38

Атанас Дамаджанов

преди 9 години

При положение, че другарите цяла година се гушкаха и целуваха с ДПС, сега да говорят за коалиции си е чиста проба безочие и наглост! Типично по комунистически.

37

Анонимен

преди 9 години

от реформаторите - идеите и експертите, от герб -изпълнението.

36

Анонимен

преди 9 години

нужни са -задължително машинно гласуване или още по-добре - електроннозадолъжтелно мажритарон гласуване- постепенно изчистване на мъртвиет души чрез регистрация.повечеот партии вече се съгласиха на някои от тези неща, но ДПС пречи - не иска дап риеме нито едно от тях. Дано не сес тиген до коалиция ДПС-Герб, че ще пречат на всяка рефорам в избориня кодекс за добро. Най-добрия вариянт е Реформатори- Герб

35

Анонимен

преди 9 години

спокойно НЗОК има резерев от 150 милиона, който много хора не го слагат в сметката, освен това сега през юли приходите са по-големи от миналогодишния юли, основните притеснения са от това че два месеца няма на има парламент, ама това не е болка за умиране, като се събеер парламенат може и тогава да гласува актуализацията на НОЗК, до октомвир пари ще ИМА.

34

Анонимен

преди 9 години

Какво стана със задължителното гласуване???

33

турчин

преди 9 години

Лявата политика няма как да оцелее с тези кражби на банки.Знам че имате голяма болка че паднахте от власт.Съжелявам но не сте желани...............................

32

АБВ

преди 9 години

До 123 ***, научи се да пишеш! По времето на комунизма поне образованието беше на ниво.Но за теб май е по - важно да си верен на партията?

31

турчин

преди 9 години

До ИВАНТИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ИЗЛЕЗЕ,НО КАТО ВИ ГЛЕДАМ МАНЕВРИТЕ И ЗА *** НЕ СТАВАТЕ-НЯМАТЕ И ТЯХНОТО ПОКРИТИЕ.ПРЕДАТЕЛИ.ПОНЕ *** СИ БРАНИ СВОЕТО СЕМЕЙСТО,А ВИЕ РАЗПИЛЯВАТЕ ДОМА СИ,РОДИНАТА СИ-ПРЕДАТЕЛИ НЕЩАСТНИ

30

АБВ

преди 9 години

И питам само от просто човешко любопитство - къде изчезна " поразяващата уста" Мая? Нещо се пооака и сега не знае какво да говори ли?

29

АБВ

преди 9 години

Мерджанов, с тези си приказки можеш да облъчваш само верните си поддръжници, а именно - бабичките на село.Те са скапани от работа и не са имали възможност да се образоват и да разберат колко сте безочливи. Те обаче бързо намаляват, защото няма вечен живот. А вече има интернет и хората получават много информация, а можещите да мислят сами си правят изводи.Отивате си Мерджанов, отивате си. А това е много добре за България.

28

Анонимен

преди 9 години

Най-добрия комунист е "Мъртвия" комунист :)

27

БСП член

преди 9 години

Не ни ли стигнаха заядливите "герои",като Кутев,Мая и т.н.та изровихте и Мерджанов,кой е още по-голяна драка.Нямаме ли не заядливи фигури в нашата партия.

26

Анонимен

преди 9 години

2009та ГЕРБ говореха за национализация на ЕРП - 2010 - ги доприватизираха Тиквата орева света за хонорара на Доган, обаче подари Горубсо-Мадан на човека дето му го плати, че даже и го провъзгласи за "най-честния бизнесмен на България" Тиквата обеща намаляване на данъчно-осигурителната тежест, но вдигна осигуровките :) Тиквата обеща 750 лв средна пенсия, но *** че БСП вдигнали пенсиите..... Тиквата *** че без АЕЦ Белене тока ще поскъпне 17 пъти... После знаем какво стана...

25

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам нещо ... БСП и ДПС управляваха заедно до преди седмица. Правителството беше тяхно в коалиция. Предлагат актуализация на бюджета сами. После не си я гласуват. Накрая ГЕРБ е виновен и едва ли не ги обвиняват, че те са в коалиция с ДПС?!? Другари от БСП дръжте се като зрели хора. Изпуснахте власта и сега пак другите са ви виновни за вашите грешки.

24

Мартин

преди 9 години

Тиквата рева че кой щял са връща заемите , а сега юруш той да лапне пак някой милиард ама от алчност и лакомия много голяма олелия вдигна ............сега по тънко , малко почивка "бсп виновни" едно моренце и после милиардите ще си дойдат на мястото нали БОЙКО БОРИСОВ ????

23

Анонимен

преди 9 години

За тях е необходимо да има Враг. Така са устроени, това им е в кръвта.

22

Иван

преди 9 години

Нагли и отвратителни. Винаги преписват свойте недъзи и манипулации на другите .... и винаги са прави в свойте очи. Неможе да търсиш вечно кусори и да си водач. На това ги учат от малки в семействата им натопи приятелите си очерни ги и ти ще си чист. От тях стават само доносници, предатели и кариеристи / плужаци /

21

МСБ

преди 9 години

Сега Бойко замазва положението и така ще завърти нещата че пак ще го нацепи на избирателите си ама по тихичко :)

20

ХХХ

преди 9 години

Боко се усети че много шумна направи коалицията ....трябваше по яваш яваш бре ефенди ..........ама пак се *** така че връщане на зад няма !

19

Анонимен

преди 9 години

боже бойка не може два дена да издържи едно мнение - няма да влизам - не, ще влизам, не няма дав лизам - и ви искате този човек да ни управлява. Боже дано реформаторите извадят едно8-10 проценат поне, че ако е сам ББ или дойде на власт с ДПС става страшно. С танкове ще го подгоним.