47

FMC

преди 9 години

Уплашиха се, Бероне!

46

ognyanz

преди 9 години

Всичко може, например бат' им Бойко да е станал тази сутрин със з..ника нагоре.

45

Юруш

преди 9 години

Сидеров и бареков са родени един за друг, *** та вдлъбнати.

44

Анонимен

преди 9 години

Някакъв *** атакист *** избухва само като си помисли за главния *** долния волен.

43

Анонимен

преди 9 години

Манолова става по жалка и от Бареков.

42

Анонимен

преди 9 години

Мая вече е никой дори и в Кюстендил. В момента се подлага на Гоце.

41

Dekadent

преди 9 години

Още нещо не мога да разбера - след целодневните пледоарии вчера от страна на ГЕРБ колко жизненоважна е актуализацията на бюджета и днешното решение да не го подкрепят какво следва?1. Това което са говорили вчера не е така2. Това че подкрепата на ДПС ще им повлияе лошо на изборите?И в двата случая е ясно следното - или са некомпетентни, или лъжат, или изобщо не им пука за това какво ще се случи с народа и гледат самоцелно да се докопат до власт. Искам някой да ме обори с факти!

40

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 39,Атакабеше създадена и спечели парламентарните избори през 2005 г.като предизборна коалиция между няколко формации,между които бяхаЗащитаи партиятаНова зора.Тази политическа формация присъства в българския политически живот от 1990 година,но днес вече е част от КБ.Толкова за яростно отричаната от Станишев връзка междуАтакаи БСПедин от основателите наАтакаднес е народен представител от Коалиция за България."КОЙ,КОЙ патриот да ви поведе-Сидеров ли,срещу кои хрантутници?

39

Анонимен

преди 9 години

Бойко и оня Пастирката и има едно къде плямпа по цял ден Деси от Дулуво е тия да ги питам какъв бюджет искат и каква актуализация да крадат още що малко крадоха особено Деси от Дулово разследвайте я тази тази е за затвора

38

Анонимен

преди 9 години

народеееее в АТАКАААААААААААААААА

37

Нели

преди 9 години

Защо не се портестира сега нека ми отговори един от протестиращите преди

36

А може да не е

преди 9 години

от Манолова, просто да си е душевно разстройство?

35

Анонимен

преди 9 години

Къде са протестиращите който така хубаво протестираха къде са е сега е за протест и то истински ако има българи истински а не да протестират за 20лв

34

ЧИЧО КИРО

преди 9 години

АБЕ ХОРА МЕНЕ МИ СЕ ВИДИ ЧЕ ШЕ СИ ИЗМЕШАМЕ КАПИТЕ

33

Анонимен

преди 9 години

СИДЕРОВВ ИЗЛЕЗ И КАЖИ КОЙ КОЙ Е НАРОДА ЩЕ ВЪСТАНЕЕ И ЩЕ ГИ ПОМЕТЕМ ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ

32

Анонимен

преди 9 години

Не се пъни бре "политолог" Антоний, няма да ни убедиш с приказки, ами цункай дупето на Тиквата пред камера, че всички да видят. ..."Според Гълъбов можело да се стигне и до решение на съда в полза на БСП, което да внесе повече хаос"... Какво искаш да кажеш Лъжлив Тони? Че българският съд не е безпристрастен ли? Струва ми се, че настъпваш "котето" с подобно велико "умозаключение", тип Боко и Цеко! Или пък си убеден, че "аргументите" на Мутрогените не чинат и пет пари?!

31

Анонимен

преди 9 години

Вчера Боко говори едно днес друго абе какво става у тази дръжава бее има лу ди къде ще гласуват за Герб

30

Минаващ

преди 9 години

Тезата за Конституционния съд е смешна. Ако в понеделник приемат закона ще го публикуват в петък, а преди това, още в сряда, Парламентът ще бъде разпуснат. Затова няма как депутати от вече разпуснатия Парламент да правят каквото и да е, защото преди да се публикува закона в Държавен вестник не е възможно да се атакува пред Конституционния съд. Измислете нещо друго, за да обясните големия срам най-вече за депутатите на ГЕРБ, които едно правят вечерта, а на сутринта точно обратното.

29

Анонимен

преди 9 години

Докога тия партии ще ни разделят бе хораа а си правят милиончетата а ти гладувай само това се прави сега

28

протесна мрежа

преди 9 години

ПИТАМ ЗА ПОСЛЕДНО ИМА ЛИ ОЩЕ ЛУДИ КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ