4

До На какви позиции

преди 9 години

Категорично съм съгласен с мнението Ви. До гуша ми дойде да виждам как изхвърлят старци от превозните средства, а дори да не изискват документ от ***. И после сме "етнически нетолерантни". Една баба, работила цял живот за 200 лв пенсия и един ***.... думи нямам

3

Йордан

преди 9 години

Това не е безмислена инициатива както може би се струва на някои а част от ционистката политика на синовете на Белиал за обезсилване и обезличаване на белия европейски мъж. Защо никой не сигнализира на комисията за дискриминация? защо разните му там комитети и комисии за дискриминация, расизъм и т.н. работят винаги във вреда да бялото европейско население и особено на белия европейски мъж с нормална сексуална ориентация? Защото срещу него се води политика на геноцид.

2

Страшимир

преди 9 години

Учителката по руски език много краде. Измислила е безсмислена програма, отпуснала е бюджет за нея и ще си го консумира на хартия само.............Честито...........Много краде тая фъндъкова. Иначе каруците в София си препускат, Незаконните гаражни клетки се множат, абе от град станахме село!!!!

1

На какви позиции

преди 9 години

ще бъде професионалното им развитие?Най-често ги виждаме като войнствени контрольорки, които налитат в орляк по две или три, ако установят, че някоя трепереща от паркинсон бабичка си е забравила пенсионерската карта. Непоколебими са в налагането на глобата, макар да я виждат, че е бедна. Или ако "заловят" ученичка без билет, ще я изхвърлят от тролея, без да ги е грижа, че спирката е до парка, усамотена е, а през октомври се мръква още преди края на учебните часове.*** обаче не безпокоят!