13

Анонимен

преди 9 години

До наблюдател Къде видя Боко на снимката бе Платен ***? Щото аз виждам само един Пелтек, който година и половина не спря да лъже...

12

Анонимен

преди 9 години

Комунист на власт си е като педофил в детската градина.Трябва да бъде изхвърлен от там само със шутове.

11

Анонимен

преди 9 години

Това "не ни обвързва" ми звучи като "да му вкарам само ***". Нека да са американците, да се построи по тяхна технология, но да има яснота колко ще ни струва изграждането и изкопуването на 1 киловат и за колко години ще го изплатим ако има проектно финансиране.Да не стане като тец Мариците със заробваща цена?

10

Анонимен

преди 9 години

Прокараха подписването, сега ще придвижат назначението на подходящ министър на Енергетиката в служебното правителство (Тр. Трайков или Добрев), който да потвърди споразумението. Така Уестингхаус ще сложи в джоба договор, който ще им гарантира най-малкото сериозни неустойки - вероятно те въобще не се борят за изграждането на 7-ми блок, ясно им е, че България няма пари да го построи, борят се за обвързване и неустойки.

9

Анонимен

преди 9 години

Този вече веднъж излъга - каза, че споразумението предстои да се подпише днес, а се оказва от изявление на Уестингхаус че вече е подписано. След като вече ни е лъгал, трябва ли да му вярваме, че споразумението не ни обвързва? Други твървят, че ни обвързва и още как...

8

Анонимен

преди 9 години

Драгомир Стойнев: "Споразумението за 7 блок е първа стъпка, не ни обвързва!"Вече не мога да ги гледам тия плазмодии депутатите. Драгомире, защо в съседната новина чета че такова споразумение вече има ????????????????????

7

Anti-USA

преди 9 години

Очевидно е, че американците овладяха чрез кукли на конци всички партии в България, включително БСП.Така ние просто не можем да се развиваме като държава. Никоя колония не е просперирала в своят жалък животец. Просперирала е метрополията, в случая САЩ.

6

наблюдател

преди 9 години

Ще гледаме с интерес как след изборите наш Боко /ако стане пак премиер/ ще смени за пореден път мнението си на 180 градуса и набързо ще подпише на 7-ми блок на АЕЦ-а. Още повече като му се обади 2-3 пъти американския посланник /или мъжът му/

5

Анонимен

преди 9 години

Пелтека трябва да търка нарове в някое място за изтърпяване на наказание - за съжаление наследството на педрото ще тежи дълго още!

4

5,7 милярда долара

преди 9 години

5,7 милиарда долара х 1,45 лв = 8,26 милиарда лв 1000 Mw блок4 000 000 панелa фотоволтаици по 250w = 1000 Mw4 000 000 x 350 лв =1,4 милиарда лева6 х 1,4 =8,4 милиарда или 6000 Мw за горе долу тази сума.всичко е без отстъпка по последна цена на фотоволтаиците, ако има отстъпка ще е по евтинощо не дадете на хората някой лев да си сложат по едни 5-10 Kw панели и да си ги завирате тия централи.

3

Пешко

преди 9 години

Трябва да призная, че другарят Стойнев изглежда чист, неопетнен, ведър, добряк, леко наивничък, но пък казват бил голям експерт - истински комсомолец-идеалист, момчешкият вариант на Лила. Тва е, че и той отлита утре към Червената планета

2

Аз

преди 9 години

За съжаление сме окупирана територия на Америка и каквото кажат от там тук се прави веднага. Не само че ни заробва но и напълно неизгодна а и вредна. Спомнете си на кого бяха реакторите които аварираха в Япония. А изненада пак на Уестингхаус. Между другото тази фирма няма право да прави централи в Америка а кой и за какви лични облаги ги пуска у нас.

1

Анонимен

преди 9 години

Интересно...дали е заеквал, докато каже всичко това?