42

турчин

преди 9 години

До Антисоросоидтова е единствената причина.А ЗАЩО НИКОЙ ОТ НАС НЕ СЕ ПИТА,КАКВА РАБОТА ИМАМЕ В ЕС С ТОЗИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ?

41

tapak

преди 9 години

До Турчин дори да сме зависими от икономиката им сега това е по договорка.. както става всичко в икономиката.. ще си направим договорка с някой друг така че турците могат да си ходят

40

Анонимен

преди 9 години

До ХА ХА ХАProdaljavat opitite no ve4e varhu vas

39

пипон

преди 9 години

До Турчинпиташ ли ни дали да задаваш въпроси или казваш? много мъка по тоз свят бе

38

Анонимен

преди 9 години

В Турция имат право на 4 жени, на колкото си искат любовници и жените им трябва да търпят да ги третират като животни.Ходят като нинджи в 40 градусови жеги.От джамиите вият имами по 5 пъти на ден и то всяка джамия си има свое време,което се различава с минути от другите и се получва един ад в продължение на 10 мин. 5 пъти на ден.Жените са им грозни.Мъжете са им ненормалници дето само са намръщени. Всички в Турция са някакви леко мръднали.Ако сте в Турция не с делете от групата защото не се знае

37

junior

преди 9 години

Nqma po golqm lajetz i izmamnik ot erdogan

36

Анонимен

преди 9 години

А какво ще кажете за ново сформираната област Тракия, по предложение на българските социялисти

35

Турчин

преди 9 години

А знаете ли без Турската икономика,ние сме в глад и мизерия.Умния ще ме рабере,а за глуповия нямо да се обеснявам?

34

Анонимен

преди 9 години

до 999Свикнали сме на баналното, това го можем само и само да коментирамеме чуждото.

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 40 DA ne si padnal ot nebeto vsi4ki znayat 4e Turcia v momenta e nay barzorastqshtata i razvivashte se ikonomika

32

Анонимен

преди 9 години

Отделно, целия им туризъм, там където трябват езици и компютър, разчита на мюсюлмани от постсъветските републики, нашенци и албанци! Самите турци са в кухните, сервират и чистят!

31

Анонимен

преди 9 години

Писнало ми е да чета за турци, да ми завират непрекъснато Турция в лицето, сякаш е нещо нечувано и невиждано, а си се знаем и още как!!! На турчина веднъж трябва да му платиш, за да си свърши работата и после те гледа като куче за бакшиш, че и се мръщи, ако не му дадеш. Те още не знаят какво е твърда цена и за всяка покупка се надлъгват за цената на стоката, сякаш времето е без пари! Къде с тези ориенталски нагласи са тръгнали да стават "световна" величина?

30

999

преди 9 години

Колко много обичаме да злобарстваме и да клеветим другите, без да имаме някаква полза от това. По простата причина че, нямаме с какео груго да се занимаваме. Турците са ни сиседи те да си мислят за тяхното ние за насето.

29

глупак

преди 9 години

Ердоган и Путин са велики. Сега който има връзки с Турция ще изнася за Русия-рекспорт а другите да го ду.....т. На борсата за безработни...

28

АНТИМУТРА

преди 9 години

Дори ние Българите знаем, че Реджеп е тиранин и излагация за Турция!

27

бг турчин

преди 9 години

Аз пък чета по турските вестници как в някакво село селянин изнасилил кравата и я ззколили, че да не забременее.По телевизият им пък гледах ходжа, който има 7 "жени" и последната му "жена" е на 12 г. Никкой нищо не му казва.Има "убийства на честта", баща заколва дъщеря си, защото я изнасилили, и той я убива, "за да измие позора на фамилията".

26

бг

преди 9 години

Реджеп отново ще спечели! Всички българи подкрепяме Ердогн и стискаме палци да успее. Голям държавник е.

25

Анонимен

преди 9 години

"Турция провежда първи преки избори за президент"ДПС-то да си заминават да гласуват там. Не да ми гласуват тук в БГ-то.

24

Бънди

преди 9 години

Ако очите му не гледаха все към България щях да го харесван и поддържам, както Путин.

23

Анонимен

преди 9 години

В Турция религията им не струва.Мохамеданският рай е само секс, плюскане и пиене на мляко. Все едно са животни. Няма книги в този рай, няма никакъв социален живот.Тази религия е подигравка с тези, които я изповядват.