24

Анонимен

преди 9 години

V BCP E XAOS, TAM NE SE ZNAE KOI KRADE I KAK I KOI UPRAVQVA, NE ZNAQT KAKVO SE SLUCHVA V DARGAVATA ? QVNO SA SE RAZDELILI NA 4 PODPARTII , KRADAT I NE ZNAQT POMEGDU SI KOI KAKVO STROI, KOI PODPISVA DOGOVORI ZA STROEGI I NAI VEROQTNO I KOI PLASHTA SAS ZEMI I PR ! ZA DA RAZBERAT KAKVO STAVA V PARTIQTA IM I DARGAVATA, STOQT I CHETAT POSTOVETE MI ? AZ OBACHE SI IMAM DRUGA RABOTA ! KAKVOTO I DA PRAVITE SEGA, SHTE DOIDE DENQT NA PREZIDENTSKA REPUBLIKA, NARODA TRQBVA DA VI SPRE PARITE ! STIGA KRAGBI?

23

Анонимният

преди 9 години

Вместо готова площадка за 20 милиарда лева,се набутваме на американци за 40 милиарда лева и като сложим и неустойката към Русия, просто не ми се мислиq колко ще бъде тока в България

22

Анонимният

преди 9 години

Уестингхаус помагаше на Никола Тесла във войната му с Томас Едисон. Така ли беше? Нещо да кажете за американската ядрена енергетика, фалшиви ***, които крещяхте екологично срещу Белене?? Може американска АЕЦ, руска не може! Най- смешното е, че *** българи няма да разберат защо сега всичко ще се успокои. Защото руснаците ще получат Южен поток и Белене (или неустойки!) , а Уестингхаус седми блок.

21

Анонимният

преди 9 години

Да се повтаря папагалски, че щели да влизат 5 милиарда, без да се посочат конкретни параметри на сделката, е шантаж. Лъжа. Предателство. Отвратителен е и факта, че новият шеф на БЕХ бил човек на Пашата и съответно ББ.

20

Анонимният

преди 9 години

Петте милиарда са за сметка на българите, каквито са всички инвестиции на американските колонизатори ще се плаща с ток и цената на тока от 7 блок ще е 60 пъти по-висока от себестойността от руските блокове в Козлодуй.

19

Анонимният

преди 9 години

Уестингхауз, освен, че предлага 1 реактор на книга на цената на 2 руски, никога няма да инвестира и лев в България. Тия 5 милиарда са жива химера. Уестингхауз е продал лиценз на ктайците и 7 блок ще го строят китайци, че по евтино им излизало.

18

Анонимен

преди 9 години

Вчера го гледахме по новините шефа на АЕЦ-а как си изниза без нищо да каже!

17

Анонимен

преди 9 години

То и най-вероятно има купища смущаващи неща

16

Таско

преди 9 години

Енергийният експерт от левицата Таско Ерменков?! Какъв пък енергиен експерт е този?!?!?!

15

мнение

преди 9 години

В последно време орехчето много се заигра с/в плевнята.

14

Фердо

преди 9 години

Не разбирам! Стойнев беше на крачка от това да стане шеф на БСП. Ерменков е важна клечка от БСП. Ерменков не знае какво прави Стойнев. Пълна каша! Уморих се от простотии!

13

BG

преди 9 години

Е, това вече е класически пример за хубавата българска поговорка:КОЙ МИ С...А В ГАЩИТЕ :))))

12

Анонимен

преди 9 години

Този защо още не е в затвора?Този престъпник само преди месец извади българска територия от суверенитета на българската държава и я подари на руснаците под пряката диктовка на Газпром.Питам защо този не е в затвора ??????

11

Power Ranger

преди 9 години

Ужасяващото е, че тези, които ни "представляваха" и управляваха една година...не знаят. Ужасяващото е, че когато дадем "власт" на някой си, той си решава да подписва неща, закоито нито е питал, нито иска да покаже... Ужасяващо е, че веднъж подписани, тези неща стават задължителни и години наред никой не може да каже правилно ли е било решението или не. Ужасяващото е, че никой не носи отговорност за това...виновни са "предшествениците"

10

Анонимен

преди 9 години

Типично за БСП.Едната ръка не знае какво прави другата.Да, никоя не знае, но и двете кешират.

9

Анти-U$A

преди 9 години

Очевидно е, че американците овладяха чрез кукли на конци всички партии в България, включително БСП.Така ние просто не можем да се развиваме като държава. Никоя колония не е просперирала в своят жалък животец. Просперирала е метрополията, в случая САЩ.Прочети още на: dnes.bg/politika/2014/08/01/sporazumenieto-za-7-blok-e-pyrva-stypka-ne-ni-obvyrzva.234248

8

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРадващо е, че и партията на *** умря наред с ПП юруш!!--------бялата златка си взе нейното, то не беше париж, не беше мароко...

7

Анонимен

преди 9 години

Радващо е, че и партията на *** умря наред с ПП юруш!!

6

Анонимен

преди 9 години

Ех Таско, Таско, остана си без комисионни мама му стара.

5

анонимен

преди 9 години

Не се плашете,като дойде бат Бойко и ще го разтури този предв.договор.С тия 5 млрд. Боце ще направи 50км магистрала,а тия *** за Козлодуй ги дават,Боце трябва да затвори и Козлодуй