327

Комарджия

преди 9 години

Този път номера на руснаците нема да мине. Видяхме им картите-само спатия седмак. Хамериканците за една година ще построят 20 терминала за втечняване на шистов газ. България ще отпуши проучванията и добива на газ и петрол на своя територия, Европата също. Запада дайства бавно, но хватката му е желязна завеса. Обама ке падне и тоя дето идва ще е по-гаден за *** и от Рейгън. Да следваме примера на Румъния. Стоп на икономическите връзки с Путин!

326

Бож

преди 9 години

Русия ке падне !

325

мм

преди 9 години

Най добрият приятел на човека е американския долар!Това е цитат на високо морално и не пиещо руско момиче!

324

Анонимен

преди 9 години

Асад ти ли си ...

323

асд

преди 9 години

добро утро червени тролчета . как е , изядохте ли си подметките ?

322

чобанин

преди 9 години

И яз чакам да паднат мъ.дете на коча ми и да си ги сложа на мене. ама на ....още не е станало.

321

Анонимен

преди 9 години

ГаднякиииРешенията ги взим съда......обаче там стигаш след жонглиране с адвокати и много похарчени пари и нерви. В Сащ се съдят за всичко. Трябва да си много внимателен и пак не е гаранция. Спекулира се много с това..надписват се сметки измислят се болести и страдания. Няма нищо общо с римското право. Наясно съм защото живея в сащ. Мамата ти се такова ама хората няма къде да отидат та стоят в капана. Малко ще си признаят де ))))

320

аз

преди 9 години

До RusofobОстанах с впечатлението че описваш "Умирай трудно 2" да ама не беше ли филм от САЩ това?

319

Rusofob

преди 9 години

Не знам,дали руската икономика ще рухне след санкциите,но знам със сигурност,че и да рухне,руснаците никога няма да го признаят!Защото те са свръхчовеци-никога не губят,винаги са прави,винаги са велики,винаги са непогрешими,винаги имат врагове,винаги са най умните,винаги са най силните и винаги са най....каквото се сетите!

318

Бай гадняки

преди 9 години

до Змей от Дахомей 497Що за птица си ти ,не съм те срещал тъдява и из нашите елелектронни честоти?Змей от Дахомей интересно ,интересно..Гледам че си специалист по Мечоци да не си нещо от фондацията на Бриджит Бардо "Четири лапи"..?Имай напредвид че този мечок е Източен Бял Мечок и много обича да събира Зелен медец$.Ти да не си от "Френска Африка"..?Ще те проверя в базата данни за по сигурно.

317

Змей от Дахомей

преди 9 години

До Анонимен 496Мечока си има 18млн.кв.км. и може на воля да си обикаля там .Има и много медец в имението си за който има купувачи от запад.Трябваше да си трае и да си живее спокойно,защото си има и хубави ТОПОЛи и БУКове в гората и никой не смее да го притеснява,но той тръгна по морето а то е много черно и Добрия Чичо Сам взема мерки да не плаши "децата " от ЕС.

316

Анонимен

преди 9 години

Е, какво да прави Меца, след като краварите пращат разни паяци да я дърпат за опашката, Змей!?

315

Змей от Дахомей

преди 9 години

Ако не беше станалаисторията първо с Грузия после с Крим и сега с Източна Украйна,нещата вървяха към все по голямо сближаване и партньортство м/у Запада и Русия и постепенно отпадане на визите..Според теб какво ще измисли след Източна Украйна РФ,може ли някой да каже къде ще спрат.Това не са войните на САЩ ,те се бият и не присъединяват нови щати къмУСА.Разбира се че трябва да се каже стоп на руснаците и да ги оставят да помислят.Китай не е по добър от УСА,ще видиш след време.,даже е по опасен

314

до Змей

преди 9 години

На руснаците е позволено донякъде, но на Русия - не.Стената я има.Тук свободно могат да пристигат само кравари /каубои/ и ***.Най - малкото, не е ли грях един потомък на Горталов и Калитин да идва тук с виза. И какви са тези забрани за търговия и пътувания на руски бизнесмени.Та председателя на Думата не бе приет в България.Нали ще се съревноваваме мирно! Не затапват ли Южняка по сатанински съображения.Не стена, ами дувар от наглост, ехидност, лицемерие и дебелогъзие.

313

Змей от Дахомей

преди 9 години

До Анонимен 391Алоооо и къде я видя тази стена която е от 25г,как така прехвръканаха руснаците през нея и си купиха 300 000 имота на морето у нас и идват всяка година 6-700 000 туристи от РФ.Баце нещо имате видения и само ви се привиждат злодеи и стени,но май наистина трябва стена защото ставате все по агресивни,нещо изперквате и започвате да се излагате,като приписвате вашите действия и желания на другите.

312

Спам Полиция

преди 9 години

До анонимен 490Ало анонимния имаш ли ник и тахомер са законно спамене без да надхвърляш лимита за сърфиране из сайта.

311

Анонимен

преди 9 години

По време на Студената война оградите и телените мрежи ги строеше Източния блок.Сега Запада поставя стена пред Евразия.Защото се изплаши.Там знаят, че икономически няма да сринат Русия, но се стараят да ограничат връзките и с европейските държави.Стената преди 25 години не бе срината, а се премести на Изток.

310

анонимен

преди 9 години

Много промити американски мозъчета бе.....тепърва младите ще видят КОН БОБ ЯДЕ ЛИ. Ало Обамовци американската мечта ви го набива и с топките но явно някои искат повече.872

309

Анонимен

преди 9 години

До Бай гадняки 488Бай гадняки остави ги тези за които правовата държава и адвокатите са зло,пожелай им приятно пътуване до СевернаКорея там няма адвокатиДори и Бай Тошо се водеше за юрист,но не е сигурно,защото още не са намерили дипломата му.Римляните за това са имали огромна империя защото са внедрили римското право и така са управлявали огромната територия,хората са различни и м/у тях възникват спорове и взаимоотношения,които се разрешават чрез правото на закона.То е основа на всичко и сега

308

Бай гадняки

преди 9 години

До moses 487Не си много на ясно с професията на адвоката.Ще ти кажа само че Ленин и Махатма Ганди също са били адвокати.Адвоката не решава нищо практически,решенията ги взема съда.Не всеки може да се защитава във съда или да си пази интересите в някакъв имотен или финансов спор и тук е ролята на адвоката.Сред адвокатите вероятно има и лоши хора ,но те са точно толкова колкото се във всяка друга професия.Нещо бъркаш правовата държава с нашата продънена съдебна система,съд,прокуратура,следствие