15

VoyagerXII

преди 9 години

Хора, аз си сложих камера в колата и от тогава проблема с "говориш по телефона" и "мина на жълто" приключи. с усмивка посочвам камерата и предлагам да изглеждаме записа, на който се вижда, че не съм направил вменяваното ми нарушение. СЛАГАЙТЕ СИ КАМЕРИ -ПОМАГА!

14

Ралица

преди 9 години

аз просто не им давам и се омитам, какво- ще ме застрелят ли хахахахаха. НЕ Е ЛУД , КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А КОЙТО МУ Я ДАВА. Как да докажеш, че си минал на жълто, ами те как ще докажат , че си минал на червено?

13

хе, хе

преди 9 години

До МладЕжтака усещах, че си идеалист-утопист. Дерзай.

12

Дойн

преди 9 години

Че е факт - факт е, мотористите са много сръчни във вземането, веднъж дори ги снимах на кръговото преди Нова телевизия. За половин час овършаха колкото за депутатска надница и забегнаха.Въпроса е обаче само те ли са? Като са хванали тези ще продължат ли и с останалите или това си е поръчка?

11

МладЕж

преди 9 години

До 11 ..."да не четем подобни статии", не за да се скрият, а просто да няма подобни нарушения в система, от която очакваме да е в служба на реда в държавата, още повече НИЕ си плащаме твърде скъпо за услуга, която не получаваме! Чети по-бавно, като не умееш да мислиш бързо! Това е приятелска препоръка.

10

браво младЕж

преди 9 години

До МладЕж: "...Нека получават горепосочените привилегии, НО да не четем подобни статии!"ще се отчете това твое пожелание. Чисто и просто такива статии повече няма да бъдат публикувани. Както в недалечното минало. Само пудра шекер отгоре.

9

Анонимен

преди 9 години

Един от тея мушмороци така бързо сгъна и мушна в ръкавицата една двайска. Първо си помислих че прави фокуси,но не, отнесе я като куцо пиле домат.

8

АНОНИМЕН

преди 9 години

ИМА ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА . ПРЕДЛАГАМ КУМ ВСЯКА ПАТРУЛИРАЩА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА ДА ИМА ПО 2 *** ЦИВИЛНИ КОИТО ДА КОНТРОЛИРАТ ПОЛИЦАИТЕ . А ТОЗИ НЕ ГО МИСЛЕТЕ ЩЕ ГО СВАЛЯТ ОТ ДЛЪЖНОСТ И ЩЕ ГО НАЗНАЧАТ НА ДРУГО МЯСТО СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВАДИ ПАРИ И ЗА ДРУГИ . ОПГ _ТО В ЗАТВОРА

7

стига

преди 9 години

До МладЕжИ НИ Я ТОВА СЕ ПИТАМЕ ВЕЧЕ 25 ГОД. ЗАРАДИ ТЕЗИ ТЪРТЕИ НОРМАЛНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПОЛИЧАВАТ МИЗЕРНИ ПЕНСИИ,ТОЗИ АБСУРД ТРЯБВА ДА СПРЕ, А ЗА СЕГА ДУПКАТА В НОИ СТАВА ВСЕ ПО ГОЛЯМА........

6

МладЕж

преди 9 години

По силата на каква логика държавните служители (в т. ч. полицаите) не плащат социални осигуровки, получават добри заплати, пенсионират се рано и получават по 20 заплати (брутни!) от касичка, в която не са слагали нито лев?! Като млади пенсионери продължават да работят и заемат желани работни места. Всички служители на МВР карат частните си автомобили без "Гражданска отговорност" и без винетки!!! Нека получават горепосочените привилегии, НО да не четем подобни статии!

5

кой

преди 9 години

Всички полицай който са с вид на мутри вън от системата,кой ще ни спаси от полицията това е въпроса?

4

изход

преди 9 години

МВР е разядена от корупция,те не работят за държавата и народа а за мафията и единственото спасение е Грузинския модел,рязане до корен и нов старт това е спасението.

3

Анонимен

преди 9 години

Второ частно МВР тип овчев - яко!

2

то се знае

преди 9 години

От януари 2013г. действа тази структура, с една единствена цел....... да дава пари на БГ нарцис....знаем кой! И това го знаем от самите тях......т.е. не са вземали за себе си, а за Негво Просто Величество....

1

Анонимен

преди 9 години

Da prestanat da ni spirat bez da sme izvarsili narusenie