54

звезда

преди 9 години

от санкциите на тъпата Европа с/у Великата Рус- ще пострада само Европа. След като американските евреи не можаха да затрият еврото- сега е на ред войната и икономическото ОМАЛОМОЩАВАНЕ на ГОРКАТА СТАРА ГЛУПАВА еВРОПА.

53

звезда

преди 9 години

Рус е велика, а гангстерите в САЩ ще духат на края супата, защото не може до безкрай да живеят безнаказано на гърба на целия свят. Тяхната логика е една- 2-*** се карат трети печели т.е. пали войни в глупавата Европа и си гледай КЕФА ХИТРА сащ.......

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонименто пък руски ако мине си супер-справка Бъгария...

51

Анонимен

преди 9 години

До маркомда,ама май любимите ти арабески лапат папура,и то от много време...

50

Анонимен

преди 9 години

Когато времето за 2та световна дойде и ни бомбардират по целия свят с уранов разпад, ДНЕС.БГ ще обявят ли новината, за да зная да бягам към пещерите, или не? Какво да очаквам?

49

Анонимен

преди 9 години

***

48

Анонимен

преди 9 години

Как така "И САЩ" Ами нали само те подготвят пакетите.

47

русия е злото

преди 9 години

"ВИЖДА СЕ КРАЯ НА МАСОНСКАТА *** САЩ,ТЕРИТОРИЯ БЕЗ ИСТОРИЯ,БЕЗ ЛИТЕРАТУРА,БЕЗ ПОЕЗИЯ,СЪС ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ,УСПЕХ РУСИЯ"Това го е казал още Джордж трети в 1776, Наполеон 1805, Хитлер 1941, Хрусчов 1956, Брежнев 1977 и още много други. Така че можеш да си *** матушката руски ***.

46

Анонимен

преди 9 години

ВИЖДА СЕ КРАЯ НА МАСОНСКАТА *** САЩ,ТЕРИТОРИЯ БЕЗ ИСТОРИЯ,БЕЗ ЛИТЕРАТУРА,БЕЗ ПОЕЗИЯ,СЪС ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ,УСПЕХ РУСИЯ

45

Съвет

преди 9 години

***, *** си намери друга работа . За ксерокс не ставаш. Зарад тебе и плоските ти "статии" абсолютно преставам да чета днес.бг. Много сте елементарни, чак дразните!

44

Анонимен

преди 9 години

Чичко Керисе е обадил на лавров да го информира, че киевските власти са готови за преговори с опълченците.Капитулираха. Следва федерализация.

43

Съвет

преди 9 години

Чичко Кери, вържи здраво пакета, да не се скъса връвта и да се разлети насам-натам. Защото четем, че заради пусти парички много европейски фирми търгуват с Русия със стратегически стоки с двойно (разбирай военно) предназначение. Няма да губят хората, зер! Чудо голямо - няколко хиляди лазерни далекомери, прецизни цифрови стругове и фрези, с които руснаците да си правят снайперски карабини с точност 0.2 МОА, малко прецизна оптика, няколко десетки кашона с чипове, отделно програмни продукти и т.н.

42

срещу България!

преди 9 години

Санкциите срещу Русия са и санкции срещу България! Войната на Сащ срещу Русия е война и срещу България!

41

Анонимен

преди 9 години

Целта на САЩ е пределно ясно- да дестабилизират както Русия, така и Европа. Разделяй и владей- това е тяхната политика. Тука обаче удрят на камък, защото нито Русия, нито Германия, нито Китай са дупедавци.

40

Анонимен

преди 9 години

не съм писал товааз не обиждам хоратаписах нискоквалифициран труд.Но дори и да работиш високо квалифициран труд няма значение.Желая ти всичко добро и лично щастие.Чети повече за световна политика. Прощавам ти, че се хвалиш.Човешко е.Сега разбра ли, че тук влизаме не за да се обиждаме и да се хвалим, а да обменяме мисли за световната политика, дезинформацията по медиите, баламосването на хората

39

Влади-Мир

преди 9 години

Кви санкции бе мухльовци Подполковника не е рекъл и не ви е изнесъл от украйна. Зимата ще сте изнесени от цяла Европа ,а догодина сте регионална държава

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИскат война естествено, за да продават оръжията си.Нали затова въоръжиха ислямистите в ИРАК и има нови сражения срещу редовната иракска армия. Иначе в Украйна борбата е за преносната газова мрежа и намерения за добив на шистов газ на еврейски корпорации. Нещо неясно? Питайте?

37

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАми влез в немския форум там ще намериш събеседници по твое желание.Игнорирам те вече. Щом не се усещаш, че тук темата е за СВЕТОВНА ПОЛИТИКА, а не за това какво бачкаш в Германия, какво си купуваш, колко спестявашЯВНО СЪМ ПОЗНАЛ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО ТИ НИВО.Влез във фейсбука да се хвалиш пред съселяните ти с успехите ти.Тук се коментира СТАТИЯТА!

36

Анонимен

преди 9 години

Война няма да има. Иска им се на САЩ, защото ще си решат проблемите с натрупаните дългове и съживят икономиката си и решат вътрешните си проблеми. А война няма да има заради Русия.Както в Сирия ги прецака дипломатически и победи, така и в Украйна имат еднаква позиция с Германия Меркел и с помощта на руските сепаратисти, защитаващи интересите на рускоговорящите и на всички граждани на ЕС, няма да допуснат разграбването на страната от американските ЕВРЕЙСКИ КОРПОРАЦИИ на енергейната система.

35

ник

преди 9 години

Когато НАТО бомбандираше Югославия заради косовските сепаратисти по грешка уби колона трактористи бежанци и разстреля влак с цивилни,та какви санкций наложи ЕС на САЩ заради американските пилоти?