15

Срам

преди 9 години

Отворете банката ,бе мародери .КТБ ТРЯБВА ДА СЕ ОЗДРАВИ .ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОЯВА НА БИЗНЕСЧОВЕКОЯДСТВО

14

Мунчо от РъБъ

преди 9 години

До АнонименВ БЪЛГАРИЯ ЗАКОНА УМИШЛЕНО Е НАПРАВЕН ТАКА , ЧЕ ВЛОГОВЕТЕ СЕ ГАРАНТИРАТ В МЕСТНА ВАЛУТА, А НЕ В ЕВРО !!! Т.е гарантирани са до 196000 лева, които могат да станат и 1000 евро , ако борда се срине, а явно това е крайната цел, защото мафията така ни е изработила , че в закона за гарантиране няма краен срок за изплащане на депозитите. ПАРИТЕ В КОЯТО И ДА Е БАНКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РБ НЕ СА ГРАНТИРАНИ !!! НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯМЕ САМИ С МАФИЯТА КОЯТО САМИ СМЕ ОТГЛЕДАЛИ !

13

Ганьо

преди 9 години

До КиркорИ Гарабед така каза.Евелата за вица.

12

Киркор

преди 9 години

Банкерите постоянно лъжат през зъби, не може да им се вярва трябва народа да се дигне да поиска държавата да се размърда. Преди 20.06 всички обясняваха колко е стабилна банката сега не знаят какво да правят. Къде е спала БНБ, че не са упражнявали контрол? Дали случайно са си затоворили очите или са им ги затворили с дебелитее пачки! Не е проблема само с депозитите ами и на много фирми са блокирани сметки и пари !

11

Анонимен

преди 9 години

Има " Закон за гарантиране на влоговете в банките", законът е европейски и гарантира депозити до 100 000 евро. Който не спазва закона е престъпник.

10

Любопитен

преди 9 години

До ВложителЕ дай пък ти като си вложил аз да покривам на банката дълга към теб и да горя. Тъй ли ????????

9

Вложител

преди 9 години

До Анонимен 8Глу*ак си, като са изгорели твоите родители, да горят и други сега - желязна логика! Нищо, че и те може да са горели преди... В КТБ има и много малки вложители, так , че спри да говориш глупости и започни да мислиш!

8

Анонимен

преди 9 години

Всички влогове могат да бъдат веднага изплатени от ....арменския поп.....хахахахха Хубаво ли ви беше като лапахте лихвички 5 год. и ги прекарвахте през дебелото си черво,а?! Сега вече ще разберете къде сер***т гладните!

7

Анонимен

преди 9 години

Не виждам защо държавата да трябва да дава пари на фалираща частна банка. Не съм вложител там и ми е през х*я как частната банка ще плаща на някой си там непознат за мен човек вложил парите си там. Моите родители какви компенсации са получили от държавата или някой друг от българския народ като всичките им спестявания изгоряха по време на "прехода". НИКАКВИ. Бях малък и ядохме олио със шарена сол с брат ми и майка ми ни лъжеше, че било някаква салата, за да не мрънкаме. Никой не ни компенсира.

6

avg

преди 9 години

Българин - това е човек, който разбира от:- Микроикономика- Макроикономика- Политика- Финанси- Далавери- Футбол- Коли- Ядрено инженерство- Консмически науки- ...........

5

Анонимен

преди 9 години

решението е ясно - да се подкрепи банката с пари от БНБ, като се въведат временни ограничения върху трансфера на големи суми от банката и се въведат допълнителни мерки от БНБ. В никакъв случай да не се разходва фонда за гарантиране на влоговете, защото така ще се изпразни и няма вече никаква гаранция за никоя друга банка. четете внимателно закона - там пише-гарантират се влоговете на ЕДНО лице в ЕДНА банка. ако имаш влогове в пет банки-ти гарантират само единия! изчерпат ли фонда следва паника!

4

прости-сте

преди 9 години

Кой определя тези рискове арменец *** и какви са тези пазарни рискове и условия когато един политик може да говори че банката е фалирала, БНБ да си затваря очите и политици да искат да фалират една банка? Много лесно отписвате 7% от БВП и 1 млрд инвестиции. После ще търсите законни милионер и техните данъци с лупа драги простовати е дебилни икономисти.

3

Анонимен

преди 9 години

"Бюджет не се актуализира в средата на годината" - Чака се до Коледа и тогава, чака се хубаво да излезе душицата на хората, да фалира де що може, да баталяса държавата безвъзвратно, че да можем на воля да псуваме новото правителство, да изреват всички на умряло и тогава, януари, им пращаме едни напети момчета, ще им смозапалим един, двама, и подпукваме "изедниците" !

2

Анонимен

преди 9 години

Фонда за гарантираните влогове е много малък и ще стигне само за някоя малка банка, докато КТБ е станала пирамида. Трябва или нов данък 40-50 % върху всички влогове в КТБ без гаранция за големите, които губят даже 100 % или задлъжняване на цялата държава или някакъв смесен вариант измислен от депутатите и БНБ, който да обложи вложителите и в другите банки с риск за още по-голяма паника.

1

Анонимен

преди 9 години

А бе гнусен арменец защо няма нито един като вас да копае на село вие ограбихте държавата където и да сте и сега ще защищаваш един турчин който ще съди България които искаха големи лихви и ги пре...ха.