18

norges

преди 9 години

Най-рисковата поза: Тя в кухнята наведена над масата кълца салата, аз отзад я ... като в "количката", мъжът и се провиква от хола: Айде ***, колко време ще чакам салатата.

17

Анонимен

преди 9 години

Не бих отказал една лека фрактура от авторката каквото и да означава това

16

Анонимен

преди 9 години

Най-опасната поза е "родео":Жената възсяда мъжа, стиска го с все сила за тестисите и се опитва да се задържи 8 секунди.

15

Анонимен

преди 9 години

Михаела Лазарова е любовник теоретик.

14

до 17

преди 9 години

Ако ти е мек по-скоро ще го върже на възел отколкото да го строши

13

До 12

преди 9 години

И аз чувах, че било възможно да се счупи. Не знам как, но явно, че се случва на някои.

12

До 3

преди 9 години

На височките момичета с дълги крака им е по-трудно да са клекнали над теб, затова предпочитат да са коленичили, когато практикуват тази поза. Освен това, така могат да продължат повече време, а ако са клекнали се уморяват по бързо. Също така, ако е коленичила, по-добре успява да се нагласи така, както на нея й е най-приятно.

11

Путьо

преди 9 години

Рискова е и секс поза костенурка ,ако жената няма каска на главата.За тези които не я знаят: жената се навежда на задна под една маса и мъжътй го вкарва ,тя си подава главата под масата от другата страна и той я удря с черпак по главата ,за да с върне надзад.

10

Анонимен

преди 9 години

Изобщо, АМА ИЗОБЩО не ме учудва, че И ТАЗИ "статия" е написана от Михаела Лазарова. И какви са тия простотии, че в поза ездачка като се наклоняла напред можело да причини болка или фрактура на пениса? Тая Михаела явно секс не е правила, затова само чукане й е в главата.

9

нея

преди 9 години

Винаги, когато чета статия тук, в коментарите има по-подходящи автори от написалият вече... и за това пари получават?!

8

Анонимен

преди 9 години

За жената най-гоемия риск в секса не е позата, а финансовото състояние на мъжа.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе това е като един сексолог , завършил в Гврмания . Обясняваше как да си оправим семейния живот, като с мъжът ми например -извикаме още един мъж в леглото ни. Хей, що Сандра Вулок, като разбра ме мъжът и е при друга , не ги извика ,и тримата да са в едно легло. Вестниците писаха , "екипът й така го е изолирал, като изрязан рак ". Той е бил до тук ! А в България какви ги говорите :" Готови ли сме за тройка ".?

6

Анонимен

преди 9 години

Михаелоооооо Михаелооооооо... пак я свърши като кучето на нивата, Михаелоооооооо ***

5

Анонимен

преди 9 години

На някои хора им е много бурен секса. Автора се чуди какви да ги съчини. Просто е между тях прехвърчат флуиди достатъчно за да се получи бурен секс. Какви са тези колички и изгъзици?

4

доволен

преди 9 години

Я, тая пак се появи. Вече се радвам на бъдещите коментари

3

Вярно ли ?

преди 9 години

Ох, е какво е това разнообразие ?Да не ни накарате да ходим в СПОРТНА Зала , " секс "- да спортуване с партньора си и чак да му счупя пениса ? Отврат ...Що не си стоим в леглото , и да се обичаме ?

2

Анонимен

преди 9 години

Брех да му се невиди..значи в поза "ездачка" (която за мен е най-любимата ми поза, но когато жената е клекнала и се нахлузва върху мен, а не коленичила) се чудя как ще ми натроши онази работа даже и да изгуби равновесие и се изниже рязко от к.ра ми. Друг е въпроса, че когато е клекнала жената си опира ръцете на гърдите на мъжа и няма как да залитне. Абе кой ги съчинява тия тъпотии бре?

1

х

преди 9 години

Добре е че печелившият не е от свищов,дано никой от свищов да не спечели и много по-малко от тази сума!