377

Анонимен

преди 9 години

Русия е завоювала незаселени или слабозаселени територии през 16 век. Украинците, то своя страна, В МОМЕНТА опитват да завоюват една от най - населените РУСКИ територии, опитвайки се първо да я обязлюдят чрез геноцид. Няма нормален човек, който би приел това. Проблемите на Украйна с Европа ще дойдат в последствие именно заради това.

376

ukrainec

преди 9 години

До АнонименРусия е водила безброй завоевателни войни и затова и е такава голяма територията,явно нямаш нея пред вид !

375

Анонимен

преди 9 години

До ukrainec Ти за цивилизован свят кого приемаш ? Този който унищожава и трови човечеството включително и теб или този който създава мир и не води завоевателни войни в цял свят?

374

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен Вие не разбрахте ли до сега че Русия на лилиПутин напуска цивилизованият свят и набива здраво към Северна Корея ? лилиПутин се гласи даже да спре интернета защото е западна пропаганда ! Свикнете да живеете без нея !

373

123

преди 9 години

Нещастници, нямате идея каква катастрофа би бил за България добивът на шистов газ. Поинтересувайте се, на всякъде в районите, където се е добивал, сега е пустош, отрови и нещастно население. Това ли искате. Имаме си една златна Добруджа, която сега след Украйна би ни носила само печалби, искаме да я превърнем в пустиня с отровена вода. На САЩ не им пука за Европа. Техните интереси над всичко - агресори и фашисти нова проба.

372

Анонимен

преди 9 години

Ще го спре, ама вермахта ще ги прегази за 12 часа. Германците на студено да стоят не обичат.

371

аз

преди 9 години

А на бас,че това е идея на САЩ,европейските мазници така и не разбраха каква е американската политика,а именно съсипване на икономиките,криза в енергетиката,потоци от бежанци от всякъде докарани от американските войни за "мир",несугурност у хората,съсипване на проекти,настройване народите едни срещу други и т.н. и т.н.,а целта е спасяване на фалиралата американска икономика за да си запазят ценната"американска мечта",ама за това им трябва Европа в руини и криза и най вече войни.

370

Разни мисли

преди 9 години

Имайки в предвид, че Украинското правителство не смее да кихне само, аз лично си мисля че Чичо сам му е разрешил и обещал кърпичка. Всичко се движи по план начертан отвъд океана. Американците намериха начин да извличат шистов газ и същевременно да замърсяват почвата и водата за векове напред. А Украйна е най-точното място от където може да се тръгне. Вие представяте ли си как Яценюк ще вземе самостоятелно решение да спре газта за цяла Европа??!

369

Анонимен

преди 9 години

И точно в този момент българските ***,зовящи се реформатори атакуваха в съда разрешителното за строеж на Южен Поток.Народе,събуди се и познай еничарите и слуги на Сатаната.

368

експерт

преди 9 години

Защо Костов и нашите "демократи" отказаха Син поток? България нямала нужда от него, Турция го взе сигурно има нужда.Защо ни натискат за Южен поток, а Турция веднага предлага услугите си ? И в Турция ли има много комунисти ? Но техните държавници, мислят за просперитета на страна си, за разлика от нашите.

367

българин

преди 9 години

Всички български правителства от последните 25 години са за затвора защото не направиха нищо за енергийната независимост на страната -Поради това губим всяка година по един милиард евро от по-скъпия руски газ , а връзката с Турция би струвала едва половината от тази сума. Мръсни предатели и руски *** !

366

Анонимен

преди 9 години

конфликта навлиза в нова фаза-кой ще врътне кранчето пръв.след врътването на кранчето чичо ви сам ще предложи своите услуги на европа, втечнен газ и разработване на шистови находища, така че не бойте се , една зима може да се помразува но за другата проблема ше е решен.

365

Съпунджийски

преди 9 години

Само така спирайте газта и без туй руснаците щяха са го спрат,това е въпрос на чест кой кого е изоставил/изгонил след дълга дружба.Шеврон ще спаси Европа.Няколко кораба терминали за втечнен газ ще пристигнат веднага и така шист + втечнен газ.

364

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ АМЕРИКА !!!!!

363

Анонимен

преди 9 години

Доктор Уотсън каза, че и двамата са жени.

362

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 506Ало Шерлок ,какво казва по въпроса доктор Уотсън за софианеца и шопа

361

Анонимен

преди 9 години

Софиянеца и Шопа са много интересни като профил. Имат много сходна линия, потдържат подобно поведение, влизат по едно и също време, когато са под напрежение имат много подобен стил на изказване и речник. Софиянеца със сигурност е жена. За шопа имам само такива подозрения. Странни са.

360

Тео

преди 9 години

А и Софианеца, надявам се, че не смяташ за разумно да правим фракинг в Добруджа?!?

359

Анонимен

преди 9 години

Те и сега имат храна. На руска територия се произвеждат повече от 20 вида сирена. Плодове и зеленчуци - колкото желаеш и кавито желаеш. Само трябва да си преориентират доставката и количеството, което произвеждат. Гарантирам ти, че ще изпосзват вносни продукти само по време на прехода между внос и собствено производство. И за износ ще правят. Те вече правят де. САЩ са едни от най - големите зърнопроизводители именно в Бразилия. Много американски компании работят там.

358

Тео

преди 9 години

Софианец, с конекциите всичко е ок. Основно правило в бизнеса е да не зависиш само от ЕДИН доставчик. Ако сме далновидни и използваме случилото се може да станем комуникационен център на Европа. И тогава такива индивиди като Потрошенко и Яйцето ще го ... абе, знаете, защото ще има алтернатива. Отделно ние ще може да преговаряме за по-добри условия както с арабите така и с руснаците. Важното е българския интерес да е защитен в случая. Защото става въпрос за българи и за българска територия!