57

Анонимен

преди 9 години

Ама чакайте сега, нали Бареков беше фен на Бойко 10 години, какво стана изведнъж?

56

Анонимен

преди 9 години

Свършиха парите нещо и започна да се притеснява Новия политик, че рано ще му свръши политическата кариера

55

Сентинел

преди 9 години

Този какъв невероятен циркаджия е, просто не е за говорене!

54

SERRR

преди 9 години

Toz napravo golemi filmi prai...............

53

Анонимен

преди 9 години

IMALO EDNA MUTRA KOQTO BILA PREMIER NO PAK SI OSTANALA MUTRA A NARODA NE ISKA MUTRA PREMIER POVE4E

52

Анонимен

преди 9 години

SHTOM TOLKOVA RIVETI SRESHTU BAREKA XI4 NE VI E 4ISTA TIKVATA VYRVETE BABINATA SI GLUPACI JALKI

51

FMC

преди 9 години

Поглеждайки реалността виждаме, че Борисов не помни дори какво е ял за закуска. Не бих се учудил, ако има нещо истинско в историите на Бареков. Не мога да твърдя това, но не мога и да отхвърля с лека ръка възможността, въпреки твърденията за фалшивите документи. Фалшиви или не, съществуват. А щом нещо съществува, няма как да махнем с ръка и да кажем - разкарай се. Пример - Сидеров в самолета. Така и няма доказателства, но тая история се раздухва няколко месеца. А беше просто - невинен!

50

Цветан Караилиев

преди 9 години

Ако човек не е запознат с българските полит.абсурди,би си помислил,че това е мед.случяай за психиатрията,горкото момче не си взело навреме медикаментите,и те ти на беля.Но тук става дума за пари,но банката фалира,а момчето е набрало инерция,а и пред спонсорите отчет трябва да дава.Сега ще му видим кампанията,ако въобще има такава.Поредната псевдопартия-еднодневка.Как не го е срам,не знам

49

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 50,И двамата.Но Янето стигна и до парламента,докато този изтъкнат филолог се преспъна на прага на парламента.Да видим колко ще го траят в Европата."Ако бъда избран за депутат в НС на предстоящите предсрочни избори ще напусна Европарламента и ще отстъпя мястото си на следващия в листата"юни 2014г."ИБ на консерваторите в Европарламента избра Бареков за зам.-председател на групата"-16.07."Бареков се отказва от Европарламента,ще става БГ депутат"26.07Последно това слънце де ще грее?

48

Анонимен

преди 9 години

Чудя се кой ми е по-противен-Барека или Янето.

47

бг

преди 9 години

ЕХ Майничка..........,колко като теб самозванци хвърляха и кал и помия и компромати срещо БОЙКО ,но УДАРИХА НА КАМЪК ,а ти лилипута удари на сирене. Гузен негонен бяга ЗНАЕМ ТЕ,,,

46

Анонимен

преди 9 години

към 47:алоо,не се кахъри за баречето!при всички случаи ако не той,тези които му даватакъл,са мноооого по умни от теб,от мен и от всичкипо-долу,коити си губим времетои пишем умнотиии в тази тъпняинтернета!но,....давай да е весело!

45

анонимен

преди 9 години

Ами сега г-н Бареков? Черни облаци са надвиснали над мутрата ти. От цялата компроматна война организирана лично от теб с единствената цел да се докопаш до властта потърпевшия ще си ти ,а нищо чудно да седнеш и на подсъдимата скамейка и то напълно заслужено надявам се.Никога няма да влезеш във властта. Компроматите и неистовото желание да се компрометира ГЕРБ и Бойко Борисов има обратен ефект-повишава се рейтинга му ,процентите му се увеличават и той отново ще управлява страната .

44

Рали1

преди 9 години

"Надявам се, че ще получа вашата морална и политическа подкрепа,както и че няма да бъде допуснато през 2014 г.високопоставен член на ЕП да бъде брутално размазан физически, морално и политически пред очите на собствения си народ,пише лидерът на ББЦ до посланиците на държавите ЕС,САЩ,Канада и Русия,цитиран от пресцентъра на ББЦ."Този високопоставен член няма ли кой да озапти?Надмина дори и Сидеров.Бял плик с цветни копия.Цирков добре ли е,да го подкрепим.Бареков,народа не е ваша собственост!

43

Анонимен

преди 9 години

Щом се е разбрало за 10, колко ли им е точния брой? Май Цецо ги е ринал с багера...

42

Анонимен

преди 9 години

Щом се е разбрало за 10, колко ли им е точния брой? Май Цецо ги е ринал с багера...

41

Рали1

преди 9 години

"Тази сутрин запознах най-близкия си кръг в партията с част от оригиналните документи от МВР,НРС и ДС,които уличават г-н Бойко Методиев Борисов в извършването на най-малко 10 убийства. Разполагам с оригиналната регистрационна бланка на МВР.Той е регистриран през 1995 година като извършител и участник в убийство, както и в контрабанда с акцизни стоки"- 28.07.2014г.и сигнал до С.Цацаров!Сега пък оставил копия,нямал оригинали!Съвременен вариант на "***",не от Достоевски,дано разберем от КОЙ е?

40

Десен

преди 9 години

Сама да си припомним с няколко думи какво представалява Бареков1 Борисов беше най великият Бг политик - думе на Бареков.2 КТБ му финансира всички изяви вкл и евроизборите като фалира стана пирамида според Бареков3 Каракачанов като изостави веднага стана агентЗамислете се хора за какъв човек става въпросСега за документа фотошопа и еднин комп такива работи магат да сторят че............За мен този човек е по опасен от Волен

39

Анонимен

преди 9 години

Най-ужасното е, че точно индивид като Бареков се прави на герой.Все едно кварталната *** да влезе в манастир. Може и да имаше успех тая кампания ЗА ЧИСТОТА В ПОЛИТИКАТА, но с тоя специално е абсурдно.Мръсникът, който 5 години лижеше топките на Бойко Тиквата, сега да се прави на герой е гнусно.С нищо не е по-чист Бареков от Борисов - 5 гдини му ближеше ***, нали ***?

38

Анонимен

преди 9 години

Бог забавя , но не забравя! Рано или късно Борисов ще си плати за всички убийства и за всички тровени с наркотици деца.