10

СДС

преди 9 години

Айде Зидаров, Сеееееееееее деееееееееее сеееееее

9

Анонимен

преди 9 години

А, това да не е Владо Зидаров

8

Анонимен

преди 9 години

Бостан пак започна да обяснява врели некипели

7

Анонимен

преди 9 години

Абе изземете им най-накрая властта на тези, за нищо не стават

6

Анонимен

преди 9 години

"...Трябва да се преодолеят всички съмнения за противоконституционност и че се делегира каквото и да е безконтролно право."Лидера на ДПС-то ли ни говори за противоконституционност. Безочие както винаги от страна на Местан. Местане, взимай си ибрикчийските гласоподаватели и марш към Анадола. Пожелавам ти оттам да те препратят и чак до Измир да стигнеш, за да управляваш тамошното Движение за Права и Свободи. Там права и свободи е а*алния с*кс между *** като вас. Лек път.

5

ха ха

преди 9 години

И как ще се разбира това "в краен случай"? Защото за всеки е различно, но за тези съм убеден, че ще е веднага и с пълни шепи!

4

Дойн

преди 9 години

Задължение на служебното правителство е да подготви и проведе честни избори, нека Президента и Бойко зад гърба му да го карат да вади горещите кестени заради някой друг след изборите!Ако политиците смятат, че бюджета и толкоз зле още сега да си сядат на задниците и да работят това заради което са избрани - да правят ново правителство в този парламент!Явно обаче ситуацията не е кризисна, просто е предизборна....

3

овчоландия

преди 9 години

Гарантирано ще вземе.Нали затова всички вие,помазаните бандити "работите" усилено.Въпроса е е не "дали",а "колко и при какви условия".Но,вие може да си работите спокойно,както е било през целия незавършващ "преход"(даже не се знае от какво,за къде).Това е вашата работа - да си крадете спокойно взетите ба гърба на овцете заеми,а нашата,на метилявите български овце е да увеличаваме показателя на метилявост и овчоумие.Демек,казано на предпоследен "майчин" език,имате си картбланш.Крадете си спокойно

2

шопето

преди 9 години

Точно агентите на червената мафия ли трябва да решават за заемите!? Затова за нас, обикновените хора никога няма да има, а такива като Местанчо ще се правят на високоумни и на по-българи от самите българи. Крайно време е нещата да си дойдат на мястото и светлината да се разграничи от тъмнината.

1

Пешко

преди 9 години

Кутевци внесли законопроект за космическите изследвания. От много време си знаех, че някой ден бузлуджанската чиния че литне към Червената планета.