11

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е и ние българите да направим ДПС

10

Анонимен

преди 9 години

Гласувай за Герб и получаваш този на снимката

9

Venko

преди 9 години

Mestane pravite li lubov s Boiko i Rosko :)? DPS I GERB = LUBOV

8

Саламандър

преди 9 години

До WilderСолидарен съм с теб, това трябва да е девиз на всички които се считат за българи, относно тоя 24 каратов *** наименован ДПС. Крайно време е да бъде натикан там от където е излязал!

7

балканджи йово

преди 9 години

ДПС-демек ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ.В България има ли права и свободи? Има . Е....какво дпс тогава? Това си е чисто етническа партия на ченгета ,които разиграват България с техния ,,баланс" в парламента,заедно с еничарите /Бисеров,царевицо продаващия по плажа Й. Цонев и др. предатели на българския народ/До КОГА БЪЛГАРИ,тези мазни фесове ще замърсяват БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ?Гласувайте ,а не ГЛЕДАЙТЕ само новините за атракция.

6

Анонимен

преди 9 години

нас ни управляват разбоиници а от такива добро не чакаи

5

Wilder

преди 9 години

А кога БЪЛГАРИТЕ ще поставим условие, Движение за Пръдня и Сране да се махне от политическата сцена ? НЯМАТ МЯСТО ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

4

Затворника

преди 9 години

Абе вие луди ли сте да давате на един Миризлив Затворник да разпределя баницата за бизнеса? Тоя Местю, пак ще ходи да се кланя на Оня Незаменимия, на който му дали да разпределя дяловете в Бизнеса моля ви се?!.. Гледам и не вярвам на ушите си.. Ха-ха.. Я се стегнете малко, турците и ге разкарайте тия...

3

Анонимен

преди 9 години

Местане, кажи за булката?! Ти ли я оправи, Доган или и двамата?

2

До Жорко, пост № 1

преди 9 години

Здрасти Жорко, трансформаторите за които искаш да гласуваме отдавна са в смесен брак с по тежкия вариант на ДПС ( Касим Дал).

1

Анонимен

преди 9 години

страхотна снимка...имам чувството ,че Ботев и Захари Стоянов ще го хванат за врата местан и ще го ритат в *** до второ пришествие !...Дай,Боже ! ! ! ! !