70

Евро7кептик

преди 9 години

От двете публикации:"Големият страх е, че Путин може да врътне кранчето на газа, от който зависят на 100 процента някои страни от Източна Европа и задоволява на 30 процента нуждите на Германия, допълва "Паис". и "САЩ остават лидер в производството на природен газ"следва, че докато тече строителството на трансатлантически или транстихоокеански газопроводи,Ескиевропа и палетата от бившия соцлагер ще се самозадоволяват с по меки санкции.Ако Чичо Сам анексира Украйна и шистов газ може да потече?

69

дълбок сън

преди 9 години

Всички *** русофоби и американогъзолизци са вдигнати на бойна нога.Сипят хули и простотии до припадък.Малоумната *** не може да проумее,че човек може да бъде просто българофил реалист.Тази пасмина е сляпа и глуха,за ставащото със собствената им страна,която,откакто е навряна в ЕС е направена в едно бунище и яма за отпадъци.Подкупена с няколко "сребърника",тази *** е готова да продаде и майка си и баща си за евродолари.Затова вие така злобно до несвяст,по американогейски директиви.

68

емо

преди 9 години

спасителят на света.да живее русия

67

Mitko

преди 9 години

Rusnacite vi manipulirat mnogo.4etete I mislete.ne vzemaite za 4ista moneta vsi4ko.Ima mnogo izmislici.Putin im suzdal iliuzorna predstava za sveta.vsi4ki medii sa na komunistite v Rusiq

66

До 88

преди 9 години

Кога зда последно си бил на психотест, соросоиде безмайчин!:))

65

тъпчо

преди 9 години

преди година на всички държавни служители в Русия се забрани да притежават сметки в чужди банки, е сега кой е заплашен, само бъброрене .......

64

Национал

преди 9 години

Абе хора??? Защо не кометирате статията първо и след това да спорете за историята? Къде ме върнахте вие! Как така Русия дестабилизира Украйна ? За това били санкциите на ЕС!? Според мен това не е така! Преврата и нелегитимната нова власт в Украйна от Русия ли дойде? САЩ и ЕС да си стегат задниците, защо ще загубят много повечеот санкциите ! Информационната война не е в полза за Руснаците, но истината е ясна за интелигентните хора .И запада ще попадне в сопствения си капан. Россия вперед !

63

Анонимен

преди 9 години

руския император никога не е искал сан стефанска България, има една конференция в Будапеща преди войната в която русия и австро-унгария подписват договр на балканите да не се създава голяма държава, също така руския посланник в лондон дава обещание на англичаните че че България няма да има територии на юг от стара планина. Сан стефанска България е измишльотина на граф Игнатиев, който подписва този предварителен договор на собствена глава.

62

Анонимен

преди 9 години

Едуард Ходос - войната в Донбас е за Нова (трета) Хазария.

61

Александър

преди 9 години

До Боби 75Боби, по навик ти сложих плюсче, но този път се поизложи. Между Александър Батенберг и Сакскобурготите няма и един общ ген. Оттам нататък само последното ти изречение е верно!

60

Александър

преди 9 години

До ККК 91Я умнико, чел история, подсети ме КОЯ ЕВРОПЕЙЙСКА ДЪРЖАВА Е ПОДКРЕПИЛА СЪЕДИНЕНИЕТО? През Сръбско-българската война 1885, когато нашите са гонели сръбската войска към Ниш, телеграмата са спрем не е ли била:"..ще срещнете австро-унгарски войски!"? Не ни заглавичквай с роднинските караници между немците от руския царски двор и Батенберг!Знай - няма по-голяма гадост човешка от наблагодарността! Сега щеше да знаеш перфектно турски и щеше да имаш хигиенните им навици, румелиецо гаден!

59

Анонимен

преди 9 години

Ха зелените$ *** не знаят Българската история!Бе вие да не сте зад граница?

58

Анонимен

преди 9 години

Абе добруджа над Дунав как я загубихме някой да е че история?Руснаците ли са ни пак виновни? или сатмболовци?

57

Анонимен

преди 9 години

и...Виж границите Санстефанския мирен договор и после след Берлинския конгрес и после пиши глупости!запада винаги ни е прецаквал, *** винаги! не Русия!

56

Joro

преди 9 години

Mai Puto4ka 6te gluten vuzdur I rusnacite pokrai nego.YES!!!!! samo USA

55

Анонимен

преди 9 години

До КККИ понеже Русия работи срещу нас - а кажи кой и защо сцепи България надве след освобождението?А?

54

Анонимен

преди 9 години

до 58, това че русия е водила война с турция за да си постигне интересите, които съвсем не са били да освободи "братския" български народ, не означава че нямаше и сами да се освободим. ако прочетеш историята ще видиш как голямата "освободителка" си изтегля целия офицерски състав от държава на 7 години, която реално все още няма формирана армия, и това става в момент в който България е пред война! България обявава съединенито и независимостта си, напълно самостоятелно, въпреки русия!

53

Анонимен

преди 9 години

Не ги ли е срам гадните руснаци, при всичко което са сторили на Полша до сега! Добрият болшевик е умрелият болшевик

52

Анонимен

преди 9 години

До КККтова е некъв странен прочит на историята!Изглежда си чел комикс стил филма 300.комиксите не са история!

51

Анонимен

преди 9 години

Да живеят американците! Да ни освободят най после от руския гнет! Искам капитализъм! Писна ми да чакам светлото бъдеще на комунизма!