12

Алтернативен

преди 9 години

Вероятно доста от четящите са постъпили към статията повърхностно, неизчитайки я до края. Както правят и онези, които постъпват в университет веднага след училище просто защото не знаят какво друго да правят.

11

Алтернативен

преди 9 години

Статията въобще не казва да не се учи в университет. Напротив. Но се иска човек да се е научил да чете и да разбира текст, преди да пише и да взима отношение по различни въпроси.Статия има друго предвид- ако човек не е наясно какво му се учи и дали му се учи, то би било по- добре първо да направи нещо друго с живота си, което би било много по- полезно за него /а и за околните/- да поработи, да опознае себе си и света и на по- късен етап да реши дали да учи нещо занапред, какво или да работи.

10

Анонимен

преди 9 години

Докато учех, а аз наистина учех, бях зле с парите. Две мои съученички непрекъснато ме увещаваха да зарязвам ученето и да се хвана като тях сервитьорка. Тогава ги биеше парата, но 20 години по-късно сме на обратни позиции. Макар и да не съм милионерка, не си броя стотинките до заплата, а те двете едва избутват.Едната работи като продавачка на минимална заплата, а другата я издържа мъжа й, но срещу обиди и унижения.

9

Visshista

преди 9 години

V Balgariq vishistite(mejdu 25-40g) sa tolkova prosti i elementarni,che edin srednostatisticheski ovchar e po-opraven v jivota ot tqh!

8

Анонимен

преди 9 години

На възраст между 18 и 23 се сдобийте с 10 000 лева и обиколете света? Що не ти?...

7

Някой си

преди 9 години

Мдааа... Хич и не си мислете за университет или образование... На политиците тук им трябва необразовано стадо издигащо в култ парите, с огромно самочувствие без капка покритие и ако може мисленето да е сведено само до елементарните физиологични нужди, ще е най-добре за тях....Така че дерзайте...

6

Ясно

преди 9 години

Статията да се разбира:Няма смисъл да учите, пари в живота си няма да спечелите, защото НЕ така работи капитализма.По-бързо започвайте да бачкате, че трябват РОБИ НА ТРУДА!

5

Hahaha

преди 9 години

A puk tezi tuk si mislqt, 4e poslednite 70 godini sa vidqli eli pa razbrali shto e to universitet, obrazovanie i studentski jivot. Ne e nito burkanite, nito profesorite ot SOC-a, koito mirishat na chesun, nito chalgata i domashniq alkohol v obshtejitiqta!

4

до 2

преди 9 години

За някои момичета наистина може да е късно за деца след това. С тия масови диети и борба с ,,целулита,, много жени на 35 вече са на практика безплодни, а на 40 влизат в критическата. Да не говорим за стреса.

3

Анонимен

преди 9 години

И когато на 25-26 решите, че все пак добре би било да учите в университет, вашите връстнци вече ще правят изброените неща, но с университетска диплома и твърда заплата, въпреки, че няма да са милионери. Впрочем, вие също едва ли ще сте ...милионери.:)

2

Други статии ни учат

преди 9 години

първо да създадем деца, че после можело да се окаже късно.Коментатор 1 тук дава по разумен съвет, повече съобразен с нашата действителност. Всяка страна и всеки народ има своите специфики. Младежите от Великобритания биват поощрявани, след като завършат училище, да предприемат пътуване за една година, в рамките на която да обиколят всички бивши англ.колонии.Това се прави с цел осигуряване на англ.влияние там - да добият представа за тези земи, някои ще ги включат в житейските си планове и т.н

1

Шанс

преди 9 години

Или пускайте тото с надежда да спечелите докато умрете.Голяма алтернатива, няма що...Може да сте в университет и пак да взимате семестри в чужбина и да ходите на летни бригади и да видите свят.Най-добрите години от живота ми са в университета.Изобщо не ги слушайте тия съвети от статията. Пълен абсурд.