37

Анонимен

преди 9 години

САЩ със спадащо влияние не само в Близкия изток.

36

до 40

преди 9 години

В грешка си и то голяма !!! Не следиш нещата както трябва, а както ти се поднасят...

35

Анонимен

преди 9 години

До А Следващият ?Ако беше 'силен ' президент щеше да е и 'силен ' сезона на войните - целия азиатски континент щеше да е във война!А сега какво :"САЩ със спадащо 'влияние' в Близкия изток " сиреч не и стигат силите да подпали всичко!

34

А Следващият ?

преди 9 години

Слаб американски президент... и ето резултата. В целият свят войни. Сирия, Ирак, Либия, Украйна, Армения-Азербеджан се пече, Израел-Палестина... Това не е било скоро толкова размирни райони едновременно.Ако беше силен американски президент, поне в 4-ри от тези района нямаше да има война...

33

Анонимен

преди 9 години

САЩ да не се правят на ущипани моми, щото те разпалиха "арабската пролет" и в целия свят сега им берат плодовете.

32

Анонимен

преди 9 години

Да, дарба е, няма друго решение на тази война.

31

Анонимен

преди 9 години

dO 33 KAK MOJA TOLKOVA TYPNI DA NAPISHENSH OTKUDE TI XRUMNAXA TVIOTO E DARBA

30

Анонимен

преди 9 години

Вижте, в този конфликт няма невинни. Арабите си продадоха земята, а после- олеле Боже! Да ви напомня това за България? Не сте наясно ли? Исраел съществува и палестинците трябва да разберат, че са я изгубили тази война и да търсят начин за мирно съществуване. По мирен път с помоща на Исраел, те могат така да благоустроят живота си, че да не изпитват никаква нужда да стават камикадзета по заповед на религиозните си водачи, т.е. да станат бели хора. Убеден съм, че евреите ще им помогнат само мир да има, мир да има! Войната е зло за всички!

29

Анонимен

преди 9 години

KRAVARITE SA BITA KARTA VECHE NIKOI NE GI ISKA SAMO NAI-BEDNITE I PROPADNALI STRANI KATO UKRAINA I BYLGARIQ REVNALI ZA USA.TYPA SISTEMA KVO DA PRAVISH PROSTI NARODI.

28

Анонимен

преди 9 години

Нали Обама нещо разправяше за Русия, че нямала влияние ? Май е сбъркал адреса, хахахаха.

27

Анонимен

преди 9 години

До 789чак пък любими не ми са но им се възхищавам че са умна и образована нация за разлика от арабските *** при които за човек се счита свмо мъжката половинка а женската е вещ на мъжа. *** при които на жената е забранено да знае да чета, сакън да не застане над мъжа си

26

Идеалист

преди 9 години

Защото разрушиха Близкия Изток и Северна Африка. Защото живеят от войни и сеят навсякъде смърт. Контролират наркотрафика и печелят от него. Защото живеят не според чергата си и от години са на кредит. Вече са изживели живота си. Остава им само световна война и ще я разпалят от Украйна!

25

789

преди 9 години

До ДебиЗа съжаление, може и да си права. И това ако стане, ще стане благодарение на твоите любими ... евреи!

24

Доктора

преди 9 години

Даа , на Обама вече не му става !Който го хване и го оправя , а украинските фашаги даже го работят всеки ден!

23

Анонимен

преди 9 години

i vashia red shte doide da vouvate v shtatite shte se razpadnete mnogo skoro.

22

морски

преди 9 години

Американския сенатор който спря Южен поток в България,кучето Джон Макейн,е световен масов убиец и главорез,до там ли стигна българина че да се кланя и слугува на такива ***!!!Слава на Русия!!!

21

САМО АТАКА

преди 9 години

САЩ СА СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ ЗАЩОТО БАЛОНА ИЗДИША ОТ ВСЯКЪДЕ НАР. ФЕД, ЗАЩОТО ДОСТА КРАДИ С ПЕ4АТАНЕТО НА ДОЛАРА АМА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ИМ ПЛАТЯТ ПРОТИВНИТЕ ЦИОНИСКИ ТАЛМУДИЧЕСКИ ***.САМО В БГ НЕ ГО РАЗБРАХА ЗАРАДИ *** НА НАРОДА ДЕТО ВСЕ СИ ИЗБИРА ПОЛИТИЦИ КОИТО ГО Е=АТ У ГАЗА ВМЕСТО ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА АТАКА.АМИ БЪЛГАРИНО ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ БЪРКАШ В ГАЗА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ И ПОСЛЕ ТЕ ПЪК ЩЕ ТИ ГО НАХЕНДРЯТ ДО М.ДИ.ИЗБЕРИ СИ ПАК ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ И РАЗНИ ДР. КОЛОНИЗ.СЛУГИ !!

20

Анонимен

преди 9 години

Империята на Луциеф е СССР, а сега фашистът-карлик се опитва да го възстанови, само че ще възстанови на дядо ми хурката. Ще свърши брадясал и напикан в някоя землянка като Саддам.

19

Деби

преди 9 години

Войната между християнството и исляма тепърва ще започне. Сега все още на фронта са евреите.

18

Деби

преди 9 години

Този Кери, Бан Ки-мун и Обама ми напомнят един виц който съм слушалаДвама съседи се скарали и отишли при попа да им реши проблема. Изслушал попа първия съсед и му казал - Ти си прав !Изслушал и втория съсед и на него казал - Ти си прав !Чула попадията всичко и казала на мъжа си:- Как ще решиш проблема им, като и на двамата каза че са прави ?Замислил се попа и казал:- Знаеш ли, и ти си права.Така, Кери, Обама и Бан Ки мун решават проблемите в близкия Изток. Гледат си само интересите