54

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

"Баш българин!"

53

Хасковлия

преди 9 години

До СОКРАТИСГригор е завършил средното си образование като частен ученик на спортното училище в Хасково преди няколко години - прибра се момчето в града, учи за изпити и си ги взе всички до един!!! Това е напълно проверима информация в регистрите на училището!!! А това, че в някой жълт злобарски сайт са написани глупости, си е пак българска хейтърска работа

52

Веско

преди 9 години

Браво ГРИШО само ти ни радваш

51

Анонимен

преди 9 години

Един е Гришо! Той е България!

50

за 62

преди 9 години

Ти сериозно ли? Че кой ще ти даде обективна информация, като за нея глави падат? Хубаво е да си обективно информиран, но и да защитаваш интереса си е наложително, никой няма да те отглежда, защото си хубав и готин. Точно това още не са разбрали българите, а и не реагират адекватно на хулите и нападките срещу себе си.

49

Фен

преди 9 години

МАЧКАЙ ДРИШООООО!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 9 години

До за 59Пак ти казвам информацията няма значение от къде я получаваш, важното е да е достоверна, а това как ще я възприемеш и обработиш си зависи от теб. На мене турци, араби, руснаци не ми влияят, но няма лошо да прочета какво мислят и те, монетата има две страни. Все пак постовете са за Гришо и неговите победи, според мен всеки трябва да изрази радостта си от постиженията му, за жалост видях доста хулене, злоба и завист в повечето постове, което си е лично мое мнение!

47

ХХХ

преди 9 години

Това е Българска гордост ! Така че чатаците и *** да не пишат по такива теми , първо защото си нямат държава тук са гостени , а в турция не са искани и второ те палят расизъм и винаги е било така , те са расистите после да не ревът защо "бръснати глави" ги млатели еди къде си .....е ми заради такива изказвания по адрес на големи Българи за това ще ви млатят !

46

Анонимен

преди 9 години

Това, че някои коментатори тук знаят български не ги прави българи!

45

за 49

преди 9 години

Разбира се, че е важно кой те информира и през чий интереси е пречупена информацията. Компютърните специалисти казват: *** на входа, *** на изхода! Турски сайт ти промива мозъка в интерес на политическите цели на Турция. А нейните апетити са всеизвестни към Балканите. Като начало - всичко българско е лошо, българите са лоши, а виж, турците са благородни, добри, честни и правоверни. При тяхното господство българите са били в рая...Има и откровено турски телевизии, маскирани като български.

44

da

преди 9 години

Браво на Гришо. Човек трябва да се бори за всяка точка и да вярва, че може да спечели.

43

1234

преди 9 години

До СократисГригор има завършено средно образование! А и дори и да беше с 5- клас... какво от това! Талантлив, играе на световно ниво, говори перфектен английски... Ти като си с 15 висши образования, докторантура, полиглот и прочие.... да не би случайно да си човек, а?

42

123

преди 9 години

до СократисПо-добре повече такива "необразовани" българи които да славят себе си, защото каква България сме ние - пълна само със завистници и самовлюбени като тебе "образовани" хора, които ни доведоха до този хал. Ти ли Сократис, дори и името ти е ...

41

Анонимен

преди 9 години

Просто след като се самоуби с безобразен 9-ти гейм в 3-я сет при своето подаване Гришо.... си казах, че дотук беше нашия. Обаче виждах в очите му онази надежда и спортна злоба даже и при 40-15 и сервис на Андерсън за приключване на мача при 5-7, 7-5, 5-4 за него и 2 мачбола.Просто Гришо не искаше да приеме, че тоя двуметров човек може да го бие заради скапаният си ръст (цели 203 см), който му помагаше при сервис в изклюително напрегнати ситуации по време на мача. И знаеше психиката му.

40

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Браво, момче !Очень хорошо !Голям си !

39

Анонимен

преди 9 години

До за 51разбира се не е важно за мен това, важното е това което четеш да го осмисляш и преценяваш, каква позиция ще вземеш и изкажеш е друг въпрос. Аз изказах лично мнение и не задължавам никой да се съгласява с мен.

38

Бобката

преди 9 години

До лолТи нещо не си в ред....

37

за 51

преди 9 години

Значи за теб не е важно един сайт чии интереси прокарва и в чий интерес те манипулира? Как ще осмислиш и вярно ще прецениш необективна, изкривена и едностранно поднесена информация? Нали който плаща, той поръчва музиката? Битката на 21 век е за мозъците ни, за начина на мислене, за налагане на "ценности" на стадото! Без поддръжка от "стадото" и доброволното му сътрудничество е доста по трудно да ти мине номера.

36

Анонимен

преди 9 години

До за 44никакво противоречие, да нацията си е в ред, но доста голям процент от нея притежават тези черти, не само в този сайт, но и когато съм в БГ го виждам сред хората за жалост, това че има свестни хора не го отричам. А сайта на кого е и какъв за мен не е важно, важното е да ли това което четеш може да го осмислиш и прецениш.

35

жулиен

преди 9 години

Гришо е велико момче и страхотен българин.Браво за успехите,с тебе сме.