88

Анонимен

преди 9 години

една партия събра *** от цялото общество и от всички партии най-въртеливия ***...

87

Анонимен

преди 9 години

да де да няма отговорни при поредната изцепка с носенето на чували в незнайна доба и посока и при лек надпечат... всъщност сега ще е нов епизод, трета серея...

86

Пешо

преди 9 години

То може и избори да няма? Давай по една бюлетина на ГЕРБ и да гласуваме то и без това другите парти нещо им стана и се разпаднаха!

85

Анонимен

преди 9 години

и сега герберастчетата мили как ще носят чувалчетата с бюлетинките?

84

пакискащ

преди 9 години

Ами като няма цици

83

Анонимен

преди 9 години

Сега от това въртеливо изказване на другаря Близнашки не става ясно дали Медарова е била пробутана от задкулисието или пък задкулисието е препятствало тя да стане министър. Щото във втория случай към това задкулисие трябва да прибави доскорошните си съратници от протестърската борбЪ - Протестна мрежа и Реформаторския блок, които се обявиха против Медарова, която пък е известна като близка до предкулисието, наречено ГЕРБ.

82

Анонимен

преди 9 години

Който и да изберат, или да не изберат, резутлалите от изборите, при тая избирателна сиситема, са ясни от сега! Пръв ще е невежата Б. Борисов, втори "другарите" от БСП, трети шайката на ДПС и по- нататък, по накои от останалите! И България ще продължи да се валя у калта без никакво развитие! Дежа ву!

81

Анонимен

преди 9 години

Или задкулисието е назначило Медарова, или Протестна мрежа вече стана ''задкулисие''. Президентът и Близнашки съвсем се оплетоха. Цирк!!!

80

Чакай!

преди 9 години

Близнашки, ти една якичка служба нямаш, а вече започна на "тука има - тука нема" Ти нали имаше висше образование? Не помага ли?.......

79

BGN

преди 9 години

Министерство на изборите, ръководено от жена, за кояto има съмнения че е участвала в манипuлиране на вот, там дето се размъкваха чували и т.н.Ем, КВО ЦЕЛЕШЕ С ТОВА госпУдин президент !!!!

78

Анонимен

преди 9 години

Близнашки,в Мизия плуват трупове на умрели животни и няма кой да ги извози.Ще плъзнат болести и после ще се чудите как да се оправдавате.Искате да сключвате нови договори,да управлявате европари,а с едно наводнение на 4-хилядно градче не може да се справите.Толкова ли ви е капацитета?Единствената ви грижа е ,как да се манипулират и фалшифицират изборите без да бие много на очи.Затова и сте склонни да замажете поредния гаф на президента ,като се откажете от този ресор.Е,по-добре от нищо.

77

ППЛ

преди 9 години

ДА СЕ НАЗНАЧИ И ЛИЧЕН МИНИСТЪР НА *** ОТ БАНКЯ, ЩЕ МУ ПРЕВЕЖДА НА АНГЛИИСКИ

76

Анонимен

преди 9 години

Крадците и лъжците пак се готвят да "управляват". Хора, бъдете бдителни !

75

Анонимен

преди 9 години

Никой по света не обича предателите и ренегатите - единствено в пародията на партия ГЕРБ такива винаги са приети с отворени обятия.

74

пища

преди 9 години

бг политици са като келнери, ако мине..

73

бай Тошо

преди 9 години

Комунизъмът си бил отишъл?Ха-ха-ха.Имаме си завод за полупроводници и за цели проводници.Имаме си много БКП-та и полу бременни такива.

72

Анонимен

преди 9 години

Професорееее,трябваше да ти светне червената лампичка още когато ти предложиха министър за /по/ изборите.Станахте за смях още първата седмица,какви ли ще ги надробите до края на мандата.Обаче,на нас ни омръзна от зрелища и циркаджилъци.Искаме сериозни хора,които да вършат сериозна работа.

71

vanko84

преди 9 години

и плевла + комунистите от гейберите ги отмениха,чрез КС

70

vanko84

преди 9 години

само Атака ,кое не ви харесва на атака,че наложиха мораториум за Българската земя ли,че сложиха 20% върху ВЕИ-тта ли,че искат да се развие България ли ,че искат да се вдигнат доходите ли ,кое не ви харесва дайте аргументи,ако имаше добри заплати много хора биха работили,за жалост 70-80% от Българското население работи за 300-400 лв,

69

vanko84

преди 9 години

тъпите *** и гейбери,се *** да плюят комунистите ,а гейберите сложиха *** за министър хахаха много промити мозъци