196

Az

преди 9 години

За да разберем какво точно се случва трябва да четем и руските сайтове.Тук пропагандната машина бачка здраво. Оказва се ,че по предварителен сценарий са жертвали Боинга с цел да предизвикат намеса от ЕU и USA. Още по вероятно е този сценарий да е подсказан от ЦРУ............

195

Анонимен

преди 9 години

Всяка седмица НАТО говори едно и също - ей сега Русия ще нападне. Сменете плочата.

194

анонимен

преди 9 години

Тия Нато И Сащ какво лаят кат бесни *** ? Хората от Русия просто искат да помогнат на бедстващите без ток без вода без лекарства и тн. Не трябва ли да им се помогне ??

193

ПИТAЩ

преди 9 години

Имa голямa вероятност волa нa дядо ми дa роди теле.Тaзи сутрин в Дирa в 6,30 имaше новинa която бързо я свaлихa и скрихa,a коментaрите ми по нея не видяхa бял свят,a именно-Коломовски и неговaтa aрмия сa свaлили бойнгa,хaкери сa рaзбили мрежaтa нa Коломовски и всички рaзговори по този въпрос.

192

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Тебе всички тук те знаем......уникален т...... си. Никой не иска да спори с радиото--в случая с теб.......

191

ХАхаХааааа

преди 9 години

До лисугерЩастието не е само в салама.....Санчо..........И като не си живял в това време не пиши--чул бил той.........и аз чувам че всички млади хора са ***--една лелка го каза на пазара...........

190

лисугер

преди 9 години

до до СТАНИСЛАВ 261Ако не сме виждали ,то сме чували ,още се носи славата на салам/наденица "Кучешка радост",какво се правите на луди бе за нямакво скапано месо със жили и кокал се е чакало по 3-4 часа на опашка,вие сте като стари набори от казармата където си спомнят и измислят само хубави неща,а гонките,наряда и марш на скок20 км са ги забравили.Луканка,шпек ,прясно хубаво месо по избор,балкански кашакавал хората в провинцията не са и чували,а в градовете ти трябват връзки за да купиш.

189

до СТАНИСЛАВ

преди 9 години

До СТАНИСЛАВНяма да те разберът,човече...те не са виждали истински продукти,не са живели в спокойствие,нямат истинските човешки ценности.....за тях,*** и мизерията в която живеем днес е --норма....те друго НЕ знаят----------каквото им кажат по телевизора-това е тяхният свят..........България загуби няколко поколения,които са деградирали тотално.........

188

лисугер

преди 9 години

До СТАНИСЛАВ 259Станиславе знаеш ли че в Северна Корея си е същото както си го спомняш и няма 30 канала бълвоч.Ти си готов за там.Интересно какво си правил на 10-ти ноември 1989г. ,защо не си спасил бай Тошо и соц.Рая,да не си бил в болнични?Салами имаше ,но не за всички,явно не си бил по селата,там и кашкавал нямаше.Какъв соц,янак а да не се бориш за хубавото старо време с 1канал и манифестация за Великата Октомврийска Революция.Спирам ,че чак аз изпаднах в умиление и ми ида да хвна Балкана

187

Смешници са тия

преди 9 години

-----------НАТО: Има голяма вероятност от руско нашествие в Украйна---------------Това го слушаме вече половин година.............А тоя на снимката е най-голямото недоразумение на природата....Само пищят--като ущипани.

186

Анонимен

преди 9 години

До СТАНИСЛАВЗАЩО РУСОФОБИТЕ РЕВЪТ ЗА ДВА ЧАСА ПРОГРАМА ,,ВРЕМЯ,,???????????------------------ Защото тогава нямаше 83 канала, а само един канал и половина. И не беше само програма Время, а цял ден в петък.

185

до 253

преди 9 години

"Путин не скриваше презрителното си отношения към този"Путин не скрива презрителното си отношение към всички.Дори сега като беше отишъл да се моли на китайците пак гледаше лукаво.Затова като свърши в канафката като Кадафи никой няма да пусне и сълза.

184

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 253 Путин го е яд че един аматьор го е записал,а той /Путин като професионалист от КГБ не е успял,това е...

183

aнонимен

преди 9 години

Хумaнитaрните помощи ги прaви сaмо СAЩ кaкто вече видяхме в Сирия, Ирaк и др.

182

Анонимен

преди 9 години

За този, Расмусен, гледах едно клипче . Питат Путин какво мисли за него, а той отговори , че когато Расмусен е бил премиер на...Белгия, мисля, го поканил на разговор и ,без да го предупреди, е записал разговора и го е пуснал по нета. Путин не скриваше презрителното си отношения към този .

181

Анонимен

преди 9 години

Русофобчета, напълно сте ми ясни, вие сте една порода от нашия народ, която за 1300 години все е лизала нечий ***: византийски, татарски, турски, гръцки, руски (за кратко но качествено), английски, немски (трикратно), савеЦки, презокеански, еврочиновнически, турски...Та русофобщината ви е по благоприлично прикритие на лизачеството. Щото е гнъсно да лижете, лижете, ближете... Цели фамилии и родеве се изхранваха и хранят от гъзолизство. Ей ги отроците по медиите нонстоп.

180

Хектор до 252

преди 9 години

Брат вземи си легни и без да кудкудякаш Русия ще ви нокаутира,не-можеш да помогнеш на третополовите освен да квичиш.Лека брат :)

179

НАТО до 242

преди 9 години

"кореа,виетнам,руанда,сомалия,афганистан,ирак,либия.Велики ,Велики"Ми тогава кво куткудякате от страх, като сме толкова не-велики? Ние и без това няма нужда да правим нищо - вие сами ще се разпаднете, Майдана днес е в Киев, утре в Масква, жалки путински неандерталци !

178

НАТО до 231

преди 9 години

Самолетът е свален от ракета земя въздух на руските терористи !Цял свят разбра, е, сега и ти разбра.

177

Vova- dejstavai

преди 9 години

tova "Има голяма вероятност от руско нашествие в Украйна" da se razbira 4e Vovata ste si jazdo konete iz Bakania dvorec, ste si pie aperativa pod Aifelkata, ste hapva spagetki v Neapol i ste trenira boini izkustva na Berlinskio duvarumrem da se kikotim- ga go laiahte ne se strahuvahte, ga on ra4i da prati pomost- nezakonno biloke umrem ke se smeem - ama tia zadminaha Budkata, nas Boce stese da digne dve tri ku4enca ot rpiuto s edin sandak prajolki i da odi po petite na Vovata.