72

Lidia

преди 9 години

До Анонимен 87 . Ehhoooo... aide po- krotko s podobni dumi po adres na Boiko i na Ceco !

71

до 86

преди 9 години

Главата ти толкова се е размътила, че изобщо не вдяваш за какво иде реч. Никой не споменава в статията, че някой ще връща подслушванията в мвр. Четете глави замаяни!

70

Анонимен

преди 9 години

CVYKI I TI BOKO STE STRASHNO GOLQMO AKO POMNETE I DVAMATA.

69

ognyanz

преди 9 години

Цецо е специалист по подслушванията. Даже и министри по втремето на ГЕРБ казваха, че започвали разговорите помежду си по телефона със "Здравей, Цецо". Естествено че ще прехвърли пак подслушванията в МВР - да са му подръка.

68

Тинев

преди 9 години

Не бих се учудил ако простаците и *** пак изберат ГЕРБ!Каймака на прослойката вече се кани да властва.В тази страна, по-добре да не си учил. Образован - това звучи гадно за простаците. И най вече за вождовете им.

67

Добре де,

преди 9 години

Може ли толкова дебелоочие и наглост?!? Цветанов щял да се занимава сьс СРС-тата ако спечелели.. Този няма ли свястна прократура за да го осьди точно са тия своеволия?? Очевидно няма,....

66

НЕ в БЕЛЕНЕ

преди 9 години

В затвора!Централният! Той е осъден!

65

Анонимен

преди 9 години

Цвятко не трябваше ли да е в Белене?Къде се покри тоя мишок че сега пак цъфна?

64

АНТИОВЦА

преди 9 години

Очивидно е, че ДАНС е НЕЩО КАТО НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА в ДЪРЖАВА!

63

Гог

преди 9 години

Браво Цецо с теб сме.

62

Анонимен

преди 9 години

Ако някой българин от нас, независимо към коя политическа се самоопределя е осъден на първа инстанция на 4 години затвор за злоупотреба със служено положение, е ли е възможно той да започне работа на държавна работа някъде? В частния бизнес някой би ли го назначил? Убеждавам се, че няма гражданско общество у нас. Не противниците на ГЕРБ трябва да критикуват този човек, а самите привърженици на ГЕРБ със знамена на ГЕРБ трябва да излязат на площада и да покажат изхода от политиката на този човек.

61

Апо

преди 9 години

Не ставйте смешни!Колелото се завъртя и тия ,които бяха долу, съвсем скоро отново ще са на върха и както е известно победителите не ги съдят.Някой вярва ли в силата,неазвисимостта и морала на милата ни съдебна систена?Има ли осъден политик за кражби,злоупотреби и национално предателство?Физкултурника с неговите 6 апартамена е клет сиромах в сравнение другарите заграбили милиарди.....Не забравяйте че всички ние,независимо от убежденията си, плащаме за кражбите и предателствата на ония......горе.

60

Анонимен

преди 9 години

Значи главната цел е да се натегнат на господарите си в Брюксел и Вашингтон. И защо Цецко Ушев още не е в пандиза. ?

59

Анонимен

преди 9 години

Скандала с Пеевски на мен ми прилича на детска играчка с изказванията на и намеренията пак да министерства на този човек!

58

Анонимен

преди 9 години

CVYKI PRAV SI IMA EDNO GOLQMO AKO. I TO E CHE VIS TIKVUN SE OAKAXTE ZDRAVO DO PLESHKITEAAXAAX

57

Анонимен

преди 9 години

Да станеш полицай ти ти искат родословието до 9-то коляно, за да станеш продавач в магазин ти искат свидетелство за съдимост, а за министър може и да си осъден ефективно на първа инстанция. Е що за балъци сме бре хора, как не ви трепва нещо от вътре? Как може да приемате всичко това за нормално и да гласувате доверие на такива хора, и такива да определят живота Ви, вашият и на децата Ви.

56

Анонимен

преди 9 години

Осъден престъпник с ефектвна и влязла в сила присъда, вместо да търка наровете в затвора се гласи отново да управлява при това най-важното Министерсво в държвата.Това може да се случи единствено в Абсурдистан - страната на мутрите и чалгата.

55

Анонимен

преди 9 години

добре де не разбирампо закон има ли право да заема държавна длъжност и то в МВРвсе пак е осъден и за сега не е оправдан на по-горна инстанция

54

Анонимен

преди 9 години

NIE BYLGARITE SME NAPRAVO NE ZA GINES AMI ZA NE ZNAM KOQ KNIGA ZATVORNIK SHTE NIE MINISTYR NA MVR LELEEEE ANALOG V SVETA NQMA

53

Анонимен

преди 9 години

Ей кривоглав милиционероидиот - ти си с ефективна присъда бе! Каква власт, какви 5 лв?