър се вее Гръцкото знаме и национален химн е гръцкия химн. А когато стана анексирането и Турция и Гърция бяха в НАТО, а от там не си мръднаха пръста. Така че по-полека.

301

Щирлиц

преди 9 години

Еврейска дезинформаторска акция.Нищо ново.

300

Гошо

преди 9 години

та това не се ли казва инвестиции

299

Хой

преди 9 години

До БожоИзчакай 2 години и тогава "Пророчеството" Ти ще се сбъдне.

298

Анонимен

преди 9 години

До И. НеделевПоследвало е това, че руснаците са си оряли степите с трактор собствено производство, който е работел с непреработен нефт, тъй като страната е била пак с ембарго. И са се справяли. Сега руските танкове може да работят с непреработен нефт и канадците, като са ги тествали в Арктика са се шашардисали, тъй като двигателя е работил дори с китова мас. Ако НЕП-а на Ленин беше продължил, както сега в Китай, Русия щеше да е велика сила още тогава, но и спретват ВСВ и я връщат столетие наза

297

Анонимен

преди 9 години

До ТомовТомов, има енциклопедии!!! Чети, не е трудно. Там пише, че ученикът Лосев е изобретил тунелния диод, които сега масово се използва в GSM-ите, ама лошия чичко Сталин е казал че такова дребно нещо не хваща око и е наредил да се закупят радиолампи в САЩ, които са 100 пъти по-големи и така човечеството губи около половин век. Иначе щеше да има транзистори, компютри и много др.неща много по-рано. От четенето някои хора поумняват, а други затъпяват... Зависи дали имат нещо под шапката!

296

333

преди 9 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ CNN СА НАЕЛИ НЯКОЛКО ДОБРИ СТАТИСТИ С УКРАИНСКИ ВОЕННИ УНИФОРМИ, КОИТО ДА ХЛЕНЧАТ СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО КАК ПУТИН РАЗСИПВА ИЗМИСЛЕНАТА ИМ ДЪРЖАВА. ТАКА НАПРАВИХА И ПРИ СЪБИТИЯТА В БЕСЛАН, ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО СА ГИ ИНТЕРВЮИРАЛИ ВЪОБЩЕ НЕ СА ПОТЪРПЕВШИ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА, А СА ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ.

295

Анонимен

преди 9 години

Носителят на Нобелова награда за мир - БАРАК ОБАМА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН В ЕГИПЕТ И ВЕНЕЦИЯ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК!!!!! ХА ЧЕСТИТО!!!

294

Божо

преди 9 години

Тази статия е невярна !!! От САЩ изтичат мозъци и капитали !!! Масово американци се преселват в Ленинград, пардон в Петербург !!! Масово американците си сменят обезценените долари в рубли !!! Путин е много по-висок от Обама и въобще не трябва да има избори в Русия, защото Путин е предварителен победител !!! Българските путинофили са по-големи путинофили от най- големите путинофили !!!

293

Гел

преди 9 години

И като мразите руснаците и в червата си, какво ще спечелите ?А ще загубите пазари, "приятелски" преференции за газ, метали, части за нашите МиГ-ове...