37

БГ

преди 9 години

До american boyВсъщност е, ама нали партията плаща за пропаганда...

36

american boy

преди 9 години

Малко офтопик и се извинявам, но тук в коментарите се спомена, че Кристалина (Сталинка по рождено име) Георгиева била от квотата на ГЕРБ. Това просто НЕ е истина. Мерси.

35

Анонимен

преди 9 години

Е па що да е ад ??? Кой какво си е надробил,такова ще сърба !Хората с къщи на високото, май немат проблеми :)

34

Георги

преди 9 години

До trкато искаш недей гласува. щом не те интересува какво става в държавата, няма смисъл да гласуваш. *** ще гласуват, турците и те. После на тях ще правят асфалтови улици, социални помощи и т.н. Все пак властта трябва да се грижи за избирателите си. Аз ще гласувам, когато видя нарушения ще пускам жалби, когато някой си хвърля *** по улиците ще му правя забележки и т.н. И изобщо мисля да се възползвам напълно от гражданските си права и да изисквам максимално от институциите.

33

Анонимен

преди 9 години

Mного от местните били молени неколкократно от спасителите да ги евакуират,но те категорично отказали.Как бихте коментирали това?Виновни ли са евроатлантическите ценности за това?

32

дедо Ташунко

преди 9 години

Къде са евроантлантическите ценности, да дойдат и да помогнат?

31

Йово

преди 9 години

Трябва спешно да се пратят части на армията основно БТР, МТЛБ, и Хеликоптери. ОХХХ извинявам се не се усетих, че за 25 години демокрация армията е почти унищожена. Пожарните коли са основна на над 40 години а Кристалина Георгиева Евро комисар от квотата на ГЕРБ по тези въпроси от Европа мълчи. Нормално вече няма истински български политици и родолюбци а те са продажници за дребни $ и ?.

30

tr

преди 9 години

ZA NIKOY NYAMA DA GLASUVAM 24 GODINI GLASUVAHME .I KAKVO NAPRAVIHA TIYA BOKLUZI .EDIN NA DRUK SE PLUYAT V PARLAMENTA .A POSLE KAKVO STAVA .ZAEDNO YADAT PIYAT .KOY IM PLASTA SMETKATA .BEDNIYA NAROD .ZA TOVA NYAMA DA GLASUVAM .ZA TIYA BOKLUCI .

29

ДО До до 52

преди 9 години

Не знам дали ще сме 3-ти , но със сигурност няма да имате мнозинство и ще трябва да управлявате с ДПС а това значи ,че Народа ще ви свали още януари и не знам Банкянската Тиква къде ще се крие:)Вие герберастите сте вредни за България, разделихте Народа противопоставихте брат срещу брата, за мен сте ***! :)

28

ХХХ

преди 9 години

Хората съвсем забравиха за бога ....не страх да имат ами и уважение към вярата си нямат вече ....само злоба и завист в душите им , един друг се топят и си гледат сеира .....алчност , безхаберие и богохулство ! Това няма как да доведе до нищо добро ....да потъпкваш вярата си и да нямаш грам уважение към бог ......Библията не е комикс на Фокси !

27

Рязан поп

преди 9 години

То Всевишният си знае работата. Кой знае колко са го кълнали полицая и сега Щейтаня забра баща му. Има възмездие !

26

Анонимен

преди 9 години

53 е до 51 ай стига с това ***

25

Анонимен

преди 9 години

Наводнението в Мизия поставя под съмнение бъдещето на АЕЦ Козлодуй. По-безопасна изглежда АЕЦ Белене.

24

до 52

преди 9 години

Е този път герберасте ме стимулира още повече и на 5 октомври още в 6 часа ще отида и ще пусна бюлетина за БСП , съжалявам :) Колкото повече квичиш, толкова повече се убеждавам, че трябва да гласувам за БСП :)

23

ген.Луков

преди 9 години

До като не се вкарат в затвора тези които изсякоха горите, и онези които им подписаха разрешенията за извършването на това престъпление,бедствията няма да спрат!Господ иска възмездие.Ясно ли е!Тиквочи прости......

22

аз

преди 9 години

тази беднотия и пълно беззаконие доведе до масово унищожение на горите......да не се оправдават със санитарната сеч,масово се сече наред цели гори,ако може да продадем цялата дървесина на България и да обърнем парите в охолен живот............безобразие.......

21

до 48

преди 9 години

Казах ти герберасте , каквото и да кажеш още повече ме стимулираш да гласувам за БСП , и не само аз :)

20

Анонимен

преди 9 години

Бойколизците са изкрейзали, абе хора вземете с отидете на психиатър

19

до 43

преди 9 години

Дано да ти се връща тройно герберастино , а дано !:)

18

Анонимен

преди 9 години

КРИСТАЛИНОООО ? Где си се покрила за пореден път ? За кво си ни изобщо ?