70

Нахален тъп ГЕРБ

преди 9 години

Писна ми от преначаванията на причините. ГЕРБ-арското правителство окраде Здравната каса с 1,5 милиарда, Втората пенсия от около милиард, Фискалния резерв от 8,4 милиарда стана 3,8 милиарада. затова че Герб са фалирали, БСП-то им виновно. Сега оставят 8 милиарда Фискален резерв, ама ГЕРБ се надява да управлява пак и отсега си прави сметка, че няма да им стигнат и искат още пари пад формата на външен заем. Егати алчноста и нахалството. Народът плати и ще плаща ГЕРБерската некадърност и алчност.

69

123

преди 9 години

До Georgi GeorgievКазвай къде и кога?

68

Анонимен

преди 9 години

Ами празен чек не се подписва, вярно. Ама на вас и пълен чек трябва да ви е забранено да подписвате. Абе за какво писане става дума? На вас *** трябва да ви е забранено да живеете. До 19 коляно. В урановите рудници. Барабар с деца и внуци и правнуци, в момента в който навършат 16 и да влизат в урановите рудници да работят в полза на България умирайки, за да компенсират щетите, които нанесохте за последните 25 години. Толкова народ обрахте и избихте, чудно ми е защо още не сте избити.

67

Часовника

преди 9 години

Мерджанеее,това дето го изтъкваш е бошлаф работа! Работата е,че няма да има за вас да папкате и затова не ви се ще да сте в час ! Срамота! Не се ли наядохте толкова години,бре?!То бива,бива лакомия и алчност,но вашите са извън възможностите на народа ?! Айде,оставете ни най-сетне на спокойствие!

66

Анонимен

преди 9 години

Този е егати недоразумението .Ония очилатия преди него , поне умееше да лъже.Такива като Тоя ще изпратят БСП в небитието

65

Georgi Georgiev

преди 9 години

Кофата с нечистотии вече прелива . Убеден съм че единственият начин да се оттървем от власт имащите и власт искащите е с помощта на ТОЯГИТЕ . Ние , Българският народ трябва да съставим Правителство от Технократи и Професионалисти които да радеят за нашата Родина .

64

Georgi Georgiev

преди 9 години

Братя Българи , докога ще търпим задкулисните игри на печално известните на всички нас Политици . Всички те си играят с нашето настоящо и бъдеще , с единственната цел тяхното персонално обогатяване . Използват ни като гласоподаватели-марионетки за да могат законово да ни грабят . Ние имаме най-бедната държава в Европа , и то без каквито и да е било надежди това да се промени !

63

Левски да ни обедини

преди 9 години

ДПС са изключителни подлеци - случайно или не с всеки техен ход те е....т мамата на българските партии. Защо всеки техен резил води до това ние българите да се мразим едни с други.Единственото спасение е коалиция ГЕРБ-БСП ако щете и РБ. сПОРЕД ГЛАСОВЕТЕ И МИНИСТРИТЕ, ПО СПРАВЕДЛИВОСТ. А Барековото ДПС и Местановото ДПС в опозицияяяяя! 10000000000 ГОДИНИ В ОПОЗИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

д0 70

преди 9 години

Внесоха но за 225 милиона за здраве а не за 7 милиарда бе човек, ако си човек а не робот де.

61

Бай Иван

преди 9 години

Едните го започнаха, другите ще го завършат, третите ще го оправдаят.

60

Анонимен

преди 9 години

Господ да ви накаже, това умните и красиви. Вие докарахте държавата дотук. Като удобна маша за Чехлев, служебния марионеткаджия Близнашки и великия харчлък на милиарди само за два месеца. Чакат ни след това още 4 години медиен затвор в който двата монопола отново ще се обединят и през пет минути ще дефилират министрите от тежката артилерия и от кръстовищата. Оруел като за нас е писал книгата за контролираното общество - 1984Господ да ви накаже с парите от платеното ви протестиране свещи-свещи!

59

Анонимен

преди 9 години

До до до до 66Извади 3те милрда заем които изтеглиха за плащане по външния дълг и ще видиш колко е резерва .А защо го теглиха толкова рано защото падежа е февруари 2015г сам си отговори...

58

Анонимен

преди 9 години

BCP NE ZNAEXA CHE SHTE PADNAT OT VLAST I PREDI MESEC VNASIAT ZA AKTUALIZACIA NA BUDGETA ZASHTOTO ZNAIAT CHE MNOGO SA OTKRADNALI I TRIABVA DA ZAPALVAT DUPKI ! SEGA PADNALI OT VLAST TE NE ISKAT AKTUALIZACIA ? TEZI PARI SI GI TAKSUVAT TEXNI ! AKO NE VKARATE V ZATVORA OLIGARSITE NA BCP I BCP ....SHTE VI OSTAVIA VSICHKI PO SHORTI I IMATE 2 MESECA ZA IZPALNENIE ? NE SE SHEGUVAM !

57

до до до 66

преди 9 години

Да, за нужди като днешните, при това резерва не е само от заем а и от приходи, защо им е сега за два месеца 7 милиарда, отде толкоз акъл. Разбираме че Бареков е закъсал И финансово, но чак пък толкоз, явно не е само за него.

56

до 53

преди 9 години

Лъжеш! Червените крадат, но не могат да се мерят с десните. Неслучайно как десни дойдат на власт и изчезват. Къде са великите политици Фил, Костов, Софиянски, Мони, защо след всеки провал при САМОСТОЯТЕЛНО а не коалиционно управление трябва от фондацийките Аденауер и Зайдл да се градят нови """"""десни проекти""""" които свършват на ***???Приватиподарацията е десен патент. БГА Балкан, Кремиковци, Нефтохим, Плама,...лъжци

55

Анонимен

преди 9 години

До ДО 56Ами то така лесно се прави фискален резерв както направиха БСП - теглиш 3 милярда и ги слагаш в резерва,нищо це текат лихви,важното е да покажеш цифрата...

54

ДО 56

преди 9 години

Типична лъжа, за година фискалния резерв от 4 става 8 милиарда а тия сега искат да го опоскат служебно, плюс това да теглят още милиарди кредити...Кога ще имаме свободни медии да информират хората кой какъв е и за какво се бори в тая държава? Ето защо падна правителството - щото не клекна пред олигархията, е сега кляка на финала благодаря на новото коалиционно споразумение...

53

Анонимен

преди 9 години

Капиталските медии и Прас прес взеха да се цитират.ГОРЧИВО! ГОРЧИВО! ГОРЧИВО!

52

Kit Chelin

преди 9 години

Голям цирк в парламента. Оказа се, че тези които най-много го критикуваха, искаха оставката, организираха протестите и окупациите срещу правителството-герберите сега го подкрепят. Защо тогава беше всичко това? По добре да си беше останало правителството и да си работи спокойно. Иначе чак сега герберите започнаха да идват на работа и са готови да правят закононарушения за да осигурят пари за КТБ. Кой ще плаща тези заеми? Естествено ние, те ще си вземат големите заплати и няма да ги е еня за нас.

51

Анонимен

преди 9 години

Много навреме един човечец от БСП каза - Левски е наш, а бесилото е ваше. ГЕРБ не виждат ли, че ДПС ще ги съсипе по-зле от БСП. Като гледам коалиционния плам, спокойно могат да си съставят правителство и без избори. Ооо, забравих, нали им трябват изборите за да имат две ДПСта в парламента и Барековото ако стига за мнозинство, сценарият е пълен. ***, къде сте да протестирате срещу ограбването?????????????????????????????????????????????? Платена ***!!!!!!!