34

задник

преди 9 години

До Анонимен да прав си , ще имформират председателя на европейската комисия по осиранията че няма тоалетна хартия , и оплакването не отговаря на европейските стандарти , но осирането си е осиране та било то и по европейски , така имсе пада

33

kopros 29 - do 49

преди 9 години

a stiska li ti ?

32

До Копрос 29

преди 9 години

Ти не си грък, а нашенско скато. Понеже си ***, познава се отдалеч. Миришеш. Защо го правиш, сам не знаеш. Не знае и ненормалникът, който ти плаща. Много ти плаща за такава калпава работа! Само дразниш хората и насаждаш омраза. Я си представи, че си пия кафето на съседната маса и видя какво правиш. Нали веднага ще счупа лаптопчето в *** ти!

31

Анонимен

преди 9 години

Йолке, защо мъ изтри, ***? Треба да се научиш да носиш на критика, за твое добро го казвам!

30

преди 9 години

В отговор Комисията е посочила търговските споразумения, които ЕС е подписал на 27 юни с Украйна, Молдова и Грузия, отбелязвайки, че те могат да открият нови перспективи и за гръцките износители.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ех този Барозу,ако не е той,кой ще издигне сатирата на такова ниво. Украйна,Молдова и Грузия са традиционни износители на зарзават и не се нуждаят от гръцкият.

29

kostas

преди 9 години

kakwi plodowe kakwa zelenchuci kakwi 5 lw wsichko izprashtam w zapadan ewropa tezi istorii gi razprawiaite na decata.

28

ДО ИВАН

преди 9 години

Иване бре не сери във водата. Иван *** във водата. Иване бре не сери във водата. Иван *** във водата. Ай малко се спри бре Иване. Що сереш във водата и после си гониш ла*ната. *** си като Грък!

27

az tam

преди 9 години

Не знам за туризма, но евала на гърците - скочиха като един на другия ден. А ние ще си се оплакваме, ще плачем и се топиме на ЕС, ще гледаме сеир по телевизията как се ръфат Д.Пеевски-К..Василев-А.Доган-БСП-КТБ.И ще продължаваме да си храним ***, аристократичното ни мнозинство.

26

ГРЪЦКИЯ ГОСПОДАР

преди 9 години

ИВАНЕ, МАХАИ СЕ ОТ МОЯТА ДЪРЖАВА. ХОДИ В ТУРКИА. НАЛИ СТЕ ВУЛГАРИ, ЗНААЧИ СТЕ РОДА С ТУРКИТЕ.ИМАТЕ ОБЩ КОРЕН ОТ АЗИЯ И АЛТАЙ.

25

иван

преди 9 години

за 30 евро в гърция получавам апартамент с две спални и кухня със самостоятелна баня .обзаведен с климатици и какво ли не намиращ се на самия плаж.няма миризма на *** ,водата е бистра .тази година сам пак на гърция за едно фрапе което струва 1.5 евро ,получавам чадър с шезлонг за цял ден заедно с безплатна вода .давам цените само за сравнение но със 500евро аз жена ми и друго семейство си изкарваме перфектно на слънчев бряг от 1000 евро нищо не разбрах и се къпех в лай...

24

neni4a

преди 9 години

Поляците изреваха вече и искат компенсация от 500 млн. долара от ЕС поради същата причина,за която гърците оцъклиха очи И сега и те да искат 500 млн компенсация и още някоя и друга държава и на Меркел ще й се спече съвсем ла*ното

23

Анонимен

преди 9 години

Ние нищо не изнасяме. Не може санкции да ни хванат. Сиромах човек не фалира! Само се мъчи..!

22

Анонимен

преди 9 години

В Полша вече са регистрирани смъртни случаи от преяждане с ябълки.Експерти са на мнение, че вината е изцяло на Путин! Ще бъде сезирана ЕК, която се очаква да излезне със становище до края на годината! Вероятно на Русия ще бъдат наложени нови санкции, с цел опазване на мира и прираста на населението.

21

ГРЪЦКИЯ ГОСПОДАР

преди 9 години

ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ГЪРЦИЯ КАКВИ ДОГОВОРИ ИМА С КАНАДА САМО...ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА И ДОЛЛАРИ.САМО ЗА ГРОЗДЕ И ГАЛАКТА--ТОЕСТ КИСЕЛО МЛЯКО = ЗА МИЛИАРДИ ДОЛЛАРИ !!ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА ГЪРЦИЯ !!

20

до лъжат ТЕ

преди 9 години

Резкият спад на бг туристите не е поради обеднялост. Този който обича да ходи на море, винаги отива, дори и да не е за две седмици - ако ще и за 3 дни. Просто вече направиха път и до Гърция се стига по-лесно. Хората в последните 2 години се престрашиха да отидат там и в Турция и видяха, че няма никъв смисъл да ходят на скъпо и гадно БГ море, като могат да получат ол-инклузив в някой 4 звезден хотел срещу 600лв заедно с пътя.

19

макето

преди 9 години

не знам за руски туристи ами гответе се за по лошоПо всей Росии пройдут мащабние сбори военнослужащих запаса

18

Анонимен

преди 9 години

Спада на туристите е единствено поради билгарската тъпотия да се бетонира цялата брегова ивица, да се изсипят фекалиите на всички на 150м навътре в морето (в най-добрия случай), в кражбите и грабежите, в мърсотията и пренаселеността на плажовете. Нямаме един спасител с джет???? При условие, че всяка година има сума одавени...*** и застреляната държава. То всички българи вече ходят в Турция и Гърция....Никъв Крим не ни е виновен.

17

Анонимен

преди 9 години

Русия още не е отвърнала на санкциите и съюза почна да се гъне. Ами ако наистина Русия отвърне?

16

Анонимен

преди 9 години

Абе ако не се бяхме вързали към ЕС и не бяхме във валутен борд - жална ни майка... сега щяхме да събираме левове, та да ги палим за огрев зимата....Кво - към рублата ли да вържем лева???Европа е доказала, че може да мисли по-добре от българите и да си гони интереса в общ а и всякакъв план. Юом сме в ЕС, трябва да подкрепяме решенията им. Иначе вънка и тогава ще видим кво е тва сибирска зима. Путин, ако можеше да вдигне газта, вече да го е направил.

15

Анонимен

преди 9 години

Спадът в българския туризъм в момента е заради Крим и плевньо офшорналиев.