10

лирте

преди 9 години

Израелците ги попиляха тия чалмари...ще ми стрелят с ракети, а ся вози камани и бетон, за възстановяване, поне ще има какво да правят. Тия хора като почнат да скучаят става страшно.

9

Анонимен

преди 9 години

и арабските терористи пак го нарушиха - тези гадове както и комунистите - в хамас има генерален секретар както и в хисбала - арабски комунистически *** Израел вместо да ги направи на салата си играе на хуманност предупреждава цивилното население къде ще бъдат ударени цели на терористите и тн -= глупости - под ножа всички ***

8

soulburner

преди 9 години

Забравих да спомена, че Саудитска Арабия са един от спонсорите на ISIS. Света не върви на добре, защото САЩ го дестабилизираха в името на собствените си интереси.

7

soulburner

преди 9 години

Ще става много интересно. ISIS обявиха, че са в процес на прегрупиране и съвсем скоро ще накажели Израел за геноцида над арабите. Както знаете, Саудитска Арабия е 'партия' със САЩ, но САЩ са с Израел, като многократно са казвали, че са зад Израел при каквито и условията. САЩ въоражиха ISIS, така че са кърваво отговорни.САЩ са в най-голямата и тежка политическа, скоро и финансова криза в цялата си история.

6

Анонимен

преди 9 години

Не съществува понятието палестинска нация.Ясер Арафат е роден в Кайро.До края на Шестдневната война от 1967г.,ивицата е била част от територията на Египет,докато Западния бряг на река Йордан и Източен Ерусалим,са били част от територията на Йордания.Къде беше "палестинското" национално съзнание преди 1967г., и защо преди 1967г.,арабите от Газа и Западния бряг не водеха "освободителни" войни срещу правителствата на Египет и Йордания по онова време?

5

Прост

преди 9 години

Израел ще продължи "отбранителните" си операцииАз неразбирам това като примирие!

4

помощ,луди!

преди 9 години

Как можеш да се разбереш с ***? Те освен да кълват по цял ден Корана и да се взривяват друго не признават. Болни мозъци. Най - лошото е, че генетично ще ни претопят тези сбърканяци.

3

До 1

преди 9 години

От колко хиляди години светът се опитва да се "разбере" с юдеите и винаги липсва резултат, независимо от способите...

2

палачи

преди 9 години

Нетаняху води с 1458 убити цивилни, пред Порошенко, който може да се похвали само с 1129 убити мирни жители.

1

Анонимен

преди 9 години

Сетиха се двата фронта - проповедници на омраза и убийства, а и не знам си още какво.