8

Анонимен

преди 9 години

Майка ми беше вечно в командировки бащата и той на работа.Израснахме по лагери.През останалото време с приятели.Не обичах да се храня.Много слаба,оправни деца.

7

The Viking

преди 9 години

Пет от твърденията важат за мен. Израснах в сравнително бедно семейство, с майка ми (родителите ми са се развели преди да навърша 1г.), през пубертета непрекъснато играех на компютъра, майка ми беше много деспотична и контролираща. В първото ми училище, където учих до 7ми клас, бях обект на подигравки, тормоз, насилие и т.н. Общуването винаги ми е било трудно, нерешителен човек съм, имам наднормено тегло. Отношенията с майка ми наистина са хладни, трудно се концентрирам или помня нещо.

6

Анонимен

преди 9 години

Глупости са половината от това поне. Аз имам затлъстяване, благодарение на хормонално заболяване на по-късна възраст. Никакви съученици не са ме тормозели като дете. Имам и слаба памет, но съм израстнала при добри материални условия. Това за некачествените интимни връзки заради проблеми с бащата в детството важи само за момичетата. За момчетата е обратното - недобра връзка с майката. Поначало майката оформя представата за любовта, бащата - за справянето с живота и при 2та пола.

5

Ръб

преди 9 години

В моите детски години, когато дойде демокрацията, бях травмиран от простаците със синьото лъвче. Пиеха, крещяха по улицата, играеха хора, но най-вече изпочупиха детската площадка пред блока, която беше построена от живковата администрация 2-3 год. по-рано. После си накладоха лагерни огньове с гредите от "тоталитарните" пейки, за да демонстрират свободата си. Затова сега гато видя демократ ми се обръщат червата и тичам в ***- там имам едно синьо лъвче на чинията!

4

Tari Cat

преди 9 години

Ясно, че неправилното възпитание оставя следи завинаги. Oще по-вярно е обаче, че деца, отгледани от същите родители са абсолютно различни. То си е до човека. Едни се чудят от какво да се сдухат, защото просто са си смотани, други се абмицират да променят нещата. Това е.

3

Анонимен

преди 9 години

До време е този шеф ти лази по нервата и те унижава ячески. В един момент, ако не са вашите родители се намира мъж, който въобще не може да допусне някакъв си невъзпитан му дали малко власт и добра позиция в работата просто късмет или връзки. Паднало му се жени с качества, възюожности добро възпитание и най-вече разбират си от работата. И ги терори кой мъж ще позвоьо подобно отношение към приятеьката му или жена му? Той не си го позвоьява баща и не си го позвоьява някакъв си шеф мъж.

2

Анонимен

преди 9 години

Нищо вярно.

1

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-заможни са били родителите ви, толкова по-трудно бихте се примирили със скромни материални условия на живот.Колкото по-престижни позиции в обществото са имали родителите ви, толкова по-трудно ще приемете със съдбата ви да се разпорежда недоучен и невъзпитан шеф ***.