253

Анонимен

преди 9 години

За каква жечпосполита говорите. Независима полска държава е имало 200 години през другото време са ги клатили съседите. Прочетох за някакви граници чак до балканите. Кога е било това сигурно под властта на някой друг народ.

252

Анонимен

преди 9 години

Обама отговори на въпроса за Украйна :Санкцийте срещу Русия ще окажат влияние , като Европа е зад тези решения също. Що се отнася до военна намеса : Америка може да изпраща оръжие на Киев , и Киев може да се справи с Източната част. Спомена че има жертви. Но почерта , че ако Руската армия се намеси , Киев не може да се справи.

251

Анонимен

преди 9 години

Обама : започна пресконференцията си с Африка ( 50 милиона живеещи в бедност, спин, болести и сега Ебола )Ще инвестират в Африка и ще вложат пари . Призовава и Европа да инвестира. Ще ги подпомага с малки групи за опазване на мира ( като ги обучават ( срещу терористи )Въпроси : за сега давате секретения серум на заразени американци били в Африка , но не на африканците )Да , засега е така , Въпрос : към Обама . Как ще действа , като е блокиран от Конгреса.- Ще работи с частни организации ,и

250

Анонимен

преди 9 години

Чакаме Обама ( ще има пресконференция )да се произнесе по международните проблеми : То не е едо : Ебола алерт , Газа , ( не чуваме много за Ирак, Либия , Сирия , , Авганистан , Сумалия ... е мес ). Но чуваме закани за нови санкции срещу Русия ??? Още не са влезли в Украйна , но имат готовност ! А Киевци избиват източното население , но това не е толкова важно ! По важно е Русия да не се намесва , ама й да се намесва - пак санкции от Обама !

249

Анонимен

преди 9 години

Никой нямал добър,безспорен отговор, как великата западна общност трябва да реагира, ако Русия бъде принудена да реагира на ескалацията в Украйна!Да Ви кажа г- н Туск:най- добре е въобще да не си помисляте за някаква реакция!Стойте максимално кротки,че ще ядете онуй дето много се харесва на нежната част от човечеството докато не умалеете!

248

Анонимен

преди 9 години

339. Тоя Туск е преял ябълки , та ще се пръсне ! Незнаем другите какво ще преядат , но ще си проличи !

247

ha ha

преди 9 години

някой е преял с ферментирали ябълки,

246

Анонимен

преди 9 години

336.Вярно бе , , как НАТО ще " защити " Източно Европейските " страни , като ги разоръжи , да са зависими от тях !Такова чудо никога не се е случвало .То Руснаците не се бият , само си влизат и ги пленяват ( това май е новата им военна тактика ),

245

Реалист

преди 9 години

Дано руснаците не влезнат в Украйна, защото това ще даде повод на всяка държава да нахлуе на чужда територия защото смята това за "правилно" или "справедливо". Ето тогава вече ще имаме Трета Световна ... Четвъртата както беше казал един умен човек ще е с лъкове и прашки.

244

Българин

преди 9 години

Пази Боже, НАТО да ни пази, ако Путин реши да влезе в Украйна. Молдова, Румъния или Полша. А за България просто няма смисъл да коментираме. НАТО е куха структура, много лаеща но неможеща да хапе. Ничия сигурност не може да гарантира.

243

Анонимен

преди 9 години

I za kakvo my e Kiev na Putin SEGA? Pri pologenie 4e sled 6 meseca ykraincite 6te palziat ot glad i styd, moleiki se na Pytin sas slzi na y4i da im pomogne da gi spasi ot glada i styda?

242

Румбо

преди 9 години

На полячетата мога да преполъчам следното:Оставете ябълките да узреят добре и после на ракия!Тая година захарта е евтина и ще има много пиячка.Така по-лесно ще преживеете загубата на руския пазар!Щото компенсации няма да дочакате!Както ние заради Югославия.

241

Анонимен

преди 9 години

Тоа пичага САЩ го ползват за многопластова кенефна хартия!Туск получава информация само от ябълковата борса!

240

Анонимен

преди 9 години

Полските управници , при всеки строй, си намират причини и опищяват света !Сега нали са цъфнали , и са в НАТО- да им защитават техните граници , що реват над чужди гробища ?

239

Анонимен

преди 9 години

Тоя Туск е голяма помия ?Той задава задача на НАТО !от какво е застрашенен ?Е това е , целия соц. лагер им помагаше на тия *** и сега пак реват !

238

ооо

преди 9 години

До Националболен мозък!

237

Евро7кептик

преди 9 години

Защо НАТО се "загрижи " за Украйна, тя не е негов член.Ако искате да защитите профашисткатахунта на Киев, просто ги асоциирайте.И тогава на староевропеските хамстери и постсоциалистически пудели ще се наложи да обясняват защо разпалиха гражданска войнав тази страна,това ли е демокрацията която ги устройва, това ли са ценностите на Брюксел?Ние си знаем, че за Вашингтон са!

236

Вирджиния

преди 9 години

Тази "новина"е от преди 6 месеца. УСА се чуди как да ескалира напрежението, вече 6 месеца пищят едно и също-струпват се руски войски до границата, ами то ако все се струпваха до сега да са станали 20 милиона..))))

235

Патриот

преди 9 години

западни *** гнусни ,а вие ли само можете да прожейдате учения а *** гнусна долна ***!НАТО ВЪН!

234

Анонимен

преди 9 години

Aбе нa полските политици не им ли се рaзчекнaхa устите от непрекъснaто обслужвaне нa фaщ. То и коленцaтa им се протрихa.